Mercur2Mercur, aflat în semnul Balanței, iese pe 18 octombrie din retrogradarea în care s-a aflat din 27 septembrie.

Saturn a revenit în mers direct în Vărsător pe 10 octombrie

În primele zile, am putea resimți o amplificare a tensiunilor, a neînțelegerilor în comunicare, a amânărilor sau a încurcăturilor în acte, dar și a defecțiunilor aparatelor electrocasnice, a computerelor, a dispozitivelor mobile și a internetului. Nu este de mirare că blocajele recente de la Facebook au avut loc în timpul retrogradării lui Mercur!

De asemenea, ar trebui să avem mai multă atenție și în trafic, unde un Mercur tulburat poate provoca accidente, de cele mai multe ori minore.

Pe parcursul retrogradării în Balanță, Mercur a adus o intensitate mai mare a emoțiilor și ne-a oferit șansa de a crea un echilibru mai bun între ceea ce suntem și ceea ce dorim să fim.

Tema majoră a săptămânilor trecute a fost găsirea unui echilibru între relațiile cu ceilalți și aspirațiile personale.

Mercur a fost în cuadratură cu Pluto pe 22 septembrie, aducând o gândire profundă și interacțiuni intense cu oamenii, precum și o dorință intensă de a cerceta, de a investiga, de a afla înțelesuri ascunse. Din cauza retrogradării lui Mercur, acest aspect a revenit în atenția noastră, influențându-ne încă o dată, pe 1 octombrie.

În urma revenirii în mers direct, Mercur în Balanță va susține o dată mai mult crearea unui echilibru exterior, mai ales în ceea ce privește relațiile și colaborările în general, pe când în retrogradare ne-a încurajat să căutăm în special armonia interioară.

Vom observa cum treptat, treptat tensiunile din relații se vor aplana, colaborările vor decurge mai bine, iar unele proiecte care păreau blocate vor căpăta un nou impuls.

Mercur guvernează Gemenii și Fecioarele, așa că aceste semne vor fi cel mai puternic influențate de revenirea în mers direct a planetei.

Domeniile influențate de ieșirea din retrogradare a lui Mercur pentru toate semnele zodiacale

Berbec: relațiile

Taur: activitățile profesionale

Gemeni: dragostea, copiii

Rac: familia, proprietățile

Leu: relațiile publice, schimburile

Fecioară: contractele de muncă, banii

Balanța: echilibrul

Scorpion: pacea interioară

Săgetător: relațiile sociale

Capricorn: prestigiul profesional/social

Vărsător: echitatea, educația

Pești: relațiile intime, moștenirile sau alte surse externe de bani

Saturn a revenit în mers direct în Vărsător pe 10 octombrie

Pluto a ieșit din retrogradare pe 6 octombrie, în Capricorn

Ceres retrogradează între 8 octombrie și 14 ianuarie 2022