Mercur1Mercur intră în Berbec pe 3 aprilie, semn pe care îl va tranzita până pe 19 aprilie, perioadă în care vom trece direct la subiect, nu vom sta prea mult pe gânduri!

Astrologia lunii aprilie

Berbecul nu are răbdare să aștepte, așa că următoarele săptămâni vom deveni cam agitați și nerăbdători. Nu vom sta liniștiți și nici nu vom analiza prea mult, vom acționa imediat și vom trece la următoarea activitate.

Mercur în Berbec ne impulsionează să comunicăm în mod direct, încurajându-ne să spunem exact ceea ce gândim și simțim.

Pentru că Berbecul este individualist, vom avea încrederea să afirmăm ce dorim să obținem. Cu toate acestea, impulsul de a spune exact de gândim ar putea reprezenta o problemă în privința cooperării, compromisului și a sensibilității de care ar trebui să dăm dovadă în diverse situații.

În următoarea perioadă vom fi preocupați mai puțin de punctele de vedere obiective și de explicații și mai mult de a ajunge direcct și rapid la o concluzie.

Influența tranzitului lui Mercur în Berbec pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Veți lupta să deveniți cei mai buni, începeți o nouă călătorie. Veți fi vocali, deschiși, veți spune în mod direct ceea ce doriți și ceea ce gândiți.

Taur

Intuiție mare și o capacitate extraordinară de înțelegere a situațiilor. Sentimentele vor fi ascunse, nu vă va fi ușor să spuneți ce gândiți.

Gemeni

O perioadă de comunicare efervescentă cu prietenii, precum și în cadrul grupurilor și al asociațiilor. Veți face planuri inteligente, de perspectivă.

Rac

Mercur va susține în săptămânile următoare comunicarea publică și socială, având un efect benefic asupra carierei. Veți avea mai mult curaj și mai multe idei îndrăznețe, dar răbdarea va fi limitată.

Leu

Crește interesul pentru educație, acumularea de cunoștințe și extinderea orizonturilor. Veți studia cu plăcere, dar nu din obligație ci din dorința de a ști mai multe. Posibile contacte cu străinătatea.

Fecioară

Cunoașteți valoarea și forța cuvintelor. Veți fi foarte sensibili, interiorizați și veți ști ceea ce gândesc oamenii despre voi. Spiritul comercial va fi în creștere.

Balanță

Veți discuta și veți dezbate cu mare plăcere, dar va fi dificil să luați decizii pentru că veți oscila între soluții. Comunicarea cu partenerul de viață sau cu partenerul profesional va fi rapidă, intensă, uneori aprinsă.

Scorpion

Veți ține seama de toate detaliile, pa care alții din jurul vostru le ignoră. Mintea voastră va fi mereu în priză, ceea ce v-ar putea da o stare de agitație sau de stres.

Săgetător

În următoarea perioadă veți dori să vă exprimați în mod creativ, oral sau prin intermediul scrisului. Veți fi vorbăreți, amuzanți și prietenoși. În dragoste veți avea nevoie de comunicare intelectuală.

Capricorn

Gândirea voastră ar putea deveni cam subiectivă sau părtinitoare. Unii dintre voi vor dori să lucreze de acasă sau să întrețină o atmosferă plăcută, veselă în cadrul familiei.

Vărsător

Veți deveni mai interesați de discuții,  de schimburile de idei, veți dori să fiți la curent cu toate știrile și informațiile. Interesele voastre vor fi mai numeroase. Veți fi însă mai puțin concentrați  pe ceea ce faceți și mai repeziți.

Pești

Gândirea voastră va fi rapidă, logică și practică. Veți fi înclinați să faceți speculații financiare fără să vă gândiți la riscuri, sau să prindeți ocaziile din zbor.

Astrologia lunii aprilie

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Marte tranzitează Gemenii între 3 martie și 23 aprilie

Venus tranzitează Berbecul între 21 martie și 14 aprilie