VenusVenus tranzitează Vărsătorul între 1-25 februarie, temele următoarei perioade urmând să fie originalitatea, independența și libertatea.

Astrologia lunii februarie

În relațiile personale, Vărsătorul poate fi la fel de fidel ca și Capricornul, dar în proprii săi termeni, iar datorită prezenței planetei frumuseții și a iubirii în acest semn, această atitudine ne va caracteriza pe toți, într-o mai mică sau mai mare măsură.

Relațiile experimentale ne vor atrage și intriga mai mult, iar în dragoste vom dori ca partenerul să ne fie atât iubit cât și prieten.

Vom fi dispuși să acordăm partenerului nostru libertate de expresie și ne vom trata unii pe alții corect, altruist și imparțial.

În domeniul financiar, Venus în Vărsător va susține activitățile sociale, de grup, proiectele umanitare, planurile viziunare, pe termen lung.

Mercur retrogradează în Vărsător, între 30 ianuarie și 20 februarie

Influența tranzitului lui Venus în Vărsător pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Venus va susține activitățile voastre sociale, de grup, aducându-vă un plus de farmec personal și atractivitate. Proiectele voastre vor fi profitabile, dar și realiste.

Taur

Acest tranzit vă poate aduce recunoaștere profesională și succes în carieră, datorită magnetismului personal. Veți putea profita de oportunitățile financiare care vi se vor oferi.

Lună Plină în Leu, pe 28 ianuarie

Gemeni

Vă veți bucura de dragoste, dar veți ține la independență, la libertatea de mișcare, la nivel spiritual și fizic. Câștigurile pot veni din relații la distanță, inclusiv cu străinătatea.

Rac

În dragoste veți transmite o energie magnetică, senzuală, iar în proiectele financiare veți avea simț practic. Veți simți care sunt ocaziile profitabile.

Leu

O perioadă foarte bună pentru relațiile de cuplu, atracția va fi în creștere. Parteneriatele profesionale vor fi profitabile.

Soarele tranzitează Vărsătorul între 19 ianuarie și 18 februarie

Fecioară

Venus va susține activitățile de la serviciu sau cele de zi cu zi, aducând colaborări armonioase. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă veți dori unul care să vă pasioneze dar care să vă aducă și câștiguri. Sunt favorizate activitățile care au legătură cu frumusețea și îngrijirea corporală.

Balanța

În relațiile de dragoste veți dori pasiune, un partener atrăgător. La rândul vostru veți transmite farmec personal. Veți aprecia frumosul și veți fi creativi.

Scorpion

Veți dori să creați o atmosferă plăcută acasă, poate veți dori să redecorați, să reașezați lucrurile mai plăcut sau să cumpărați obiecte decorative.

Săgetător

 Veți evita conflictele printr-o atitudine împăciuitoare, veți fi interesați mai mult de activități care au legătură cu arta și creația. Comunicarea va fi bună, la nivel intelectual.

Astrologia lunii februarie

Capricorn

Va crește interesul pentru activități aducătoare de bani, în următoarea perioadă fiind susținute profesiile care au legătură cu arta, frumosul, îngrijirea corporală, dar și obiectele de valoare și bijuteriile.

Vărsător

Venus în semnul vostru vă va pune în valoare farmecul și atractivitatea, care nu vor fi doar fizice și ci intelectuale. Veți fi buni și iubitori, dar veți ține mai mult decât de obicei la opinia celorlalți față de voi.

Pești

Romantismul vostru va fi la un nivel ridicat, veți tinde să trăiți prin intermediul partenerului și să îi recepționați toate emoțiile. De aceea, este posibil și să fiți răniți mai ușor, pentru că veți fi mai sensibili.

Astrologia lunii februarie

Mercur retrogradează în Vărsător, între 30 ianuarie și 20 februarie

Lună Plină în Leu, pe 28 ianuarie

Vesta retrogradează între 19 ianuarie și 20 aprilie, în Fecioară

Google ads