astro20Luna începe cu unele configurații tensionate, cum ar fi Marte în opoziție cu Saturn și în cuadratură cu Uranus, care activează cuadratura Saturn-Uranus care are loc pe parcursul acestui an.

Jupiter retrogradează în Pești și Vărsător între 20 iunie și 18 octombrie

Pe 9 iulie, Luna Nouă în Rac aduce noi începuturi, fiind momentul potrivit să construim și să consolidăm fundații, pentru tot ceea ce numim acasă, inclusiv în forul nostru interior.

Kiron intră în retrogradare pe 15 iulie, mișcare în care se va afla până pe 19 decembrie. Acest ciclu va fi bun pentru introspecție și reanalizarea sănătății noastre mintale și fizice.

Pe 23 iulie, Luna plină în Vărsător ne va reaminti de nevoia de prieteni, comunitate, imparțialitate și obiectivitate. Nu putem pierde din vedere obiectivele de amploare, pe termen lung.

Pe 28 iulie, Jupiter în retrogradare revine în semnul Vărsătorului, părăsind Peștii, în care s-a aflat din 13 mai. În Vărsător, Jupiter ne va încuraja încă o dată să ne deschidem mintea, să fim toleranți și corecți. Vom dori reforme sociale și acțiuni umanitare și vom iubi libertatea și individualitatea.

Jupiter retrogradează în Pești și Vărsător între 20 iunie și 18 octombrie

Neptun retrogradează în Pești între 25 iunie și 20 decembrie

Soarele tranzitează semnul Racului între 20 iunie și 22 iulie

Google ads