Marte

Marte va tranzita semnul Racului în intervalul 23 aprilie-11 iunie, iar în această perioadă ne vom urmări obiectivele și interesele cu ardoare, dar fără vioiciunea conferită în ultimele săptămâni de întreprinzătorul Gemeni.

Soarele tranzitează Taurul între 19 aprilie și 20 mai

Vom evita abordările directe în acțiunile pe care le vom începe, iar dispoziția noastră va deveni mai oscilantă, influențată de starea noastră de moment.

Agresivitatea va fi înlocuită de o atitudine mai defensivă și mai conciliantă și vom avea tendința să facem lucruri mai mult după toanele pe care le vom avea.

Mercur tranzitează Taurul între 19 aprilie și 3 mai

Influența tranzitului lui Marte în Rac pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Atenția voastră se va îndrepta asupra căminului, veți aloca mai multă energie problemelor de familie, copiilor și îngrijirii locuinței. Reacțiile voastre în familie vor fi influențate mai mult de starea emoțională.

Taur

Marte în Rac va avea un cuvânt de spus în relațiile vostre cu frații, alte rude apropiate, vecini, dar și în relațiile voastre publice. Aceste persoane vor putea obține mai ușor ceva de la voi dacă vor apela la sentimente.

Junona retrogradează în Săgetător, între 12 aprilie și 2 august

Gemeni

Cheltuielile voastre vor avea legătură cu casa, familia și copiii și vor fi dictate mai mult de sentimente decât de rațiune. Dacă veți semna un nou contract de muncă o veți face cu gândul la binele familiei.

Rac

Veți fi sentimentali, mai emoționali, atunci când veți face ceva va fi în armonie cu nevoile voastre sufletești, nu veți putea să vă călcați pe suflet.

Venus tranzitează Taurul între 14 aprilie și 8 mai

Leu

Deveniți introvertiți, nevoia voastră de a petrece timp într-un mediu în care vă simțiți în siguranță va fi mai mare. Veți face și acte caritabile sau veți avea grijă de persoanele care vor avea nevoie de acest lucru.

Fecioară

Veți prefera compania prietenilor apropiați, pe care îi considerați ca parte din familie. Întâlnirile vor fi de suflet, nu din interes. Veți privi oamenii în mod idealist.

Sănătatea Taurilor

Balanță

În următoarele săptămâni, opinia altora despre voi, modul în care vă privesc și vă apreciază vor deveni tot mai importante pentru voi. Veți pune la suflet o privire sau o vorbă aruncată de cineva, lipsa de apreciere a activității voastre.

Scorpion

Vă veți exprima deschis și cu convingere opiniile, etica va fi importantă, ca și convingerile voastre religioase. Reacțiile voastre vor fi emoționale, sentimentele profunde, puternice.

Săgetător

Împărtășirea sentimentelor cu persoana iubită vă va da un sentiment de împlinire. Vindecarea va veni fie îngrijindu-i pe alții, fie fiind îngrijți de persoanele dragi. În relațiile cu instituțiile financiare veți fi foarte corecți.

Cum sunt Taurii

Capricorn

Veți avea tendința să fiți mai dependenți ca de obicei de partenerul de viață sau de cel profesional. iar acest lucru s-ar putea să îi obosească. Va trebui să stați pe propriile voastre picioare, să vă afirmați ideile și nevoile.

Vărsător

În următoarele luni, veți fi înclinați să vă atașați de activitățile de la serviciu și să vă îngrijorați mai mult în legătură cu profesia decât cu viața personală. Poate vă veți implica și în activități de voluntariat.

Cariera și banii Taurilor

Pești

Romantismul va pune stăpânire pe cei care sunt implicați într-o relația de dragoste. Sentimentele părintești vor fi și ele amplificate de pezența lui Marte în semnul Racului, care este familistul zodiacului.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 19-25 aprilie