astro20Cea mai mare parte a lunii martie va fi influențată de energia Peștilor, al căror sezon a început în acest an pe 18 februarie.

Venus tranzitează Peștii între 25 februarie și 21 martie

Peștii fiind ultimul semn al zodiacului, sezonul reprezintă un moment de culminare și de finalizare a energiilor ultimelor 12 luni, astfel încât să fim pregătiți pentru un nou ciclu zodiacal.

Pe 4 martie, Mercur, ieșită de curând din retrogradare, formează o conjuncție cu Jupiter, fiind o zi în care va fi favorizată comunicarea sub toate formele ei. Țineți minte și adoptați ideile și gândurile din această zi, pentru că relația dintre cele două planete poate face minuni în privința soluțiilor inteligente,inovatoare.

Pe 5 martie, Soarele în cuadratură cu Nodurile Lunare va duce la o așa-numită Lună oscilantă, care ne va face să ne simțim pierduți, lipsiți de echilibru. De obicei, această energie este un semn că schimbare plutește în aer, dar poate fi sinonimă și cu evenimente de vreme extremă.

Soarele tranzitează Peștii între 18 februarie și 20 martie

Pe 10 martie, o conjuncție între Soare și Neptun, guvernatoarea Peștilor, poate provoca iluzii sau să complice relalitatea. Neptun are capacitatea de a crea o perdea de fum, făcându-ne să nu mai vedem clar adevărul. Este posibil și să aflăm un adevăr ascuns și să vedem situațiile dintr-o perspectivă nouă.

Pe 13 martie vor avea loc două evenimente, Luna Nouă în Pești și o conjuncție între Venus și Neptun. Va fi ultima Lună Nouă din acest cliclu zodiacal, care va aduce energii blânde, creative. Ne va aminti să ne urmăm dorința inimii și să găsim o cale pentru a pune pasiune în tot ceea ce facem. Armonia dintre Venus și Netun ne va vorbi despre dragostea necondiționată, față de noi înșine, dar și față de ceilalți.

Pe 15 martie, Mercur va trece din Vărsător în Pești. Mercur nu se simte foarte bine în Pești, pentru că este o planetă care se concentrează pe gânduri, idei și rațiune. În schimb, Peștii se concentrează mai mult pe sentimente. În funcție de tipul de persoană, Mercur poate ajuta la creativitate și exprimarea sentimentelor, sau poate complica gândurile.

Relațiile de dragoste ale Peștilor cu celelalte semne zodiacale

Pe 20-21 martie vor avea loc echinocțiul de primăvară și începutul Noului An Astrologic. Se încheie sezonul Peștilor și începe sezonul Berbecului, primul semn al zodiacului, care vine cu energia proaspătă, dinamică, a noilor începuturi.

Pe 28 martie, Luna Plină în semnul Balanței ne va vorbi despre necesitatea de a aduce echilibru, armonie și dreptate în viața noastră, pentru că acest semn apreciază mai mult ca orice echitatea în relații.

Cum sunt Peștii