SaturnSaturn revine pe 10 octombrie în mers direct în Vărsător, ieșind din retrogradarea în care s-a aflat din 23 mai.

Pluto iese din retrogradare pe 6 octombrie, în Capricorn

Perioada de retrogradare a fost una cu un ritm de viață mai lent, mai greu, în care am avut ocazia să facem ordine în relații și în activitățile noastre sociale. De asemenea, am putut observa că faptele negative sau nepotrivite au fost penalizate, în timp ce munca serioasă și simțul responsabilității au fost recompensate.

Dacă am reușit să remediem problemele relevante, atunci vom fi pregătiți pentru o nouă etapă. Atenția și motivația vor putea duce la o eficiență mai mare, realizări și recunoaștere socială și profesională.

Planeta se va afla în vizionarul semn al Vărsătorului până pe 7 martie 2023.

Saturn, Lordul karmei, ne obligă să evoluăm spiritual, să ne dezvoltăm, să devenim mai înțelepți.

Vărsătorul este un semn fix, de aer, care reprezintă conștiința colectivă, concentrându-se pe umanitate și pe binele colectiv, pe revoluții sociale și tehnologice.

Combinația dintre Saturn, a cărui energie va funcționa acum din plin, și Vărsător poate aduce progrese în domeniul științei, tehnologiei, inteligenței artificiale. Progresele pot avea loc și la nivel social, aducând mai multă echitate și recunoașterea unor categorii marginalizate.

La nivel personal, acest tranzit ne încurajează să ne înțelegem mai bine identitatea personală și factorii care ne motivează. Ne vom simți mai liberi să ne exprimăm ideile și să încercăm lucruri noi.

Ceres retrogradează între 8 octombrie și 14 ianuarie 2022

Pluto iese din retrogradare pe 6 octombrie, în Capricorn

Venus tranzitează Săgătătorul între 7 octombrie și 5 noiembrie

Google ads