Mercur2Mercur intră în mișcare retrogradă în Vărsător, pe 30 ianuarie, și, până pe 20 februarie, ne-am putea confrunta nu doar cu probleme în comunicații și călătorii, ci și cu tot felul de blocaje în domeniul tehnologiei.

Mercur tranzitează Vărsătorul între 8 ianuarie și 15 martie

Vărsătorul guvernează electricitatea, tehnologia și internetul, așa că, atunci cînd Mercur retrogradează în acest semn, este posibil să apară tot felul de probleme care să ne dea o stare de frustrare. Pot avea loc pene de curent sau de internet, defectarea telefoanelor, laptopurilor, tabletelor sau a oricăror altor dispozitive electrice sau electrocasnice.

În cazul achizițiilor de dispozitive electronice, televizoare sau aparate electrocasnice, este de preferat să le amânăm până la revenirea în mers direct a planetei comunicării.

Și în cazul călătoriilor ne putem trezi cu întârzieri, amânări sau anulări, posibile defecțiuni ale sistemelor electronice ale mașinilor.

Există însă și o parte pozitivă a retrogradării lui Mercur în Vărsător, fiind o perioadă în care putem revizui și îmbunătății cele mai inovatoare idei, înainte de a le face publice.

Vom putea reanaliza cele mai vizionare aspirații ale noastre, dar și să conștientizăm și să renunțăm la visele care nu au legătură cu realitatea.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 25-31 ianuarie

Influența retrogradării lui Mercur în Vărsător pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Problemele de comunicare vor avea legătură mai ales cu cercul de prieteni și de cunoștințe apropiate. În privința viitorului,  veți reanaliza și așeza pe baze mai solide planurile pe termen lung, dintr-o perspectivă mai realistă.

Taur

Această retrogradare va afecta cariera și prestigiul social. Pot apărea neînțelegeri, amânări, piedici. Proiectele legate de carieră vor fi reconfigurate,  aduse la realitate. Va trebui să aveți mai multă răbdare, lucrurile nu se vor întâmpla peste noapte. Veți renunța la planuri vechi sau care nu au șanse de reușită.

Gemeni

Retrogradarea lui Mercur în Vărsător va influența activitățile din justiție, educație superioară și relațiile cu străinătatea. Învățarea va fi mai serioasă, va dura mai mult, va trebui să fiți pregătiți pentru orice eventualitate. Comunicarea la distanță poate întâmpina probleme specifice, pot apărea și întîrzieri și amânări ale unor călătorii.

Rac

Următoarele săptămîni ar putea avea loc neînțelegeri în relațiile intime, provocate de lipsa de comunicare sau de revenirea unor probleme mai vechi, rămase nerezolvate. Și în gestionarea banilor comuni trebuie prudență, pentru că există riscuri unor încurcături în acte și contracte. Partea bună este că vă veți gândi bine înainte de a face ceva.

Leu

În cuplu și în parteneriatele de orice fel, comunicarea poate deveni mai dificilă. Planurile vor evalua mai încet, fie pentru că vor avea nevoie de revizuiri, fie din cauza unor piedici independente de voința voastră. În schimb, veți avea ocazia să vă dați seama ce nu mai este potrivit pentru voi.

Fecioară

La serviciu sau în activitățile curente s-ar putea să apară probleme mai mici sau mai mari legate de relațiile cu colegii sau clienții, cât și de funcționarea dispozitivelor și echipamentelor de birotică. Vor fi influențate schimburile de idei, de mesaje, capacitatea de a vă transmite punctele de vedere.

Balanța

Veți revizui planuri, idei, va fi o perioadă de reanalizare a planurilor creative. Dacă aveți ceva de învățat o veți face cu seriozitate, revenind asupra unor subiecte până când veți fi siguri de un rezultat bun. Pot apărea neînțelegeri cu copiii, cu partenerul romantic, sau poate reveni în viața voastră un fost iubit/iubită, cea ce ar putea scoate la iveală sentimente și subiecte nespuse.

Scorpion

Eventualele probleme vor avea legătură cu familia și căminul vostru, de la mici certuri și până la defectarea aparaturii electronice și electrocasnice. În același timp, revenirea la niște discuții mai vechi poate aduce rezolvări, eliminarea unor tensiuni.

Săgetător

Retrogradarea lui Mercur va influența relațiile cu rudele și anturajul apropiat. Pot apărea probleme, cum ar fi, de exemplu, una să spuneți și alta să se înțeleagă. Tot ceea ce are legătură cu schimburile de informații va încetini sau va suferi ântîrzieri, amânări, anulări. Ceea ce veți spune și ceea ce veți face va avea însă o importanță mai mare, pentru că pot avea loc rezolvări pe termen lung.

Capricorn

Posibilele amânări sau întârzieri vor influența sectorul financiar, banii obținuți prin muncă. Ar putea fi amânată semnarea unui contract, încasarea unor bani, achiziția unor bunuri sau încurcături cu actele. Partea bună este că veți avea ocazia să vă gândiți mai bine la oportunitatea schimbării unui loc de muncă sau a unei cheltuieli. Pot fi amînate și drumuri, călătorii în interes de serviciu.

Vărsător

În cazul vostru, retrogradarea lui Mercur poate însemna încetinirea unor activități cu caracter de grup, social. Este posibilă o accentuare a nemulțumirilor cu caracter social, din cauza unor probleme de comunicare sau a unor probleme sociale mai vechi care vor reveni în actualitate. Posibile revizuiri ale unor proiecte de cercetare.

Pești

În următoarele săptămâni este posibil să deveniți mai retrași, mai taciturni. Gândirea voastră ar putea să fie intensă, dar veți păstra ideile respective pentru voi. Va fi o perioadă în care veți analiza ce trebui să lăsați în urmă, ce nu vă mai reprezintă, ce vă ține în loc și vă împiedică progresul.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 25-31 ianuarie

Mercur tranzitează Vărsătorul între 8 ianuarie și 15 martie

Lună Plină în Leu, pe 28 ianuarie

Google ads