Luna Noua3Luna Nouă care are loc pe 6 octombrie, în Balanță, se aliniază cu Marte și formează un aspect dificil cu Uranus, fiind una dintre cele mai tensionate lunații din ultimul timp, pentru că pune la un loc energia, pasiunea și spiritul de inițiativă cu mânia și violența.

Tarotul lunii octombrie

Conjuncția dintre Soare și Lună, când se formează Luna Nouă, reprezintă încheierea unui ciclu și începutul unuia nou de 28 de zile. Luna Nouă vine de obicei cu o energie proaspătă și inițiative.

Vom pune sub semnul întrebării obiceiurile, comportamentele și concepțiile vechi, în timpul căutării unor noi căi de progres.

De această dată, aspectele formate de Lună Nouă sugerează că vom avea nevoie de o mare precauție înainte de a păși în necunoscut.

Conjuncția cu Marte produce o mare forță, inițiativă și curaj, dar aceste energii trebuie folosite în mod pozitiv, pentru că în caz contrar vor scăpa de sub control și avea efecte negative, posibil distructive.

Nerăbdarea, impulsivitatea pot duce la accidente, agresiuni sau ieșiri nervoase.

Inconjuncția Lunii cu Uranus poate aduce nervozitate, tensiuni sau temeri. Ne va fi greu să ne relaxăm, pentru că simțul nostru interior va percepe apropierea unor schimbări.

Schimbările ar putea fi impuse de persoane sau instituții de autoritate, sau ceva neașteptat ne va perturba rutinam comportamentul sau planurile.

Cea mai bună opțiune în astfel de situații este să ne concentrăm pe activități pozitive, pentru că astfel vom avea potenșialul să transformăm această energie intensă în ceva productiv, mai ales în cazul unor eforturi fizice.

În viața intimă, putem transforma dorințele fizice primare în pasiune și romantism.

Influența Lunii Noi în Balanță pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Energia, inițiativele, schimbările vor avea legătură cu relația de cuplu, parteneriatele profesionale, colaborările, contractele și negocierile.

Taur

În prim-plan se află munca, activitățile de zi cu zi, productivitatea, atitudinea față de serviciu și profesie, relațiile cu superiorii, proiectele și contactele profesionale. Risc de epuizare din cauza muncii sau a stresului.

Gemeni

Această lunație influențează relațiile de dragoste, activitățile sportive, gândirea și planurile, creativitatea și originalitatea.

Rac

Atmosferă electrică acasă, energie, ambiții, pasiuni care dau pe dinafară. Evitați planurile sau deciziile neașteptate legate de viitorul familiei sau proprietățile imobiliare.

Leu

Se intensifică sau tensionează relațiile cu membri ai familiei extinse, cum ar fi frați, veri, alte rude sau persoane din anturajul imediat. Comunicarea poate fi intensă, schimbările neașteptate. Atenția la drumuri.

Fecioară

Evitați riscurile și deciziile intempestive legate de bani sau contractele de muncă. Posibile schimbări neașteptate legate de activitățile din care câștigați banii.

Balanță

Doriți o reechilibrare a unor situații, chiar cu riscul de a perturba liniștea aparentă. Puteți avea idei neașteptate pe care să doriți a le pune în aplicare imediat. Trebuie să vă gândiț bine înainte de a face pasul.

Scorpion

Tensiunile interne se acumulează. Restricțiile resimțite sau vizibile încep să își pună amprenta asupra răbdării voastre, care va deveni tot mai limitată.

Săgetător

Relațiile sociale, cu prietenii sau care au legătură cu diverse organizații sau grupuri pot avea parte de evenimente neașteptate și posibile conflicte. Dacă veți folosi surplusul de energie în mod pozitiv aveți șanse unor progrese.

Capricorn

Ambiția va fi mare, veți dori să faceți progrese imediate, veți acționa în forță și nu veți accepta refuzuri. Dacă nu vi se va face pe plac, veți avea grijă ca toată lumea să înțeleagă clar acest lucru.

Vărsător

Scoateți la iveală spiritul justițiar. Dreptatea, echitatea vor fi temele principale ale următoarelor săptămâni. Fie veți avea o atitudine intransigentă față de slăbiciunile altora, fie veți avea parte de măsuri ferme din partea unor persoane sau autorități.

Pești

Eventualele tensiuni, conflicte sau decizii intempestive pot avea legătură fie cu partenerul de viață fie cu banii comuni, moștenirile, acte, contracte sau relația cu o  instituție financiară.

Tarotul lunii octombrie

Astrologia lunii octombrie

Mercur retrogradează în Balanță între 27 septembrie-17 octombrie

Google ads