Luna Plina8Luna Plină în Leu, care are loc pe 28 ianuarie, în semnul Leului, este în cuadratură cu Marte și în opoziție cu Jupiter, semnificația sa spirituală fiind controlul mâniei și folosirea autocontrolului pentru canalizarea corectă a spiritului de inițiativă.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 25-31 ianuarie

Jupiter va amplifica agresivitatea naturală a lui Marte, fiind foarte important să ne folosim de răbdare, de responsabilitate și de autocontrol pentru a evita mânia și impulsivitatea care ne pot dăuna nouă și celorlalți.

Soarele în opoziție cu Luna aduce în centrul atenției căminul, familia și relațiile intime, pentru următoarele două săptămâni ale acestei faze lunare. Forțe opuse, cum sunt munca în raport cu familia, sau ceea ce avem nevoie și ceea ce dorim,  creează tensiuni interioare și presiuni externe. Acestea pot duce la conflicte și crize.

Calitățile lunare ale emoțiilor și instinctelor ajung la nivelul maxim de Lună Plină.

De această lunație se vor forma multiple aspecte tensionate, ceea ce înseamnă că ne va fi dificil să ne relaxăm.

Luna Plină în cuadratură cu Marte ne va da o nevoie acută de a ne satisface dorințele cu pasiune, dar dinamismul și spiritul combativ ne vor face impulsivi. Astfel, nevoia noastră subconștientă de a acționa rapid, sub impulsul momentului, va aduce cu sine pericolul asumării unor riscuri prea mari.

Soluția este să ne eliberăm de sentimentele și nevoile pasionale într-o manieră controlată. Ieșirile nervoase, accidentele, violența, tăieturile sau arsurile pot fi semne că nu ne controlăm emoțiile. Poate apărea un disconfort emoțional, mai ales în relațiile intime, și vom avea nevoie de curaj pentru a ne confrunta cu ceea ce ne provoacă durere sau care ni se pare amenințător.

Marte tranzitează Taurul între 6 ianuarie și 3 martie

Luna Plină în opoziție cu Jupiter ne poate face fericiți, relaxați, sociabili și generoși. Există însă și o parte negativă dacă nu ne vom controla, și anume încrederea prea mare în forțele proprii, lipsa autocontrolului și imoralitatea.

Cuadratura Lunii Pline cu Marte înseamnă că vor predomina efectele mai puțin dorite ale opoziției cu Jupiter.

Jupiter tranzitează Vărsătorul între 19 decembrie și cea mai mare parte a anului 2021

Un alt aspect important care are loc în timpul Lunii Pline în Leu este o cuadratură între Marte și Jupiter, care conferă entuziasm, curaj și inițiativa de a începe noi proiecte și de a ne asuma riscuri Este o energie sexuală și atractivă, dar care poate aduce exagerări, imoulsivitate și nesăbuință.

Peste toate acestea, o conjuncție între Venus și Pluton mărește nevoia de dragoste, nevoia unor legături la nivel profund. O atractivitate magnetică ne poate da unora dintre noi puterea de a atrage prietenii și iubiții în jurul nostru.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 25-31 ianuarie

Influența Lunii Pline în Leu pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Această lunație va influența puternic sectorul dragostei romantice, relațiile cu copiii, gândirea, capacitatea de învățare și dorința de distracție. În cazul relațiilor interumane pasiunea și dragostea vor fi amplificate, iar în cazul activităților intelectuale nevoia de succes va fi exacerbată.

Taur

Luna Plină în Leu va lumina sectorul relațiilor într membrii familiei și planurile legate de proprietăți. S-ar putea să doriți sau să planificați investiții sau achiziții în proprietăți imobiliare. Atenție la nerăbdare, impulsivitate, asumarea unor riscuri prea mari!

Gemeni

Va avea loc o intensificare a relațiilor sociale, pasiunile vor fi în creștere, sunt posibile conflicte spontane din cauza nerăbdării sau a tensiunilor apărute în comunicare. Dacă veți canaliza corect surplusul de energie puteți avea succes.

Rac

Este posibil ca răbdarea voastră să fie limitată atunci când vine vorba despre contracte de muncă, activități din care vă câștigați existența. Poate vă gândiți să vă schimbați serviciul, să obțineți o colaborare sau să faceți niște investiții. Nu este cazul să vă expuneți unor riscuri prea mari.

Leu

Această Lună Plină va influența modul în care vă exprimați personalitatea, ceea ce arătați oamenilor din jurul vostru. Încrederea în calitățile personale va fi mare, iar aceasta vă poate face nesăbuiți. Atenție și la impulsivitate.

Fecioară

Ambiția voastră va fi în creștere, dar nu o veți manifesta, ceea ce ar putea provoca tensiuni interioare. Veți prefera să rămâneți în umbră, poate să îi ajutați pe alții să își atingă scopurile, dar acest lucru poate duce la frustrări.

Balanță

Sectorul prieteniilor va fi puternic influențat de Luna Plină în Leu, care vă va da strălucire, ambiția de a ieși în evidență în cercul de prieteni și de cunoscuți. Viziunea voastră asupra viitorului va fi optimistă, poate prea optimistă. Nu ar strica mai multă moderație, pentru a nu fi dezamăgiți ulterior.

Scorpion

Veți avea planuri, proiecte ambițioase legate de carieră și de poziția socială. Fie veți ieși în evidență în relațiile profesionale, fie vă veți gândi la modalități prin care puteți să faceți acest lucru. Deocamdată va fi vorba doar despre idei, activitățile concrete vor avea loc la următoarea Lună Nouă.

Săgetător

Temele acestei lunații pentru voi vor fi extinderea orizonturilor, acumularea de cunoștințe pentru dezvoltarea spirituală și profesională. Va exista și o nevoie mare de libertate, spirituală și fizică, și dorința de a colabora sau a călători în străinătate, pentru plăcere sau pentru a munci.

Capricorn

Luna Plină în Leu vă va aduce dragoste, pasiune în cuplu, dar și posibile dispute aprinse, din cauza impulsivității și a emotivității mari. În domeniul financiar, trebuie să gândiți, să analizați bine, înainte de a lua decizii legate de cheltuieli, investiții.

Vărsător

Perioada va aduce sentimente puternice, pasiuni pozitive sau negative în cuplu. Veți fi tentați să exagerați, să vă dați mari, să vă impuneți opiniile sau să vă asumați riscuri, în relațiile personale sau profesionale.

Pești

Această Lună Plină va aduce o emotivitate sporită și nerăbdare în relațiile de serviciu. Veți fi harnici și ambițioși, dar și nerăbdători. Tema voastră va fi să vă canalizați energia într-un mod constructiv, pozitiv.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 25-31 ianuarie