JupiterJupiter, planeta expansiunii și a norocului, dar și a exceselor, revine în mers direct pe 28 octombrie, după ce s-a aflat în retrogradare din 20 iunie, mai întâi în semnul Peștilor iar apoi în cel al Vărsătorului.

Mercur iese din retrogradare pe 18 octombrie

Ieșirea din retrogradare a lui Jupiter coincide cu cea a lui Mercur. Mai mult decât atât, Saturn a revenit în mers direct pe 10 octombrie, tot în Vărsător, așa că următoarea perioadă va fi destul de agitată.

Majoritatea am fost afectați de retrogradarea lui Jupiter, într-o anumită măsură, dar efectul cel mai puternic a fost în cazul celor care au semnele Săgetătorului, Peștilor și Vărsătorului aspectate puternic în harta natală, aceștia având parte de multe trăiri emoționale și idei.

Jupiter este în mod normal o planetă benefică, dar atunci când retrogradează energia sa este inversată. Însă, dacă un obicei sau o dependență au scăpat de sub control, de exemplu, atunci am avut șansa să le depășim.

Este posibil ca noi toți să fi avut senzația în ultimele luni că creativitatea ne-a fost blocată și că nu ne-am putut dezvolta atât de repede pe cât ne-am fi dorit. Au avut loc și probleme legate de tehnologie, mai ales când retrogradarea lui Jupiter a coincis cu cea a lui Mercur, din 27 septembrie.

În următoarele săptămâni, după câteva zile agitate până la stabilizarea energiei celor două planete, vor apărea oportunități de expansiune rapidă, de dezvoltare, la acestea urmând să contribuie și o doză de noroc.

Vom putea totodată să ne folosim de înțelepciunea dobândită în ultimele luni pentru a evita greșelile din trecut și a face progresele dorite.

În același timp,revenirea lui Saturn în mers direct, pe 10 octombrie, în semnul Vărsătorului, ne vorbește despre progres dar ținând cont de reguli, cinste și dreptate socială. Indiferent de ce vom dori să facem nu trebuie să pierdem din vedere că trebuie să fim corecți, pentru că neregulile se vor întoarce împotriva noastră mai devreme sau mai târziu.

Jupiter își va continua drumul prin semnul Vărsătorului, iar pe 28 decembrie va intra în cel al Peștilor.

Domeniile influențate de revenirea lui Jupiter în mers direct

Berbec: relațiile sociale

Taur: cariera

Gemeni: dreptatea, educația, relațiile cu străinătatea

Rac: relațiile intime, moștenirile, finanțările

Leu: relațiile de cuplu, parteneriatele

Fecioară: relațiile de serviciu

Balanță: dragoste romantică, creativitatea

Scorpion: familia, proprietățile

Săgetător: relațiile publice

Capricorn: contractele de muncă, banii

Vărsător: ideile, planurile

Pești: idealurile

Mercur iese din retrogradare pe 18 octombrie

Ce spune Tarotul despre săptămâna 11-17 octombrie

Saturn revine în mers direct în Vărsător pe 10 octombrie

Google ads