SaturnSaturn formează un sextil cu Kiron pe 9 februarie, care ne ajută să integrăm nevoia de stabilitate cu cea de exprimare a convingerilor personale, acesta fiind primul dintr-o serie de trei aspecte, următoarele urmând să aibă loc în iunie și noiembrie.

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023

Tranzitul va urma în mare același interval temporal cu cel al cuadraturii dintre Saturn și Uranus, contribuind la atenuarea efectelor mai dure ale acesteia.

Sextilul dintre Saturn și Kiron ne va susține competența, eficiența și sentimentul de siguranță și ne va ajuta să ne exprimăm unicitatea fără să iscăm controverse, printr-un comportament serios și profesionist.

Datorită acestui aspect nu vom avea nevoie să ne dăm în spectacol pentru a ne face remarcați, pentru că ne va învăța să fim modești, realiști și să ne urmărim obiectivele cu șanse bune de succes.

Astfel, prin intermediul susținerii oferite de Saturn și Kiron vom integra nevoia noastră de tradiții și de stabilitate cu nevoia de respectare a convinderilor personale și de vindecare emoțională.

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023

Marte tranzitează Taurul între 6 ianuarie și 3 martie

Venus tranzitează Vărsătorul între 1-25 februarie

Mercur retrogradează în Vărsător, între 30 ianuarie și 20 februarie

Google ads