astro18

Mercur intră în Gemeni în prima zi a săptămânii și, împreună cu Marte în Rac și Soarele și Venus în Taur, va favoriza relațiile de familie armonioase.

Astrologia lunii mai

Berbec

Luni și marți: Sunteți incredibil de sociabili, deschiși către lume, viziunea voastră asupra lumii este una deschisă, de ansamblu.

Miercuri și joi: Sensibilitatea pune stăpânire pe voi, sunteți interiorizați și interesați de subiecte spirituale, gata să faceți acte de caritate.

Vineri, sâmbătă și duminică: Energia voastră va da pe dinafară, veți fi în mișcare, în acțiune, dornici să faceți mișcare sau să călătoriți.

Luna mai are energia proaspătă a numărului universal 1

Taur

Luni și marți: Veți fi remarcați în societate datorită capacității de a vă transmite mesajele, gândirea voastră va fi una inovatoare, ideile interesante

Miercuri și joi: Mai degrabă timizi, sensibili, poate cu interese artistice. Veți prefera compania prietenilor apropiați, cu care aveți o legătură sufletească.

Vineri, sâmbătă și duminică: O perioadă în care veți simți că nu vă puteți desfășura conform nivelului vostru de energie. Tumultul va fi mai degrabă interior.

Gemeni

Luni și marți: Călătorii imaginare sau reale, nevoie de natură, de spații deschise, veți căuta explicații logice, științifice pentru problemele întâmpinate.

Miercuri și joi: Activitățile voastre vor avea o tentă artistică sau umanistă, caritabilă. Veți avea capacitatea de a vă adapta situațiilor.

Vineri, sâmbătă și duminică: Energia multă, fizică și mintală, dorința de a iniția activități de grup, de a face lucruri împreună.

Rac

Luni și marți: Nevoie de distanțare emoțională sau fizică, gândirea voastră va fi mai degrabă abstractă, posibile soluții financiare ingenioase pe termen lung.

Miercuri și joi: Interese, preocupări legate de spiritualitate și religie, de curățenie sufletească.

Vineri, sâmbătă și duminică: Deveniți mult mai energici, mai implicați în viața reală. Vă impuneți cu fermitate, chiar cu nerăbdare punctele de vedere.

Leu

Luni și marți: Relațiile de cuplu vor avea loc mai ales la nivel intelectual, discuțiile vor fi interesante, posibile planuri comune pe termen lung

Miercuri și joi: Sunteți prea sensibili, emoționali, interiorizați, puneți prea mult la suflet atitudini sau vorbe ale partenerului. Cam creduli în privința banilor.

Vineri, sâmbătă și duminică: Entuziasm, energie fizică, gata de acțiune, vă concentrați pe interesele personale.

Conjuncție perfectă între Soare și Uranus, pe 30 aprilie

Fecioară

Luni și marți: Activități preponderent intelectuale, doriți un orizont mai larg, călătorind, în imaginația voastră sau în viața reală

Miercuri și joi: Sentimentalism, sensibilitate, dragoste în cuplu, visați la o relați ideală

Vineri, sâmbătă și duminică: trebuie să învățați să vă controlați reacțiile în cuplu, pasiunea, gelozia sau doar nerăbdarea. Sunteți tentați să dați lecții.

Balanță

Luni și marți: Gândire vizionară, idei interesante, o nevoie de comunicare intelectuală în cuplu, dar și de o anumită nevoie de spațiu în relație. Sociabilitate, prietenii, distracții cu copiii.

Miercuri și joi: Aveți tendința să vă puneți în serviciul altora, din tot sufletul.

Vineri, sâmbătă și duminică: Unele asperități în relația de cuplu, nimic grav, doar pentru că aveți multă energie, ambiție și considerați că le știți pe toate mai bine.

Pluto în retrogradare între 27 aprilie și 4 octombrie, în Capricorn

Scorpion

Luni și marți: Aveți nevoie să evadați în natură, să petreceți timpul alături de prieteni.

Miercuri și joi: Dragoste romantică, relații calde cu copiii, creativitate.

Vineri, sâmbătă și duminică: vă implicați activ în activități de rutină, aveți tendința să îi mobilizați pe toți.

Săgetător

Luni și marți: Vizite, activități comune împreună cu frați, veri, persoane din anturajul apropiat

Miercuri și joi: Stați mai mult pe acasă, activități de rutină, relații apropiate cu cei dragi.

Vineri, sâmbătă și duminică: Energie mintală și fizică, nevoie de mișcare, de activități concrete.

Capricorn

Luni și marți: Va exista o tentați de a face cheltuieli spontane sau vă veți gândi la soluții noi de câștigare a banilor. Ar fi bine să mai lăsați grijile.

Miercuri și joi: Doriți să aflați înțelesurile ascunse ale unor cuvinte, ce se află în spatele acestora. Veți avea intuiția necesară să vedeți imaginea de ansamblu.

Vineri, sâmbătă și duminică: Adoptați o atitudine dominatoare, hotărâte, a unei persoane care știe ce este de făcut.

Marte tranzitează Racul între 23 aprilie și 11 iunie

Vărsător

 Luni și marți: Energie proaspătă, sociabilitate, nevoie de a fi alături de un cerc larg de prieteni

Miercuri și joi: Veți fi tentați să faceți cheltuieli bazate pe emoții, nu pe calcule raționale

Vineri, sâmbătă și duminică: Din nou alături de prieteni, îi veți molipsi pe toți cu energia și verva voastră, posibile drumuri scurte

Pești

Luni și marți: Nevoie sporită de libertate, senzație de restricție. Visați la soluții ingenioase de eliberare emoțională.

Miercuri și joi: Sunteți idealiști, visători, spirituali și creativi, cam rupți de realitate.

Vineri, sâmbătă și duminică: Vă puneți pe treabă, aveți multe de făcut, inclusiv să cheltuiți.

Marte tranzitează Racul între 23 aprilie și 11 iunie

Conjuncție perfectă între Soare și Uranus, pe 30 aprilie

Astrologia lunii mai

Luna mai are energia proaspătă a numărului universal 1