astro4 320x200Anul 2017 poate părea ceva mai modest comparativ cu anii anteriori, dar nimic serios care să ne îngrijoreze. Anul va oferi oportunități noi în carieră celor care vor munci mult și inteligent. Ar putea apărea tensiuni la birou din cauza neînțelegerilor pentru Fecioare, Capricorni și Balanțe, dar, dacă vor fi făcute rapid eforturi, acestea vor fi atenuate.

Inginerii, astrologii, programatorii software, traderii online, web designerii vor avea rezultate bune și vor fi ocupați pe tot parcursul anului.

 

 

Tranzacțiile bursiere i-ar putea dezamăgi pe unii, ca și cursele automobilistice și jocurile de noroc. Investițiile în aceste sectoare ar trebui evitate sau reduse. Sunt unele zodii care să trebuie să aibă grijă cu investițiile, cum ar fi Vărsătorii, Balanțele, Gemenii, Fecioarele și Taurii.

Viața sentimentală a Leilor, Gemenilor, Racilor, Peștilor va fi marcată de unele dificultăți și neînțelegeri și ar trebui dată o aatenție deosebită intereselor partenerilor.

În 2017 va avea loc o îmbunătățire a stării de sănătate a Capricornilor, Balențelor, Fecioarelor, Peștilor și Săgetătorilor.

Vărsătorii, Taurii, Racii, Gemenii și Balanțele au șanse mari pentru călătorii în străinătate.

Anul 2017 are șanse să fie unul pozitiv dacă pașii pe care îi vom întreprinde vor fi făcuți cu precauție.