Astro13Cea mai mare parte a lunii iunie va continua să fie caracterizată de energia Gemenilor, care ne va conferi o activitate cerebrală intensă, idei multe, agitație, dar și o anumită doză de superficialitate.

Jupiter tranzitează Peștii între 13 mai și 28 iulie

 

Principalul eveniment astrologic al acestui luni va fi Luna Nouă în Gemeni, pe 10 iunie, când va avea loc și o eclipsă de Soare.

Efectul acesteia va fi un spirit cercetător, inchizitor, curaj intelectual, chiar provocator, o minte la fel de agilă ca și trupul. De fapt, adevărul va fi la fel de flexibil ca și mintea Gemenilor!

La nivel personal, influența acestei eclipse ne va face să oscilăm între îndatoririle parentale, sau cele de tip parental, și pasiunile personale, care poate fi cariera, sau, dimpotrivă, căutarea plăcerilor.

La începutul lunii, pe 2 iunie, Venus va intra în Rac, conferindu-ne mai mult romantism, sensibilitate, idealism în dragoate. Planurile financiare vor avea legătură mai ales cu casa, familia și copiii.

Marte, aflat de mult timp în Rac, va intra pe 11 iunie în semnul Leului, aducându-ne mai multă mândrie, pasiune și dorință de acțiune și de afirmare. În carieră vom fi mai ambițioși și mai fermi, în dragoste mai pasionali și mai dominatori.

Jupiter va intra în retrogradare pe 20 iunie, în semnul Peștilor. Când Jupiter este în mers direct vine cu multe oportunități, dar și cu tentații, excese, tendințe de exagerare și asumare de riscuri. Cu retrogradarea în Pești, oportunitățile nu vor lipsi, dar vom avea șanse mai mari să ne conectăm cu propria spiritualitate. În loc să îi vindecăm pe alții, vom avea șansă se ne vindecăm pe noi înșine.

Revenirea lui Mercur în mers direct, pe 22 iunie, va veni cu o senzație de ușurare și vom vedea cum unele proiecte, planuri, activități care înaintau greu sau erau blocate vor putea fi relansate.

La acestea va contribui și Luna Plină în Capricorn, din 24 iunie când vom simți o nevoie puternică să ne facem utili în societate și să punem nevoile personale pe plan secund.

Pe 27 iunie, Venus se va alătura lui Marte în Leu, amplificând dorința de a fi în centrul atenției, nevoia de a ne bucura de viață și senzualitatea.

Jupiter tranzitează Peștii între 13 mai și 28 iulie

Saturn retrogradează în Vărsător între 23 mai și 10 octombrie

Pluto în retrogradare între 27 aprilie și 4 octombrie, în Capricorn

Google ads