Venus 3Când iubitoarea și grijulia Venus intră în amuzantul semn al Gemenilor, e ca și cum întreaga lume se luminează. Vom fi mai receptivi și mai deschiși față de lumea înconjurătoare și vom avea mai multă claritate în privința lucrurilor care ne fac fericiți.

Mercur tranzitează Gemenii între 3 mai și 11 iulie, aducând claritate mintală

Venus va tranzita semnul Gemenilor din 8 mai până pe 2 iunie, perioadă în care vom căuta mai multă varietate și mai multe mijloace prin care să găsim fericirea. Venus în Gemeni înseamnă efervescență, vivacitate și entuziasm.

În privința relațiilor afective, emoțiile vor deveni mai plăcute și mai intelectuale, datorită influenței lui Mercur, conectarea intelectuală fiind importantă.

Dragostea și romantismul vor veni în urma unor conversații lungi și a unor mesaje interesante, care ne vor face să ne simți stimulați.

Pentru cei care nu sunt implicați încă într-o relație stabilă, au șanse să cunoască o persoană nouă. Pentru cei care au un partener, pot învăța lucruri noi despre acesta, care să reaprindă pasiunea.

Efectele tranzitului lui Venus prin semnul Gemenilor sunt deschiderea mai mare față de experiențe noi, comunicarea mai bună, învățarea unor lucruri noi și dorința de a explora oportunități noi.

Influența prezenței lui Venus în Gemeni pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Relații publice armonioase, inclusiv cu rudele și persoane din anturajul apropiat, farmec personal, atractivitate în societate. Mesajele voastre vor fi bine primite.

Taur

Belșug, șansa de a cîștiga bani, de a semna contracte avantajoase, datorită comunicării inteligente, a talentului de negociatori.

Gemeni

Veți fi în vervă, înconjurați de oameni, mai îndrăzneți ca de obicei în a ieși în evidență, inclusiv prin talentul vostru teatral.

Rac

Pentru voi, următoarele săptămâni vor fi o ocazie de a oferi bunătate, compasiune la un nivel mai matur, mai responsabil. Creativitatea voastră se va exprima mai mult la interior, va aștepta să fie exprimată.

Leu

O perioadă de comunicare efervescentă, cu prietenii sau la nivelul unor organizații. Optimismul vostru referitor la perspectivele pe termen lung, legate de domeniile guvernate de Venus, va fi molipsitor.

Fecioară

Venus vă va împrumuta din farmecul ei atunci când veți avea nevoie să vă exprimați la nivel social sau în carieră. Șanse de progres, de recunoaștere profesională, de câștiguri prin intermediul activității profesionale.

Balanță

Vă va plăcea să iubiși, să vă îndrăgostiți, dar cu condiția păstrării libertății de opțiune.  Vă veți bucura de otate aspectele dragostei.  Posibile relații profitabile cu persoane sau firme din străinătate.

Scorpion

Relațiile intime vor avea de câștigat de pe urma tranzitului lui Venus prin semnul Gemenilor, dragostea va deveni mai jucăușă, dragostea mai frivolă, comunicarea mai bună, dar mai puțin serioasă.

Săgetător

Comunicare foarte bună în cuplurile stabile, precum și în parteneriatele profesionale. Puteți ajunge la armonie și echilibru prin intermediul negocierilor. Nu este momentul discuțiilor grele și al celor care vă luminează sufletele.

Capricorn

Va urma o perioadă o perioadă agitată, intensă, dar profitabilă. Veți avea talentul necesar pentru a duce la bun sfârșit negocieri financiare. Talentul vostru de comunicatori vă va aduce cîștigurile scontate.

Vărsător

Venus în Gemeni aduce flirturi, aventuri, o atmosferă veselă în relațiile de dragoste. Gândirea va fi mai vie, mai creativă, iar relațiile cu copiii mai plăcute.

Pești

Comunicare bună în familie, relații armonioase între soți și cu copiii. Posibile achiziții pentru renovarea sau decorarea locuinței.

Mercur tranzitează Gemenii între 3 mai și 11 iulie, aducând claritate mintală

Luna mai are energia proaspătă a numărului universal 1

Astrologia lunii mai

Pluto în retrogradare între 27 aprilie și 4 octombrie, în Capricorn

Google ads