Astro13Luna aprilie ne aduce mai multă lumină și mai multă căldură, atât la propriu cît și la figurat, pe măsură ce primăvara se va instala mai bine în natură și în sufletele noastre.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Chiar de la începutul lunii, pe 3 aprilie, Mercur intră în Berbec, aducându-ne idei mai îndrăznețe și mai mult curaj în exprimarea gândurilor și opiniilor, mai ales în public. Dacă nu ni se va face pe plac, iar opiniile noastre nu vor primi răspunsul scontat, reacțiile noastre vor fi rapide, directe și pe măsură.

Luna Nouă în Berbec, care se va produce pe 11 aprilie, va întări această influență, dându-ne imboldul necesar că începem activități noi și să facem planuri care necesită mai puțină strategie și mai mult spirit de inițiativă. Vom fi ghidați  mai mult de pasiune decât de planuri strategice. Va fi o perioadă a acțiunii și nu a analizei.

Venus intră în Taur pe 14 aprilie, urmată Mercur și Soare pe 19 aprilie. Cu aceste tranzite, de la jumătatea lunii va fi o perioadă potrivită să ne relaxăm și să ne bucurăm mai mult de plăcerile vieții.

Începând din 23 aprilie, Marte, planeta acțiunii, va tranzita semnul Racului, insistând la rândul său să încetinim ritmul și să dăm mai multă atenție sentimentelor și emoțiilor. În aceste condiții, acțiunile noastre vor avea la bază mai mult sentimentele, mai ales cele față de familie și copii. și mai puțin rațiunea și gîndirea logică.

O Lună Plină care se va forma în Scorpion pe 26 aprilie ne va îndemna să finalizăm ceea ce am început în noiembrie 2020. Va fi un moment al introspecției și al onestității cu orice preț.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Marte tranzitează Gemenii între 3 martie și 23 aprilie