astro3 320x200Anul 2017 este un an special datorită unor evenimente celeste rare, care vor avea un impact puternic asupra vieților noastre. Saturn schimbă zodia și se mută în Săgetător, după ce a petrecut trei ani în Scorpion. În afară de Saturn, trei planete benefice, Jupiter, Venus și Mercur vor avea efecte majore asupra carierelor și situațiilor finnciare. Cum este anul 2017 peentru fiecare zodie?

Berbec

                Berbecii vor avea numeroase oportunități în aproape toate domeniile vieții. Mercur vă va ajuta să aveți comunicarea care a lipsit până acum din viața voastră șii să realizați noi contacte. Saturn și Marte îi vor ajuta pe Berbeci în viața profesională, în timp ce Venus îi va face să abordeze viața sentimentală cu mai multă sensibilitate.

 

Taur

                Anul 2017 va fi o perioadă încărcată cu multă energie pentru nativii Taur, dar aceștia nu trebuie să se culce pe lauri, ci să se folosească de toate oportunitățile care le ies în cale. În carieră, acest an le cere planificare strategică și o abordare intensă, iar Marte și Saturn sunt bine poziționate pentru a-i ghida către progres. Tema centrală a a acestui an va fi tema centrală pentru Tauri. Relațiile existente vor beneficia de o nouă rază de speranță. Marte și Soarele îi vor ajuta în viața sentimentală tot anul.

Gemeni

                Gemenii vor traversa în 2017 o perioadă productivă și creativă, vor beneficia de noi contacte și de comunicare benefice vieții profesionale. Dacă vor vorbi mai puțin și vor asculta mai mult vor putea excela în domeniile lor mai mult ca oricând. Venus îi va ajuta să se concentreze pe idei constructive. Viața sentimentală va dobândi noi înțelesuri și o nouă direcție, iar Gemenii vor putea încheia relații vechi, depășite, și să înceapă unele noi.

Rac

                Nativii Rac vor întâlni în acest an opțiuni noi și interesante și, dacă vor îndrăzni să intre în competiție serioasă vor avea succes. Marte îi va ajuta și va aduce energia și puterea agresivă pentru a urca munții. Nu este momentul ca Racii să se retragă în carapace, este o perioadă ideală pentru a-și arăta talentele și creativitatea. În domeniul profesional vor fi și unele evoluții neașteptate. Viața sentimentală va fi strălucitoare în 2017, dorințele le vor fi îndeplinite.

Leu

                Leii vor putea în 2017 să își trăiască viața pe care au visat-o. Planurile pe termen lung și poiectele vor putea vedea lumina zilei. Înarmați-vă să faceți față provocărilor, sunteți în centrul atenției, dar este timpul și pentru introspecție. Veți întâmpina unele probleme în relațiile cu autoritățile și colegii de muncă pe parcursul anului. Viața sentimentală se va intensifica în acest an, veți avea mai mult timp de petrecut cu partenerul, dar vor fi și schimbări subtile.

Fecioară

                Anul 2017 va aduce Fecioarelor o multitudine de oportunități. Chiar dacă vor întâmpina o mulțime de piedici, le vor depăși cu bine până la sfârșitul anului. În carieră vor traversa o perioadă dificilă, vor trece prin schimbări frecvente și transferuri. Performanțele lor vor fi mai scăzute față de anii anteriori. Viața sentimentală va fi plină de surprize și emoții și vor putea conta pe relații mai sigure.

Balanța

                Pentru Balanțe anul 2017 va fi o experiență foarte plăcută. Pacea și armonia vor prevala în relații și vor putea avea o imagine mai clară a perspectivelor. Creativitatea lor va iei la lumină în această perioadă datorită unor stimuli externi. Cei apropiați vor avea nevoie mai mult de nativii Fecioară, care vor ceda dorințelor lor cu satisfacție și un sens al armoniei. Balanțele vor excela în carieră în acest an, dar viața sentimentală le va juca feste, cu toate că vor avea capacitatea să recâștige parteneri pierduți.

Scorpion

                Nativii Scorpion vor putea în acest an să își îndeplinească proiectele de mult uitate. Vor dispune de o mare energie pentru a excela în domeniile care îi interesează. O parte din ambițiile, visele și idealurile lor vor fi îndeplinite. Va exista speranță și optimism. Faptele și eforturile trecute vor da rezultate în domeniul relațiilor. În viața profesională vor fi necazuri, întârzieri, concurență și atacuri neloiale. Viața sentimentală va fi mai bună decât în anii trecuți.

Săgetător

                Săgetătorii vor putea să experimenteze multe schimbări în stilul de viață și relații. Schimbările vor fi și mai pronunțate în carieră. Nativii sunt sfătuiți să înoate în sensul curentului și nu împotriva lui. Diviziunea muncii va funcționa bine acasă și la serviciu, Săgetătorii nu trebuie să suporte ei toată povara, ci să o delege. Cariera va necesita un angajament total. Viața sentimentală va fi solidă pe tot parcursul anului.

Capricorn

                Anul 2017 va fi unul de mare succes pentru Capricorni, care vor fi capabili să scoată la lumină talentele lor ascunse. Cu toate acestea, ei vor fi introspecți și vor acționa atunci cânt va trebui luată o decizie majoră. Resurse reprezentate de contacte și finanțe vor fi disponibile din toate direcțiile. Familia și prietenii vor oferi sprijin moral. Ambițiile profesionale ar putea masca angajamentele personale și responsabilitățile, iar Capricornii sunt așteptați să acșioneze echilibrat. Viața sentimentală va fi o consecință a faptelor din anii anteriori. Conceputul de dragoste și relații va avea un nou înțeles, spre marea lor surprindere.

Vărsător

                Vărsătorii vor fi plini de energie și entuziaști în 2017, toate aspectele vieții lor vor înregistra creștere și dezvoltare. Relațiile lor vor intra într-o nouă fază pozitivă, iar viața lor profesională va fi mai eficientă. Totuși, nativii ar trebui să încetinească ritmul și să aibă răbdare, pentru că Saturn va provoca dezordine în planurile lor. Nativii vor trece prin schimbări majore în viața profesională, vor putea începe proiecte pe termen lung și să le încheie pe cele vechi. În viața sentimentală vor simți mai intens emoțiile și se vor putea relaxa cu partenerul.

Pești

                Anul 2017 va fi marcat de mister și rezultate mixte pentru Pești. Cu toate acestea, Marte va oferi energia și impulsul necesar pentru ca Peștii să își pună în aplicare planurile și ideile. Vechi situații și interese vor ieși din nou la iveală, pentru ca Peștii să ajungă în centrul atenției. Vor fi mai puțin vorbe și mai multă acțiune. Viața profesională va merge în general bine, iar cea sentimentală va fi plină de dinamism. Mulți dintre pești vor fi în căutarea unui partener ideal și este posibil să îl și găsească.