astro20Noiembrie aduce cu sine începutul sezonului eclipselor, fiind probabil ca pentru mulți dintre noi să reprezinte o perioadă de cotitură, de accelerare a evoluției spirituale și a conștientizărilor.

Marte tranzitează Scorpionul din 30 octombrie până pe 13 decembrie

Astfel, în această lună, pe data de 19, va avea loc o Eclipsă Parțială de Lună în semnul Taurului, care va fi urmată la începutul lunii decembrie de o Eclipsă Totală de Soare.

Eclipsele lunare ne vorbesc de obicei despre sfârșituri, despre finalizări, în timp ce eclipsele solare aduc noi începuturi, fiind considerate că aduc cu ele oportunități noi, neașteptate.

Având în vedere că în noiembrie va avea loc o Eclipsă Lunară, ar putea fi un moment al finalizărilor, al renunțărilor și al eliberărilor de situații sau oameni care nu își mai au locul în viața noastră. Poate fi vorba despre un obicei, o relație, un fel de viață care se aflau deja pe o bază nesigură de ceva timp, iar eclipsa ar putea veni cu factorul declanșator care să ne ajute să ne eliberăm sau să ne transformăm.

Eclipsa lunară nu este singurul eveniment astrologic notabil al lunii, noiembrie fiind o lună aglomerată în această privință.

Iată numai câteva dintre aceste evenimente:

Pe 4 noiembrie, Super Luna Nouă în Scorpion va fi probabil un moment al retragerii și al analizelor. De Lună Nouă cerul se întunecă, iar Luna aproape dispare.

La fel și noi, sub influența Scorpionului vom avea nevoie de o perioadă de singurătate, doar noi cu gândurile și sentimentele noastre profunde, mai ales că Mercur va intra pe 5 noiembrie în acest semn.

Pe 5 noiembrie, intrarea lui Venus în Capricorn va fi mai importantă decât în mod normal având în vedere că planeta dragostei și a banilor va retrograda în decembrie. Va fi o perioadă de evaluărilor î n domeniile guvernate de Venus, respectiv relațiile de dragoste, creativitatea, banii și confortul material în general.

Pe 21 noiembrie va debuta sezonul Săgetătorului, odată cu intrarea Soarelui în acest semn, care va aduce un flux binevenit de energie proaspătă și optimism, după forța tensionată a Scorpionului.

Marte tranzitează Scorpionul din 30 octombrie până pe 13 decembrie

Soarele tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 21 noiembrie

Relațiile de dragoste ale Scorpionului cu celelalte semne zodiacale

Google ads