Luna NouLuna Nouă care va avea loc în după-amiaza zilei de 8 august, în semnul Leului, va beneficia atât de o energie solară pozitivă cât și de o energie uraniană extrem de puternică, capabilă să ne impulsioneze să facem schimbări revoluționare.

Junona revine în mers direct pe 2 august, în Săgetător

Această lunație ne va pune la dispoziție unde pozitive de energie solară, caracteristice Leului, și ne va încuraja să fim optimiști și să ne folosim la maximum potențialul.

Această Lună Nouă va avea capacitatea să scoată lucruri la lumină și să le rezolve și vom simți acest lucru atât la nivel personal cât și global.

Ca efect al implicării lui Uranus în această Lună Nouă, prin intermediul unei cuadraturi formate de Soare și Lună cu Uranus, am putea simți o amplificare a tensiunilor în jurul nostru sau al persoanelor apropiate nouă, așa că este important să ne păstrăm echilibrul și să ne folosim de partea pozitivă a acestei influențe și să nu ne lăsăm pradă energiei uraniene agresive.

Trebuie să fim atenți la schimbările premature și bruște sau la atitudinile revoluționare. Cu toate acestea, va fi un moment al curajului și al acțiunilor active și îndrăznețe. Am putea simți o nevoie imperioasă să acționăm, să începem ceva nou, să o luăm de la capăt.

Evenimentele neașteptate ar putea determina o abordare nouă, inovatoare, iar dorința de schimbare și de progres, în relațiile romantice și în activitățile creative, va fi puternică.

Pe ansamblu, Luna Nouă în Leu va avea capacitatea să ne ofere lumina și energia necesare să gestionăm tensiunile din jurul nostru.

Cum influențează Luna Nouă în Leu fiecare semn zodiacal:

Berbec

Evenimente, planuri, schimbări, eliberări de tensiuni legate de dragoste, activități sportive, relațiile cu copiii.

Taur

Activitățile, planurile vor fi legate sau vor avea loc împreună cu familia. Pot avea loc rezolvări ale unor probleme ascunse, neexprimate. Folosiți partea pozitivă a energiei solare și marțiene, nu pe cea negativă!

Gemeni

Relații publice, comunicare, activități împreună cu rude, persoane, colaboratori apropiați. Planuri legate de învățare, cursuri și călătorii pe distanțe scurte.

Rac

Proiecte legate de domeniul financiar, investiții, plasamente. Preocupări și planuri referitoare la munca remunerată.

Leu

Un mare aflux de energie solară, pozitivă, amplificată de Marte. Atenție la exagerări, excese sau la supraevaluarea forțelor.

Fecioară

O perioadă de analiză, de reevaluare, de încărcare a bateriilor, atât la nivel fizic cât și spiritual.

Balanța

Activități sociale, comunicare, relații cu prietenii. Pot ieși la iveală probleme sau tensiuni din anturaj.

Scorpion

Evenimente, acțiuni legate de carieră și prestigiul social. Sunt posibile progrese, deblocări, dacă vă păstrați optimismul. Posibile rezolvări și eliminări de tensiuni acumulate legate de activitățile profesionale. Evitați conflictele.

Săgetător

Se anunță evenimente legate de educația superioară, domenii cum ar fi spiritualitate, justiție, precum și posibilitatea unor călătorii la distanțe lungi.

Capricorn

Este vorba despre bani din partea partenerilor sau a unor instituții. Pot apărea schimbări pozitive dar și pasiuni sau gelozii, de la caz la caz.

Vărsător

Accentul se pune pe relațiile parteneriale și pe căsătorie. Aspectele indică un aport de energie care poate aduce schimbări benefice sau eliminarea unor tensiuni, dacă veți folosi partea pozitivă a influenței marțiene.

Pești

Veți fi foarte ocupați cu activitățile curente și de serviciu. Sănătatea se poate resimți dacă vă suprasolicitați.

Junona revine în mers direct pe 2 august, în Săgetător

Luna august are energia stabilizatoare a numărului 4

Ce spune Tarotul despre luna august

Astrologia lunii august