Mercur1Mercur tranzitează intuitivul semn al Peștilor între 15 martie și 3 aprilie. Ce va însemna acest tranzit pentru modul de gândire și comunicarea noastră?

Lună Nouă în Pești, pe 13 martie

Planeta Mercur guvernează intelectul, rațiunea, relațile comerciale și afacerile, iar calitățile sale susțin comunicarea, tot ce ține de circulație, fluiditatea și versatilitatea.

Când Mercur se află în Pești, gândirea noastră este intuitivă, imaginativă, vizuală. Suntem conectați într-o măsură mai mare la lumea emoțiilor, care ne colorează gândurile și stilul de comunicare.

Ne vom exprima cu mai multă imaginație și vom lua deciziile intuitiv.

Având în vedere că Mercur guvernează rațiunea, iar Peștii visele și imaginația, pe parcursul acestui tranzit vom avea dificultăți să distingem faptele de fantezie, realitatea de ficțiune.

În același timp, vom putea folosi și canaliza această energie pentru a o transforma în ceva productiv, cu condiția să nu ne lăsăm atrași de partea negativă a Peștilor, care  înseamnă neclaritate, nesiguranță și temeri.

Defectele semnelor zodiacale

Influența tranzitului lui Mercur în Pești pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Introspecție, gânduri private, intuiție sporită și sensibilitate. Veți fi lipsiți de egoism și dispuși să vă sacrificați interesele pentru alții.

Taur

Comunicare bună, intuitivă cu prietenii, empatie, compasiune, activități caritabile, posibile deziluzii.

Gemeni

Nesiguranță, temeri legate de carieră și direcția către care vreți să vă îndreptați.

Rac

Doriți să vă pierdeți în lumea imaginației, preocupări legate de religie și spirituaitate, menirea voastră în viață. Posibile drumuri în apropierea unei ape.

Leu

Intuiție puternică în problemele intime și în cele legate de sectorul financiar. Lipsă de simț practic sau tentații.

Fecioară

Credeți mai mult ca oricând în dragostea ideală și dacă nu aveți parte de ea o veți căuta sau doar veți visa la ea.

Balanță

Tindeți să vă îngrijorați prea mult în privința activităților de serviciu. Dacă vă veți surmena prea mult riscați să vă fie afectată sănătatea.

Scorpion

Sentimentalism, romantism în relațiile de dragoste. Creativitate sporită, dar și lipsă de pragmatism. Mai mult veți visa decât veți acționa.

Săgetător

Veți dori să îi ajutați pe cei dragi cât mai mult posibil, de aceea interesele voastre vor trece pe planul al doilea.

Capricorn

Veți fi curioși, veți dori să aflați toate detaliile despre problemele celorlalți. Comunicarea voastră va fi cam neclară.

Vărsător

Atitudinea voastră față de bani va fi flexibilă, adaptabilă, veți fi generoși cu cei aflați în nevoie. În schimb, veți fi ușor de păcălit.

Pești

Veți fi mai creativi și mai romantici ca de obicei, dar ar trebui să vă dați dovadă de mai multă siguranță de sine, de mai multă încredere în exprimarea opiniilor.

Lună Nouă în Pești, pe 13 martie

Marte tranzitează Gemenii între 3 martie și 23 aprilie