astro6 320x2002018. Un nou an. Noi visuri, noi hotărâri, noi dorințe. Noi dileme, noi îndoieli. Nu există niciun dubiu, un an nou aduce cu el un întreg pachet de visuri și dorințe, dar împreună cu ele vin și dilemele și îndoielile, iată de ce este esențial să știm pe cât posibil ce ne așteaptă.

Berbec

Planetele vor cere berbecilor multă muncă în acest an. Vor apărea oportunități noi, dar și lecții de viață. Vă va merge bine în carieră, iar veniturile vor fi satisfăcătoare. Cu toate astea ar putea apărea unele probleme domestice. Din martie până în iulie trebuie să fiți prevăzători cu cheltuielile, altfel ar putea scăpa de sub control. În această perioadă, nu vă implicați în legături externe și nu începeți afaceri noi între lunile aprilie și septembrie, pentru că sunt indicate pierderi. Pe asamblu, anul 2018 pare promițător pentru berbeci. În viața personală, 2018 va fi bun pentru cei căsătoriți, dar cei singuri vor avea șanse bune între lunile martie și iulie.

 

Taur

Taurii încep anul 2018 cu o stare mentală relaxată și pașnică. Pe parcurs însă trebuie să aibă grijă să își țină sub control accesele de mânie, pentru a nu alunga dragostea din relațiile lor. Vor face progrese în carieră, dar trebuie să evite să își schimbe locul de muncă, din martie până în iulie. În perioada respectivă trebuie să își ia munca în serios și să evite să își pună în pericol securitatea locului de muncă. În acest an ar putea să obțină un împrumut. Relațiile romantice sau căsătoriile taurilor ar putea trece prin perioade turbulente. Cea mai favorabilă perioadă pentru tauri va fi octombrie-decembrie, în timp ce cea mai dificilă va fi între lunile martie-august.

Gemeni

Nativii gemeni au în față numeroase oportunități de afaceri și de dezvoltare, dar trebuie să fie prevăzători între lunile mai și noiembrie, când adversarii lor vor fi cel mai activi. De asemenea, există riscul de a suferi răniri sau accidente. În afară de asta, nivelul lor de energie va fi excelent în acest an. Trebuie să fie prevăzători cui împrumută bani și să continue să muncească din greu, pentru că munca lor va da rezultate. Dacă sunt căsătoriți, vor trece printr-o perioadă dificilă începând cu luna octombrie. Pe ansamblu însă, în dragoste și relații vor avea o perioadă extraordinară. O nouă relație de dragoste ar putea apărea în acest an. Anul va fi bun, vor face progrese datorită inteligenției și bunului lor simț.

Rac

În acest an vor avea parte de confuzie și stres, dar dacă își vor menține optimismul viața va fi mai ușoară decât va părea. Vor apărea oportunități neașteptate, care le vor aduce bani o lungă perioadă de timp. Ar putea fi vorba despre venituri aduse de chirii sau de vânzarea unei proprietăți vechi, sau despre o nouă propunere de afaceri. Presiunile de la serviciu vor fi mari și vor trebui să mențină un echilibru cu viața personală. Dagostea și relațiile nu au perspective prea bune în 2018 și nu vor obține satisfacțiile dorite. Anul este însă promițător în privința carierei, viața personală trecând pe locul al doilea.

Leu

Acest an aduce leilor multă relaxare mentală, dacă nu se vor lăsa controlați de mânie. Leii trebuie să știe cum să-i trateze pe cei care îi urăsc și va fi în interesul lor să nu își facă noi dușmani. În justiție au șanse de câștig, dar în afaceri trebuie să fie atenți la concurență. Afacerile vor fi orientate spre creștere și ar putea călători mult în perioada martie-iulie. Este un an bun să cumpere o casă sau să se stabilească în străinătate. În viața personală ar putea trece printr-o perioadă dificilă, în care vor vedea defectele și lipsurile unei relații. Pe ansamblul anului pot obține progrese dacă își vor menține o perspectivă optimistă asupra viitorului.

Fecioară

Comunicarea și intelectul vor fi trăsăturile lor forte în acest an, precum și un nivel ridicat al energiei. Totuși, în perioada mai-noiembrie, ar putea să își iasă ușor din fire. În acest an trebuie să evite să cumpere o casă, iar în a doua jumătate a anului trebuie să aibă grijă în cine au încredere. Dacă sunt căsătoriți, vor avea o perioadă favorabilă în a doua jumătate a anului. În perioada verii, nativii fecioară ar putea fi înclinați spre o aventură de dragoste. Din punct de vedere financiar au șansa unor câștiguri substanțiale, mai ales în perioada octombrie-noiembrie, când le va surâde norocul.

Balanța

Prioritatea balanțelor va fi cariera în acest an, dar vor aloca suficient timp și vieții sociale. În 2018, balanțele trebuie să fie practice, nu trebuie să facă promisiuni false sau să dea un bun de valoare cuiva în care nu au încredere. Perioada mai-noiembrie nu este favorabilă vieții domestice, dar partenerul lor de viață ar putea avea câștiguri financiare substanțiale. În carieră, perioada martie-iulie este esențială și trebuie să evite deciziile hazardate de schimbare a locului de muncă. Balanțele sunt favorizate în privința relațiilor romantice, fiind posibil să aibă o aventură în perioada octombrie-noiembrie. Pe ansamblul, anul va fi unul bun.

Scorpion

Anul 2018 va începe bine pentru scorpioni, dacă vor ști să se folosească de energia pe care o au. Planetele vă vor face intoleranți față de unii oameni și în conversații. Veți avea mult curaj și încredere în perioada mai-noiembrie, care va favoriza călătoriile în străinătate, inclusiv pe cele de natură spirituală. Pentru cei singuri, sunt favorizate căsătoriile după luna august. Noi relații de dragoste și noi relații bazate pe atracția fizică sunt posibile între lunile februarie și mai și apoi între lunile octombrie și noiembrie.

Săgetător

Săgetătorii devin în acest an persoane serioase, generoase și disciplinate, chiar dacă între lunile aprilie și septembrie vor fi mai temperamentali. Ei trebuie să evite în această perioadă să ia decizii intempestive. Este un an bun pentru a se stabili în străinătate. Cariera are oportunități de dezvoltare, dar nu fără concurență intensă și provocări. Perioada dintre lunile martie și iulie va necesita mai multă precauție în carieră și în problemele financiare. Tranzacțiile imobiliare vor fi favorizate până în luna octombrie. Săgetătorii au perspective bune și în dragoste și căsătorie, o perioadă favorabilă fiind octombrie-noiembrie.

Capricorn

Talentele și competențele capricornilor vor ieși în evidență în acest an. Capricornii trebuie să își păstreze calmul și să se concentreze pe muncă, chiar dacă perioada martie-iulie va fi mai dificilă. Anul este favorabil afacerilor, așa că nativii trebuie să evite schimbările de carieră. Nu este un an favorabil parteneriatelor și trebuie să aibă grijă să verifice personal toate actele pe care le semnează. În perioada aprilie-septembrie au șansa unor câștiguri provenite din străinătate, dar trebuie să aibă rabdare pentru a se materializa. Statutul lor în privința relațiilor se va schimba, indiferent dacă sunt căsătoriți sau singuri. După întorsăturile neașteptate din 2017, dragostea își va face loc în viața capricornilor, indiferent unde se vor ascunde. Dacă sunt căsătoriți, trebuie un pic de grijă și răbdare, pentru ca lucrurile să rămână stabile.

Vărsător

Vărsătorii vor fi în căutarea unor noi surse de venituri în acest an. Trebuie să aibă răbdare, pentru că vor primi recunoașterea pe care o doresc și o merită. Concesiile pe care le vor face în acest an îi vor ajuta foarte mult în viitor. Schimbările frecvente de dispoziție ar putea să le afecteze relațiile personale și profesionale. Dacă vor fi înțelegători și diplomați la serviciu vor putea progresa mai repede. Din aprilie până în septembrie, în relații trebuie să evitate confuziile și neînțelegerile, să fie mai precauți. Este timpul potrivit să accepte sprijinul din partea celor vârstnici sau cu funcții, care îi vor ajuta să progreseze mai rapid.

Pești

Interesul peștilor pentru spiritualitate este în creștere și le va aduce mai multă pace și mulțumire. Cu toate acestea, cariera ar putea deveni stresantă în perioadele în care lucrurile par să scape de sub control. Ideea este să aibă răbdare și să își țină sub control așteptările. Rezultatele ar putea fi întârziate în mod special în perioada aprilie-septembrie, nu trebuie să își piardă răbdarea. Au energie și noroc, trebuie doar să aibă răbdare. Marte le va oferi suficient noroc și câștiguri financiare. Vor fi inundați de voință și putere, precum și de abilitatea de a își asuma riscuri. Trebuie să se asigure însă că sunt suficient de înțelepți să se folosească de energia de care dispun pentru a lua decizii cruciale. Dacă vor învăța acest truc, nu vor avea limite în 2018.