VenusVenus intră în Taur pe 14 aprilie, semn pe care îl va tranzita până pe 8 mai, iar în în acest interval vom deveni mai senzuali, mai dornici să ne satisfacem plăcerile și mai posesivi.

Tarotul lunii aprilie

Vom căuta siguranța, stabilitatea, valorile predictibile, care durează în timp. Taurul apreciază lucrurile materiale, concrete și lumea celor cinci simțuri.

Dovezile practice, fizice ale dragostei și romantismul vor deveni cele mai importante în următoarele săptămâni.

O altă caracteristică a prezenței lui Venus în Taur, semn pe care îl guvernează, este nevoia de a ne agăța de persoana iubită.

Partea negativă va fi posesivitatea și tendința de a ne trata partenerul ca pe un obiect pe care îl deținem sau pe care dorim să îl deținem.

În domeniul material, Venus în Taur caută calitatea, lucrurile solide, utile și durabile. Ne vom agăța de bunurile pe care le deținem, ne vom despărți greu de ele, iar dacă vom cumpăra ceva vom pune pe primul plan calitatea și rezistența.

Luna aprilie are energia blândă a numărului universal 9

Influența tranzitului lui Venus în Taur pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Puneți accentul pe aspectele materiale ale vieții, veți aprecia mai mult calitatea și valoarea. Veți putea câștiga bani din activitățile legate de îngrijirea personală și înfrumusețarea.

Taur

Personalitatea voastră va deveni mai ssenzuală și magnetică, veți dori să vă bucurați de plăcerile vieții. Nu vă va lipsi nici spiritul comercial.

Gemeni

Țineți ascunse nevoile voastre afective, romantice. Veți fi în schimb mai altruiști și veți tinde să puneți pe primul plan interesele partenerului.

Rac

Veți deveni prieteni afectuoși și devotați, iar viața socială va înflori. Vă veți înțelege bine cu oamenii, fiind probabil să formați și prietenii noi.

Leu

Farmecul personal va fi în creștere, iar acest lucru se va vedea la nivel social și în carieră. Prezența voastră va fi remarcată, atât fizic cât și datorită creativității de care veți da dovadă.

Fecioară

Dragostea vă va face plăcere, dar în același timp veți dori să vă păstrați deschise oportunitățile. Venus este reprezentanta dragostei și a plăcerilor, a luxului și a banilor, iar în cazul vostru vă veți bucura de aspectele fizice și jucăușe ale dragostei.

Balanță

Emoții și pasiuni în creștere, veți avea nevoie de o conectare emoțională profundă cu ceilalți. În domeniul financiar veți remarca ocaziile profitabile.

Scorpion

O perioadă foarte favorabilă pentru cupluri, dragostea și atracția vor fi în creștere. Parteneriatele profesionale vor fi creative și profitabile.

Săgetător

În următoarele săptămâni veți avea mai multă grijă de sănătate, veți mânca mai sănătos și vă veți odihni mai mult. Veți avea nevoie de reducerea stresului, de activități de rutină, care să vă dea un sentiment de stabilitate, de predictibilitate.

Capricorn

Veți fi plini de energie, veți iubi romantismul și gesturile teatrale. Cei aflați într-o relație de dragoste vor avea parte de mai mult romantism, iar cei singuri vor avea mai mult farmec și vor fi deschiși unei relații noi.

Vărsător

Urmează o perioadă în care vă veți bucura de mai mult confort sau veți dori să creați o atmosferă plăcută și confortabilă acasă, fie prin gesturi drăguțe și cadouri oferite membrilor familiei, fie prin cumpărarea unor obiecte decorative.

Pești

Urmează câteva săptămâni efervescente din punctul de vedere al relațiilor publice. Veți fi în centrul atenției și veți avea succes mai ales datorită talentului teatral și al energiei pozitive pe care o veți transmite.

Luna aprilie are energia blândă a numărului universal 9

Tarotul lunii aprilie

Astrologia lunii aprilie