VenusVenus va tranzita semnul Săgetătorului între 7 octombrie și 5 noiembrie, iar trecerea de la Scorpion la Săgetător va transforma tipul de energie care va marca această perioadă de la intensă la exuberantă.

Marte tranzitează Balanța între 14 septembrie și 30 octombrie

Venus este planeta dragostei, a frumuseții sub toate formele ei și a banilor, iar influența ei ne face mai fermecători. Atunci când energia plăcută a lui Venus se combină cu spiritul liber al Săgetătorului, latura jucăușă a lui Venus devine mult mai vizibilă.

Are și Săgetătorul momentele sale de intensitate, având în vedere că este un semn de Foc. Cu toate acestea, energia va fi mult mai puțin concentrată.

În timp ce Scorpionul este interesat de intimitate și să acorde atenție unei anumite persoane, dragostea Săgetătorului are un caracter universal. Aventurile romantice și îndrăzneala în dragoste vor ieși în evidență.

Intimitatea și complexitatea din timpul tranzitului lui Venus în Scorpion vor trece pe planul al doilea, iar adevărul și idealismul vor deveni prioritate în Săgetător.

Perioada cuprinsă între 7 octombrie și 5 noiembrie poate fi caracterizată de aventuri romantice și de exprimare deschisă a sentimentelor, iar complexitatea Scorpionului va rămâne în urmă. În cuplurile bine stabilite atmosfera va deveni mai liberă și mai destinsă. Odată cu intrarea lui Venus în Săgetător, prioritare vor fi adevărul, încrederea și relevanța sentimentelor și a faptelor noastre.

În timpul tranzitului lui Venus în Săgetător, vom dori emoții și plăceri, și nu oricum, ci chiar acum. Astfel, ne vom goli rapid portofelele, fără să ne gândim prea mult la consecințe.

Săgetătorului îi plac riscurile, inclusiv cele financiare, de aceea în următoarea perioadă trebuie să fim atenți la cheltuielile exagerate, la jocurile de noroc și la frivolități. Cu toate acestea, este bine să investim în cursuri sau în alte experiențe care pot contribui la dezvoltarea noastră spirituală și intelectuală.

Influența tranzitului lui Venus în semnul Săgetătorului pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

În următoarea perioadă va crește importanța libertății de mișcare, posibile relații cu străinătatea, online sau personale, veți simți nevoia să ieșiți mai mult din casă. Relațiile de dragoste vor deveni la deschise și mai plăcute. Câștiguri financiare din străinătate sau din activități de la distanță.

Taur

Veți fi cinstiți în sentimente, va crește atractivitatea și pasiunea în relațiile intime, dar sunt posibile și aventuri ascunse. Posibile cadouri generoase din partea partenerului de viață. Atenție la plasamentele financiare riscante sau la excesele de orice fel.

Gemeni

Tranzitul lui Venus în Săgetător va face ca relațiile de cuplu să fie mai relaxate. Veți dori să ieșiți mai mult în aer liber împreună, să aveți activități comune, să socializați mai mult. Este posibil să faceți cheltuieli comune mai mari. Posibile parteneriate sau colaborări cu străinătatea.

Rac

Venus va aduce o mai bună înțelegere în relațiile de serviciu sau în activitățile curente. Atractivitatea voastră va fi în creștere, ca și spiritul financiar, veți ști să prindeți ocaziile din zbor. Veți avea mai mult curaj să faceți propuneri și să vă puneți în aplicare ideile.

Leu

Cu Venus în Săgetător veți aprecia mai mult libertatea de gândire și varietatea în dragoste. Veți reacționa negativ la orice fel de limitări și veți fi atrași de persoanele care sunt motivate de idealuri. În următoarea perioadă veți pune un preț mai mare pe relațiile care vă vor oferi spațiu de desfășurare.

Fecioară

Vă gândiți la înfrumusețarea locuinței, s-ar putea să cumpărați obiecte decorative sau piese de mobilier. Posibile planuri de renovare sau chiar de schimbare a locuinței, simțiți nevoia de un spațiu mai larg.

Balanță

Comunicarea va fi în creștere, veți fi ajutați de farmecul personal, dar și de spiritul comercial, după caz. Viața socială și schimburile de mesaje sau de telefoane vor fi mai intense, ca și drumurile pe care le veți face.

Scorpion

Acest tranzit va influența în mod special domeniul banilor. Veți investi în obiecte decorative pentru locuință sau în obiecte de valoare, va exista o tendință de a cheltui sub impulsul momentului. Veți avea curaj mai mare să lansați proiecte care vă pot aduce bani prin muncă. Atenție la asumarea unor riscuri prea mari.

Săgetător

Prezența planetei dragostei și a frumuseții în propriul vostru semn vă va aduce un plus de farmec și de atractivitate.Energia fizică și pasiunea vor fi în creștere, dar cei singuri nu vor dori să se stabilească la cineva anume. În privința banilor veți avea mai mult curaj să vă puneți planurile în practică, dar vă veți asuma și riscuri.

Capricorn

În următoarea perioadă s-ar putea să aveți o senzație de constrângere, pentru că nu vă veți putea exprima liber sentimentele sau nu veți putea să vă desfășurați așa cum doriți din punct de vedere fizic sau financiar.

Vărsător

Va avea loc o intensificare a vieții sociale, veți fi în vervă, veți atrage oamenii în jurul vostru în mod natural. Veți cheltui pentru haine sau alte obiecte care în opinia voastră vă vor îmbunătăți imaginea socială.

Pești

Venus în Săgetător vă va susține planurile legate de carieră sau imaginea publică, conferindu-vă mai multă atractivitate și farmec personal. Veți ști să discutați și să negociați cu abilitate, astfel încât să obțineți avantaje financiare. Posibile relații profesionale cu străinătatea.

Marte tranzitează Balanța între 14 septembrie și 30 octombrie

Mercur tranzitează Balanța între 30 august-5 noiembrie

Soarele tranzitează Balanța între 22 septembrie și 22 octombrie

Google ads