Astrology2

Anul 2015 este un an al focului pasiunii și trebuie să alegem cum să folosim această pasiune. Dacă nu ne implicăm, lumea nu ne va aștepta. Dacă ne simțim stresați sau suprasolicitați, atunci este un an al relaxării și al muncii într-un mediu mai liniștit. Concentrați-vă pe acele lucruri care vă mișcă cel mai mult inima și suflectul, luați-vă timp să le abordați cu răbdare în fiecare zi. Și asta însemană a trăi cu pasiune.

Pentru semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător) 2015 va fi natural, dacă nu confortabil. Provocarea este să nu reușiți să vă concentrați pe obiectivele fundamentale. Trebuie să vă concentrați astfel încât energia voastră valoroasă să nu se risipească în vânt. În acest an Venus, Jupiter și Saturn retrogradează în semne de foc și vă permit să luați o pauză și să nu vă epuizați. Uranus este în Berbec, sunt șanse de surprize. Fiți îndrăzneți, dar nu necugetați.

 

Pentru semnele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) ar putea părea un an febril. Cu Pluto încă în Capricorn, sunt zile de disconfort și neplăcere pentru toată lumea, dar voi sunteți în cea mai bună poziție să faceți față problemelor și să alocați zile pentru odihnă și refugiu. Dacă ritmul acțiunii este mai rapid decât vă place, puteți observa răbdători și să interveniți la momentul potrivit.

Pentru semnele de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) este anul perfect pentru a gândi lucrurile, să îi organizași și motivați pe ceilalți. Toate cele trei perioade de retrogradare ale lui Mercur au loc în semne de aer. Asta vă permite să vă dați seama încotro să vă orientați pasiunea și să gândiți și să acționați cu mai multă precizie ca niciodată. Într-un an incandescent și irascibil, profitați de aceste perioade mai liniștite. Ați putea fi mai ocupați și mai implicați în grupuri în acest an și ați putea prelua mai multe responsabilități. Anul începe cu Marte în semn de aer și ar trebui să aveți energie suficientă pentru tot anul.

Semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești) pot transforma căldura acestui an și să facă progrese fără să bată la ochi. Fiți dedicați obiectivelor pe care le aveți, apoi puteți să vă uitați în urmă la la un an cu realizări de lungă durată. Nu pierdeți zilele sau săptămânile. Dacă vă temeți că sunteți în pericol să alunecați în lumea viselor, faceți liste sau vorbiți cu prietenii. Este un an plin de energie și vigoare. Reduceți ritmul dacă este necesar și profitați din plin de fiecare zi.