CeresCeres, asteroidul care arată cum avem grijă de noi înșine și de cei din jurul nostru, intră pe 31 iulie în semnul Gemenilor, pe care îl va tranzita până pe 21 decembrie.

Vesta tranzitează Balanța între 19 iulie și 20 septembrie

În semnul comunicativ al Gemenilor, Ceres ne va îndemna să ne dovedim afecțiunea față de ceilalți  prin încercarea de a-i învăța de bine, a-i educa, a le împărtăși din cunoștințele și experiența noastră.

Conversațiile vor dobândi un înțeles mai profund, iar oamenii se vor simți mai iubiți și mai ocrotiți atunci când vor petrece mai mult timp unii cu alții, ascultându-și nevoile.

Ceres va intra în retrogradare pe 8 octombrie, iar pe 21 decembrie va reveni în semnul Taurului, unde ne va aduce aminte despre importanța îngrijrii trupului, a asigurării tuturor mijloacelor de trai, dar și a atingerii pline de dragoste.

Din punct de vedere astronomic, Ceres este cel mai mare corp din centura de asteroizi, iar din punct de vedere mitologic este zeița mamă, care simbolizează dragostea maternă și fertilitatea naturii, sub toate formele ei.

În mitologia romană, Ceres era și protectoarea legilor și a drepturilor oamenilor.

Vesta tranzitează Balanța între 19 iulie și 20 septembrie

Palas și Kiron au intrat în retrogradare pe 14, respectiv pe 15 iulie

Junona retrogradează în Săgetător, între 12 aprilie și 2 august

Google ads