aquarius Venus a părăsit semnul Capricornului pe 17 ianuarie și a intrat în Vărsător, iar Soarele o va urma pe 19 ianuarie, conferindu-ne tuturor un sentiment de eliberare, de ușurare și de îndrăzneală. În timp ce Venus va sta în Vărsător până pe 10 februarie, Soarele se va afla acolo până pe data de 18 a lunii viitoare.

În următoarea perioadă ne vom comporta mai neconvențional, mai independenți, ne vom simți mai liberi. Văsătorul poate fi la fel de loial ca și Capricornul, dar vrea să o facă după cum vrea el. Cu Venus în Vărsător, libertatea personală devine mai importantă, inclusiv în relațiile de dragoste.

La serviciu și în afaceri, discuțiile despre bani și îmbunătățirea relațiilor cu partenerii sau colegii de muncă vor fi mai ușoare ca de obicei, sub această influență. Talentele noastre artistice vor fi amplificate, iar capacitatea noastră de a forma relații cu cameni care să ne sprijine ambițiile va fi în creștere.

În următoarea lună vom pune preț pe relațiile de lungă durată, pe legăturile sigure și pe corectitudine. De asemenea, vom lua în serios exprimarea sentimentelor.

Cu Soarele în semnul Capricornului ne-am simțit mai mult ca de obicei responsabili, ambițioși și respectuoși față de tot ceea ce ține de lege și ordine. Odată cu intrarea Soarelui în semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 18 februarie, vom fi motivați mai mult de dorința de cunoaște, de a experimenta și de a fi originali. Inovația va deveni mai importantă decât convenția.

Vom deveni mai conștienți de ceea ce este învechit în viața noastră și vom tinde spre noi perspective și noi metode de a face lucrurile să se întâmple. Structurile și ordinea Capricornului vor părea în următoarea lună prea rigide, iar libertatea va deveni pentru fiecare dintre noi mai importantă. Vom tinde din acest motiv să scăpăm de restricțiile, inhibițiile și constrângerile care ne limitează viața și îngustează perspectivele.