Saturn in VarsatorSaturn în Vărsător și Uranus în Taur formează pe 17 februarie prima dintr-o serie de trei cuadraturi care vor avea loc îm acest an, un aspect de lungă durată care plasează în contradicție nevoia de libertate și spontaneitate cu cea de structură și stabilitate.

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023

În mod ideal, ar trebui să găsim soluții pentru a împăca aceste nevoi divergente, poate prin concretizarea ideilor noastre vizionare.

Este posibil ca sub această influență să suportăm mai greu regulile și limitările, dar trebuie să ținem seama că în lipsa lor viața ar fi prea haotică.

Încercările de afirmare a individualității și a spiritului de independență vor avea tendința să ne submineze senzația de siguranță. În schimb, atunci când ne vom conforma vom avea un sentiment de nemulțumire.

Saturn în sextil cu Kiron: integrarea nevoii de stabilitate cu cea de exprimare a convingerilor personale

Ar putea avea loc și întorsături neașteptate, care ne vor obliga să facem ceva diferit sau să renunțăm la obiceiuri mai vechi.

Va fi nevoie de ajustări de planuri și să creăm un echilibru între convenții și inovații.

Dacă vom întâmpina piedici sau întârzieri, acestea ar putea conduce la soluții noi, mai creative.

Revoluționara Uranus va tranzita semnul Taurului până în 2026

În acest an și cei viitori avem o situație neobișnuită, în care Saturn, stăpânul regulilor, o planetă conservatoare prin definiție, traversează un semn progresist, Vărsătorul (până în 2023), în timp ce Uranus, planeta inovațiilor, se află în Taur, un semn conservator (până în 2026). În anumite momente, aceste energii ar putea deveni opresive și am putea simți că obiectivele noastre se contrazic, pentru ca până la urmă să ajungem la același rezultat.

Următoarele două cuadraturi între Saturn și Uranus vor avea loc pe 14 iunie, respectiv pe 24 decembrie.

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023