Pesti3Soarele tranzitează Peștii între 18 februarie și 20 martie, perioadă în care ne vom lăsa ghidați mai mult de intuiție, compasiune și imaginație.

Cum sunt Peștii

Peștii sunt un semn mutabil, de apă, emoțional și flexibil, capabil să se lase influențat de sentimente.

Pentru Pești, realitatea este fluidă și schimbătoare și, dacă au reputația că este greu să îi definești, că sunt alunecoși, nu este pentru că vor să înșele ci pentru că nu cred că există un singur aspect al unei probleme.

Nativii acestui semn se simt fericiți atunci când își pot exprima bogata lor lume interioară, simțul artistic, empatia și sensibilitatea.

Soarele în Pești va lumina visele și dorințele noastre, dar șu suferințele și capacitatea de a oferi bunătate și compasiune. Vor existat totodată șanse mai mari să luăm inițiativa pentru a transforma în realitate un vis romantic sau creativ. Următoarele săptămâni vor fi o perioadă dominată de emoții, iar rațiunea va trece pe planul al doilea.

Va fi o perioadă favorabilă activităților creative și artistice, gesturilor umanitare, meditațiilor, evadărilor în natură și în lumea imaginației, prin intermediul muzicii, filmelor sau cărților.

Trebuie să evităm pe de altă parte mentalitatea de victimă, încrederea în salvatorii miraculoși, sentimentalismul exagerat și lipsa de onestitate.

Mercur revine în mers direct pe 20 februarie, în Vărsător

Influența tranzitului Soarelui în Pești pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Intuiția va fi puternică, la fel și capacitatea de a beneficia de energia colectivă. Pot apărea blocaje din străinătate sau din partea instituțiilor juridice sau educaționale. Sprijinul în carieră poate veni prin mijloace indirecte, ascunse.

Taur

Soarele în Pești va lumina activitățile de grup, prieteniile și alianțele. Vor fi favorizate negocierile financiare și legăturile cu prietenii aflația la distanță.

Gemeni

În semnul Peștilor, Soarele va lumina sectorul carierei și al imaginii publice. În negocierile profesionale veți beneficia de claritate mintală, dar veți ține cont de intuiție și de considerentele emoționale.

Rac

Vă veți axa atenția pe extinderea universului vostru prin intermediul scrisului, educației și a călătoriilor la distanță, inclusiv în străinătate. Pot apărea și unele probleme legate de angajamentul vostru ferm în activitățile profesionale.

Leu

Soarele în Pești va pune accentul pe relațiile voastre intime și pe acordurile financiare. Veți aduce mai mult romantism în relațiile intime, dar sensibilitatea mai mare vă poate provoca unele suferințe. În problemele financiare veți fi cam idealiști și creduli.

Fecioară

Relațiile de lungă durată și parteneriatele profesionale vor fi scoase în evidență în următoarele săptămâni de acest tranzit. Veți lăsa problemele practice, concrete, la latitudinea partenerului. Veți prefera să visați la soluții ideale, decât să încercați să le găsiți singuri. Romantismul va fi în creștere.

Balanță

Pe primul plan vor fi activitățile de serviciu și cele de zi cu zi. Totuși, nu va fi o perioadă potrivită să lucrați cu acte și să semnați documente, acțiuni care nu sunt punctul forte al Peștilor. Este posibil ca nici comunicarea să nu fie prea clară. Reacțiile voastre vor fi guvernate de emoții.

Scorpion

Este timpul romantismului, creativității și al bucuriei. Cei singuri vor visa la găsirea partenerului ideal, iar cei în cuplu vor fi mai iubitori. Intuiția și imaginația vă vor ajuta în proiectele creative, artistice, precum și la învățare.

Săgetător

Soarele în Pești va lumina cu blândețe viața privată și familia. Veți avea mai multă înțelegere pentru nevoile celor apropiați, veți dori să creați o atmosferă iubitoare. Posibil achiziții de obiecte decorative pentru locuință.

Capricorn

Acest tranzit pune în evidență mai ales relațiile cu rudele – frații, verii, unchii, mătușile – precum și cele cu anturajul vostru apropiat. Comunicarea între oameni va fi susținută și la nivel general, datorită intuiției și a capacității de a înțelege nevoile celorlalți.

Vărsător

Evitați discuțiile despre bani sau planurile care implică cheltuieli și investiții. Cu Soarele în Pești simțul practic va fi diminuat și veți avea tendința să cheltuiți emoțional, sau pentru lucruri care vă satisfac nevoia pentru frumos. Veți fi generoși cu cei care au nevoie de voi.

Pești

Este momentul să străluciți, cu ajutorul Soarelui în semnul vostru puteți face planuri noi pentru următoarele 12 luni. Țineți cont că ceea ce gîndiți și ceea ce faceți în următoarea lună va influența atmosfera întregului an!

Cum sunt Peștii

Sănătatea Peștilor

Cariera și banii Peștilor

Relațiile de dragoste ale Peștilor cu celelalte semne zodiacale

Mercur revine în mers direct pe 20 februarie, în Vărsător