Luna NouLuna Nouă care va avea loc în dimineața zilei de 12 aprilie va marca începutul unui nou ciclu de energie pozitivă puternică, fiind o ocazie excelentă să ne stabilim obiectivele personale.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Va fi momentul să trecem la acțiune, să încercăm ceva nou, inovator, să pornim la drum cu încredere. Cheia este să fim hotărâți fără să fim brutali, să luăm controlul asupra vieții noastre, să începem o activitate nouă și să ne descoperim curajul.

Va fi un ciclu puternic, în cadrul căruia ne vom reevalua atât pe noi înșine cât și relațiile. Sub imperiul acestei energii puternice, va trebui să facem schimbări importante în viața noastră.

Planurile trebuie să fie realiste și să pună bazele câștigurilor și beneficiilor viitoare, mai mari sau mai mici.

Berbecul este primul semn al zodiacului, așa că Luna Nouă în acest semn vine încărcată de oportunități pentru noi începuturi.

Întrucât Berbecul învață din experiențe și acțiuni concrete, nu ne va lipsi simțul aventurii și asumarea unor riscuri.

Luna Nouă formează o cuadratură cu Pluto, sugerând că va trebui să depășim niște obstacole, în timp ce ne vom lupta cu temerile și ambițiile noastre.

În schimb, Marte, guvernatoarea Berbecului, va fi în trigon cu Jupiter și în armonie cu Luna Nouă, încurajând oportunitățile, curajul și încrederea.

Marte în sextil cu Venus, care se va alinia cu Luna Nouă, sugerează cooperare și diplomație.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Influența Lunii Noi în Berbec pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Este timpul să treceți cu îndrăzneală la acțiune. Oportunitățile așteaptă să fie folosite. Asta nu înseamnă să vă asumați riscuri inutile. Gândiți bine lucrurile înainte de a vă repezi cu capul înainte!

Relațiile de dragoste ale Berbecilor cu celalalte semne zodiacale

Taur

Activitățile intense se vor manifesta la interior, nu a venit momentul acțiunilor concrete. Deocamdată veți face planuri, va trebuie să le sortați și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Gemeni

Viața socială se va intensifica în următoarele săptămâni. Posibile inițiative în domeniul social, la nivel de grupuri. Veți privi cu optimism spre viitor, iar planurile vor fi pe termen lung.

Rac

Planurile, inițiativele, proiecte noi vor avea legătură cu cariera sau poziția voastră socială. Veți avea mai mult curaj să puneți lucrurile în mișcare, sau să vă afirmați opiniile.

Venus tranzitează Berbecul între 21 martie și 14 aprilie

Leu

Veți fi centrați pe persoana proprie, pe ceea ce aveți nevoie și ceea ce doriți să obțineți. Veți avea mai multă energie, mai mult entuziasm, mai mult optimism, mai multă energie mintală și fizică și mai multă mobilitate.

Fecioară

Veți acționa în mod direct pentru a vă transforma viața personală. Vă veți manifesta cu pasiune, dar și cu spirit de independență. În domeniul resurselor financiare comune, veți ști să prindeți oportunitățile din zbor, dar veți fi dispuși să și cheltuiți sau să vă asumați riscuri.

Balanță

În relațiile parteneriale veți avea inițiativă și curaj. Veți aborda problemele în mod direct, cu fermitate. Partea negativă este că ați putea fi individualiști, respingând sprijinul partenerului de viață sau al celui profesional.

Scorpion

O perioadă intensă la serviciu sau în activitățile voastre curente. Veți lua inițiativa, vă veți comporta ca un lider care trebui urmat. Ideile și acțiunile voastre vor fi curajoase, iar optimismul molipsitor.

Săgetător

Cei singuri vor avea în sfârșit curajul să se implice într-o relație nouă, iar cei aflați într-o relație vor aduce mai multă pasiune și prospețime în cuplu. Sunt posibile și flirturi, aventuri sau ieșiri dramatice.

Mercur tranzitează Berbecul între 3 și 19 aprilie

Capricorn

Veți fi deosebit de activi în ceea ce privește activitățile legate de familie și casă. Este posibil să lucrați de acasă, vă veți implica mai mult în viața de familie. Veți lua decizii în numele tuturor, uneori cu intransigență.

Vărsător

Veți adopta o atitudine de vizionari, veți pune în aplicare cunoștințele acumulate prin studii și veți fi promotori ai schimbărilor. Va urma o perioadă agitată, în care veți comunica și vă veți mișca cu rapiditate.

Luna aprilie are energia blândă a numărului universal 9

Pești

Va exista o tendință de a cheltui pentru a vă dovedi valoarea. La baza nevoii de a cheltui va sta egoul personal. Cheltuielile ar putea surveni pe neașteptate, veți avea curajul să vă asumați riscuri financiare, care se vor dovedi benefice sau nu.

Tarotul lunii aprilie

Astrologia lunii aprilie