Horoscop2În 2016, stelele și elementele vor favoriza cecetătorii, oamenii de știință, aventurierii și pe oricine respinge pasivitatea și tinde să exploreze constant ceea ce ne înconjoară. Asta nu înseamnă că oamenii obișnuiți nu vor beneficia de aceste tendințe pozitive, dimpotrivă, dar totul este o problemă de percepție.

 

Horoscopul anului 2016 pentru toate semnele zodiacale indică faptul că indiferent de ocupație, fiecare dintre noi poate și trebuie să lupte pentru a progresa.

 

Cum este anul 2016 pentru fiecare zodie?

 

 

Berbec

 

            Obiectivele voastre vor fi mai aproape de realizare. Veți avea șansa de a vă reafirma valorile și idealurile în viață. Norocul este în cărți în această perioadă și totul ar trebui să evolueze în direcția bună.

 

Taur

 

            Anul 2016 promite o activitate socială intensă și o perioadă favorabilă alături de cei dragi. Va fi armonie perfectă, așa cum v-ați dorit de ceva timp și nu ați avut. Anul va fi foarte favorabil, indiferent de greutățile pe care le-ați putea întâlni în drum. La jumătatea anului ați putea lua decizii impulsive, care să vă afecteze pe termen lung.

 

Gemeni

 

            În 2016 veți fi capabili să vă urmăriți obiectivele și ambițiile stabilite în ultimii câțiva ani. Aveți șansa să vă remodelați viața ca și cum ați avea tot timpul din lume. Păstrați-vă realismul și profitați de sprijinul celor din jur. Anul promite noi oportunități. Situația financiară trebuie relansată, iar în dragoste evitați deciziile nepotrivite.

 

Rac

 

            Racii trebui să iasă din cochilii și să își reașeze pozițiile. Ar putea fi un șoc pentru cei din jur, dar nu sunteți cei care să se agațe de dorințele și fanteziile altora. Lăsați în urmă temerile și anxietățile.

 

Leu

 

            În 2016 va fi un flux bogat de resurse, energie și idei în viața voastră. Veți învăța să duceți o viață simplă, chiar dacă vă place să vă dați în spectacol. Anul va aduce și numeroase probleme și vor avea loc fluctuații frecvente. Nu vă încredeți în nimeni, nu știți de unde pot veni necazurile. Învățați să vă încredeți în propria intuiție.

 

Fecioară

 

            Pe nativii Fecioară îi așteaptă un an pozitiv, plin de optimism. Vor putea gândi și acționa mai matur ca niciodată. În prim plan vor fi socializarea și prieteniile. În viața lor va fi mai multă pace și armonie și vor fi capabili să reziste mai bine provocărilor vieții. Ar putea avea loc unele evenimente care să îi destabilizeze emoțional și fizic.

 

Balanță

 

            Anul promite un nou cerc de evenimente în viața voastră. Vor fi numeroase schimbări, care o perioadă au stat în plan secund. Va fi pace și armonie în viața voastră și veți putea rezista mai bine fluctuațiilor vieții. Într-un  final veți realiza ce vreți de la viață. Fiți diplomați. Pentru a doua jumătate a anului, veți putea colabora mai bine, iar lucrul în echipă vă va aduce recompense.

 

Scorpion

 

            Anul 2016 vă va aduce mai mult ca oricând noi promisiuni și capacitate de cunoaștere. Veți putea ieși din situații care v-au urmărit în ultimii câțiva ani. Vor apărea noi oportunități în viața personală și profesională.

 

Săgetător

 

            În 2016 atenția voastră va fi concentrată pe evoluția personală. Veți simți nevoia de a progresa și nu de a vă agăța de o muncă de rutină care nu vă duce nicăieri. Toate acțiunile voastre vor fi legate de viitor.         

 

Capricorn

 

            Anul aduce oportunitatea de regândire a obiectivelor și de dezvoltare în toate fazele vieții voastre. Trebuie să vă întăriți din punct de vedere mental, pentru a vă îndeplini ambițiile, dar să vă cunoașteți și limitele. Nu dați atenție criticilor care ar putea să vă afecteze starea de spirit. Ați putea avea conflicte cu cei apropiați, iar eforturile și munca să nu vă fie apreciate.

 

Vărsător

 

            2016 va fi o perioadă bună din punct de vedere social. Veți fi capabili să vă consolidați și relațiile personale. Afirmați-vă și asigurați-vă că aveți libertatea pe care v-o doriți. Diplomația voastră înnăscută vă vine în ajutor. Atenție la escroci și la fraudele care abună în jurul vostru, citiți cu atenție contractele.

 

Pești

 

            Veți fi capabili să luați decizii stabile și concrete legate de viitorul și obiectivele voastre. Este timpul să vă gândiți la voi și nevoile voastre. Anumite restricții v-au împiedicat până acum să vă exprimați personalitatea. Unii din jurul vostru v-ar putea pune în situații dăunătoare. Aveți grijă la prietenii înșelători, nu vă lăsați induși în eroare. Păstrați atenția asupra obiectivelor voastre, perseverența va da roade.