Luna Plina8Luna Plină în Pești, din noaptea de 20 spre 21 septembrie, este influențată de un trigon format între Mercur și Jupiter, care va aduce optimim, generozitate, noroc și vești bune și va susține planurile, contractele, chestiunile juridice, cercetările și călătoriile.

Marte tranzitează Balanța între 14 septembrie și 30 octombrie

Această lunație este și în conjuncțe cu Neptun și în opoziție cu Marte, dar aceste aspecte, mai îndepărtate, vor avea un efect mai slab asupra Lunii Pline. Influența ar fi fost mult mai  mare dacă Neptun ar fi fost în opoziție cu Marte.

În general, opoziția dintre Soare și Lună aduce în centrul atenției căminul, familia și relațiile intime, pentru următoarele două săptămâni. Forțe opuse, cum ar fi activitățile profesionale versus familie sau ceea ce avem nevoie și ceea ce dorim, creează tensiuni interne și presiuni externe, care pot duce la conflicte consumatoare de energie.

Calitățile lunare ale emoțiilor și instinctelor noastre ating punctul culminant de lună plină, așa că ar trebui să le folosim pentru a depăși dificultățile din relații.

Gândirea deschisă și în perspectivă, susținută de trigonul dintre Mercul și Jupiter, ne vor permite să ne extindem cunoștințele și orizonturile, mai ales în domenii ca religie, justiție, limbi străine și filozofie. De asemenea, următoarea perioadă va fi potrivită pentru călătorii, mai ales cele la distanță.

Ne vom putea face cu ușurință prieteni sau vom putea forma parteneriate benefice, profitabile în viitor. Contractele de afaceri și chestiunile legale ar trebui să decurgă bine, fiind o perioadă ideală pentru negocieri și semnarea de contracte.

Mercur formează în schimb o cuadratură cu Pluto, un aspect tensionat care este însă mult mai slab decât cel cu Jupiter. Va aduce o gândire profundă și interacțiuni intense cu ceilalți, fiind o influență potrivită pentru cercetări și investigații. Ar trebui să evităm atitudinile extreme și teoriile conspirației.

Influența Lunii Pline din 20-21 septembrie se combină cu cea a Lunii Noi din 6 septembrie, care a favorizat schimbările, entuziasmul și abilitățile psihice, iar acestea ne vor ajuta în continuare să avem încredere în intuiție și să profităm rapid de oportunități.

Efectele Lunii Pline în Pești se vor face simțite în următoarele două săptămâni, până la Luna Nouă din 6 octombrie.

Influența Lunii Pline în Pești pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Această lunație susține în primul rând intuiția, compasiunea, activitățile care au legătură cu binele oamenilor, cum ar fi consilierea psihologică, activitățile de îngrijire și cele caritabile. Veți ști ce cuvinte să folosiți pentru a aduce alinare.

Taur

Datorită capacității bune de comunicare și a optimismului este posibil să formați noi relații de prietenie, să vă înscrieți în grupuri sau organizații, să participați la reuniuni. Planurile vor fi pe termen lung, viziunea va fi de ansamblu.

Gemeni

Veți avea șanse sporite de recunoaștere socială sau profesională, chiar să fiți promovați sau să încheiați contracte. Oamenii vor fi atrași de discursul vostru, care va transmite încredere în propriile competențe.

Rac

În perioada următoare vor fi susținute activitățile educaționale, precum și cele legate de religie, concepții de viață și justiție. Este posibil să vă dezvoltați relațiile cu străinătatea sau să plecați într-o călătorie la distanță.

Leu

Luna Plină în Pești vine cu intuiție, sentimente și transformări profunde în relațiile intime. Puteți încheia contracte favorabile legate de împrumuturi, de exemplu, sau să aveți succes în probleme legate de acte și moșteniri.

Fecioară

Relațiile stabile de cuplu și parteneriatele profesionale vor beneficia de energia acestei lunații, care va aduce sentimente mai puternice, autentice, și încredere mai mare. Poate veți începe niște negocieri sau veți semna niște contracte cu perspective bune.

Balanță

Comunicare bună la serviciu sau în activitățile curente. Apar oportunități noi de angajare sau de încheiere a unor contracte. Viziunea voastră va fi deschisă, pe termen lung, iar intuiția va juca un rol important.

Scorpion

Pentru cei aflați într-o relație romantică va urma o perioadă favorabilă, în care vă veți exprima deschis sentimentele. Pentru cei singuri apar șanse pentru a întâlni persoana potrivită, o persoană luminoasă și optimistă. Veți avea energie fizică și o gândire creativă.

Săgetător

Proiecte noi legate de casă și familie. Relațiile de familie vor fi deschise, vii, alerte. O perioadă bună pentru cei care doresc să își extindă sau să își modernizeze casa, să încheie contracte de închiriere, vânzare sau de cumpărare a unei locuințe.

Capricorn

Va avea loc o intensificare a relațiilor cu familia extinsă, a schimburilor de idei, a comunicării în general, iar intuiția, capacitatea de a înțelege punctele de vedere ale interlocutorilor voștri vor avea un rol important.  Posibile drumuri scurte.

Vărsător

Cresc șansele încheierii unor contracte de angajare favorabile din punct de vedere financiar. Veți avea succes dacă veți afișa stăpânire de sine, o atitudine de încredere în forțele proprii. Posibile acte, contracte de achiziție a unor obiecte de valoare, prețioase.

Pești

Emoțiile, sentimentele , intuiția și empatia în relațiile cu oamenii vor juca un rol important în perioadă următoare. Acestea vor influența orice decizii veți lua, indiferent că va fi vorba despre relațiile persoanele sau profesionale. De exemplu, nu veți semna un contract de muncă dacă nu veți simți că vă oferă satisfacție sufletească.

Marte tranzitează Balanța între 14 septembrie și 30 octombrie

Mercur tranzitează Balanța între 30 august-5 noiembrie

Venus tranzitează Scorpionul între 10 septembrie și 7 octombrie

Cum sunt Balanțele?

Cariera și banii Balanțelor