Luna Plina8Super Luna Plină care va avea loc pe 27 aprilie, în semnul Scorpionului, va fi o ocazie importantă pentru transformări personale, procese de renaștere, conectare intimă, dar și pentru rezolvarea unor probleme legate de resursele comune, taxe sau moșteniri.

Soarele tranzitează Taurul între 19 aprilie și 20 mai

Luna Plină este întotdeauna o culminare, promisiunea concretizării proiectelor începute de Lună Nouă, este un moment emoționant, al romantismului, fertilității și al relațiilor.

Cel mai important aspect al acestei Luni Plini este opoziția cu Uranus, care ne invită să facem ajustări sau eliberări legate de modul în care ne raportăm la unicitatea noastră și o prezentăm lumii.

Vesta revine în mers direct pe 20 aprilie, în Fecioară

Avem încredere în intuiția noastră atunci când vrem să trecem la acțiune. Sau putem să îi ajutăm mai mult pe ceilalți folosindu-ne de calitățile noastre speciale?

Luna formează opoziții și cu Venus și Mercur, care vor stimula comunicarea și creativitatea în exprimare. Ambele planete fiind în Taur, semn guvernat de Venus, această energie ajută la rezolvări, renunțări sau ajustări în problemele financiare sau cele legate de proprietăți.

Marte tranzitează Racul între 23 aprilie și 11 iunie

Conjuncția lui Uranus și Venus și Mercur ne va ghida, prin intermediul intuiției, să renunțăm la prejudecăți și să găsim soluții noi la probleme vechi.

În plus, trigonul dintre Marte și Lună va aduce acțiunilor noastre o energie hotărâtă, dar lipsită de agresivitate.

Mercur tranzitează Taurul între 19 aprilie și 3 mai

Influența Lunii Pline în Scorpion pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Eliberări de blocaje, transformări în relațiile intime și în problemele financiare, legate de resursele comune, taxe și moșteniri.

Taur

Aveți șansa ca în relațiile persoane sau profesionale să renunțați la atitudinile vechi, care vă țin în loc, să vă eliberați de trecut.

Gemeni

Schimbări, transformări în activitățile curente și/sau în activitățile profesionale. Adoptați atitudini noi, aducătoare de progres.

Rac

Conștientizați care sunt persoanele, atitudinile, relațiile de dragoste care vă țin în loc. Este momentul să aduceți ceva nou în relațiile romantice sau în gândirea voastră.

Leu

Aveți nevoie de o optică nouă legată de viața de familie sau proprietățile voaste. Ceva trebuie să se schimbe pentru a putea progresa în continuare.

Fecioară

Uranus vă invită la ajustări în relațiile cu frații, verii, persoane din anturajul apropiat. Transformările pot veni și în relațiile voastre publice.

Balanță

În prim plan ajung problemele financiare, contractele de muncă, modul în care cheltuiți banii. Veți ajunge la niște concluzii cu efecte pe termen mediu și lung.

Scorpion

Emotivitatea voastră va fi la un nivel ridicat, iar aceasta ar putea duce la conștientizări legate de probleme îngropate adânc și ignorate. Există șansă eliberării de tensiune, a unei curățări spirituale.

Săgetător

Veți resimți intens efectul acestei Luni Pline în Scorpion. Dacă v-ați simțit restricționați în ultima perioadă, este foarte probabilă că a venit momentul să vă eliberați de constrângeri reale sau psihologice.

Capricorn

Luna Plină poate aduce niște schimbări destul de importante în relațiile cu prietenii sau în activitățile desfășurate în grupuri și organizații. Veți realiza cine sau ce vă ține în loc, ce nu vă mai reprezintă.

Vărsător

În prim plan va fi cariera, tensiunile acumulate în timp vor ajunge la un nivel maxim, va fi momentul să renunțați la atitudini, oameni sau funcții care nu vă mai servesc obiectivele.

Pești

Va fi un moment în care intuiția va fi la cote maxime, veți apela la credință pentru a vă ghida drumul spre mai departe. Pot avea modificări ale concepției de viață.

Vesta revine în mers direct pe 20 aprilie, în Fecioară

Marte tranzitează Racul între 23 aprilie și 11 iunie

Soarele tranzitează Taurul între 19 aprilie și 20 mai