Luna Plina8Luna Plină care are loc pe 27 februarie, în semnul Fecioarei, ne presează să găsim un echilibru între activitățile de zi cu zi, sănătate și nevoia de ordine ale acestui semn cu viziunea, spiritualitatea, dezorganizarea și nevoia de flexibilitate date de prezența Soarelui în Pești.

Venus tranzitează Peștii între 25 februarie și 21 martie

Luna Plină este o culminare, promisiunea concretizării proiectelor începute de Lună Nouă, este un moment emoționant, al romantismului, fertilității și al relațiilor.

Fecioara guvernează mijloacele și metodele prin care ne organizăm viața de zi cu zi, în timp ce Peștii guvernează mijloacele prin care ne gestionăm nevoile spirituale. Un soi de criză, care poate fi una a conștiinței, sau conștientizarea unui gol în viața noastră ne poate oferi oportunitatea de a ne explora nevoile emoționale, în zona din harta noastră natală unde are loc Luna Plină.

Această Lună Plină ne cere să realizăm un echilibru între muncă, activitățile practice și lipsa de simț practic, critici și acceptare.

Sentimentele și revelațiile pe care le vom avea vor fi de natură emoțională, fiind momentul să ne exprimăm trăirile, să le scoatem la suprafață. În următoarele două săptămâni după Luna Plină vom descoperi că înseamnă toate acestea pentru noi.

Vom conștientiza probleme legate de muncă, obiceiuri, sănătate și rutină și vom primi informații puternice prin intermediul intuiției noastre.

Această Lună Plină este în armonie cu Uranus, sugerând că vom accepta cu ușurință schimbările care aduc progresul.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 22-28 februarie

Zonele activate de Luna Plină în Fecioară pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Activitățile curente, serviciul, echilibrul între muncă și viața personală, modul în care ne raportăm la problemele de sănătate.

Taur

Activitățile educaționale, echilibrul între muncă și distracții, viața romantică și relațiile cu copiii. Vom fluctua între rigurozitatea fecioarei și emotivitatea Peștilor.

Gemeni

Activitățile curente, legată de casă, relațiile de familie, echilibrul între muncă și familie. Ce anume va prevala, simțul critic al Fecioarei sau flexibilitatea Peștilor?

Rac

Relațiile cu anturajul și rudele apropiate, relațiile publice și comunicarea. Această lunație pune în antiteză comunicarea la nivel practic cu emotivitatea și sentimentalismul Peștilor, care pot complica lucrurile.

Leu

Activitățile prin intermediul cărora ne câștigăm existența, contractele de muncă, achiziția de obiecte valoroase. Este interesant de văzut care influență va fi mai puternică: conservatorismul Fecioarei sau idealismul Peștilor?

Fecioară

Imaginea pe care o afișăm în societate, afișarea emoțiilor, finalizarea unor schimbări legate de aspectul expterior, personalite și sănătate.

Balanță

Interiorizarea emoțiilor, activitățile de susținere și de îngrijire a altora, compasiunea, raportul dintre activitățile practice și cele care vă oferă satisfacții spirituale.

Scorpion

Relațiile cu prietenii, de exemplu echilbrul între interesele practice și nevoia sufletească de căldură umană. Gândirea realistă versus planurile de viitor idealizate.

Săgetător

Poziția socială, cariera, abordarea pragmatică, sistematică, în raport cu capacitatea de a transmite empatie și compasiune.

Capricorn

Analizarea rațională, la rece a unor situații, bazată pe date concrete și un set de valori morale  și nevoia de libertate fizică și spirituală, care poate fi satisfăcută prin călătorii sau evadarea în lumea cărților.

Vărsător

Este momentul să dați o atenție mai mare relației intime cu partenerul. În problemele financiare comune, trebuie găsit un echilibru între pragmatism și capacitatea de a da dovadă de flexibilitate.

Pești

Veți analiza situația din relația voastră, atât din punct de vedere practic cât și din punct de vedere afectiv. Rezultatul va fi fie o întărire a relației fie o separare, în funcție de soliditatea cuplului. Pentru cei singuri va crește nevoia formării unei relații pe termen lung.

Venus tranzitează Peștii între 25 februarie și 21 martie

Ce spune Tarotul despre săptămâna 22-28 februarie

Ceres tranzitează Berbecul între 21 februarie și 8 mai

Soarele tranzitează Peștii între 18 februarie și 20 martie