Varsator 6Soarele tranzitează Vărsătorul între 20 ianuarie și 18 februarie, perioadă în care motivația noastră va fi dată de nevoia de a acumula cunoștințe, experiențe și de a ieși în evidență prin ceva original, autentic.

Cum sunt Vărsătorii

Inovațiile vor fi mai importante decât cunoștințele convenționale. Vom deveni mai conștienți de lucrurile demodate sau depășite care ne înconjoară, de mentalitățile învechite.

Vom fi dispuși să adoptăm puncte de vedere noi, modalități de gândire care să contribuie la dezvoltarea noastră personală și a celor din jurul nostru.

Diferențele de clasă, structurile rigide și ordinea care au fost preferate în timpul tranzitului Soarelui prin Capricorn vor fi considerate tot mai mult ca fiind închistate, rigide, lipsite de viziune asupra viitorului.

Libertatea personală va deveni tema următoarelor săptămâni, când vom dori tot mai mult să ne eliberăm de restricții, de inhibiții, de limitările care în loc să ne dea un sentiment de siguranță ne vor face să ne simțim constrânși.

Aceste tendințe vor fi accentuate de faptul că Mercur, Jupiter și Saturn se află la rândul lor în Vărsător, pentru o perioadă destul de lungă.

Relațiile de dragoste ale Vărsătorilor cu celelalte semne zodiacale

Influența tranzitului Soarelui în Vărsător pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Soarele în Vărsător va lumina pentru voi relațiile de prietenie, viața socială, activitățile în cadrul grupulurilor și al organizațiilor nonprofit.  Încrederea în viitor, în perspectivele pe termen lung, va fi în creștere.

Cariera și banii Vărsătorilor

Taur

Cu ajutorul Soarelui planurile de viitor legate de carieră și de poziția voastră socială vor căpăta mai multă anvergură, veți avea mai mult încredere în ideile proprii și mai multă originalitate. Veți excela în proiecte teoretice, iar viziunea voastră va fi una de ansamblu.

Gemeni

Veți privi spre viitor cu o atitudine idealistă, umanitară. Gândurile voastre se vor îndrepta mai mult către interesele de grup, sociale, mai puțin către cele personale. Vor fi favorizate educația superioară, justiția și relațiile cu străinătatea.

Sănătatea Vărsătorilor

Rac

În relațiile intime veți adopta o atitudine detașată, veți avea nevoie de o anumită distanțare pentru a vă păstra obiectivitatea. În finanțele comune veți avea o gândire teoretică, analitică, eventualele investiții sau achiziții vor fi inteligente, pe termen lung.

Leu

Va exista o nevoie  mai mare de comunicare intelectuală cu partenerul de viață sau în parteneriatele profesionale. Veți dori o independență sporită atât pentru voi cât și pentru partener. Veți aprecia spiritul de independență și ideile ingenioase, poate științifice sau tehnice ale partenerului.

Fecioară

La serviciu sau în activitățile de zi cu zi veți veni cu soluții interesante, creative. Dacă cei din jurul vostru nu vă vor aprecia originalitatea, veți fi dezamăgiți și vă veți pierde interesul. Va ieși la iveală și spiritul vostru umanitar, social, veți colabora bine cu colegii.

Balanță

Veți pune accentul pe recreere, pe hobbyuri, pe gândirea unică. Veți veni cu idei ingenioase, gândirea voastră va fi tehnică, științifică. În relațiile romantice veți fi cam detașați în cuplu, sa, dacă că sunteți singuri, nu veți dori o legătură stabilă.

Scorpion

Este posibil ca spațiul locuinței voastre să vi se pară prea mic și să vă gândiți la o renovare, la o extindere sau la o mutare. În următoarele săptămâni veți dori să petreceți mai mult timp în spații deschise, cu activități care să vă satisfacă nevoia de libertate.

Săgetător

Următoarele săptămâni va avea loc o intensificare a activităților sociale. Comunicarea va fi mai intensă, va implica un număr mai mare de oameni. Planurile, activitățile, proiectele vor avea o tentă socială, uneori umanitară. Veți folosi tehnologia în activitățile voastre.

Capricorn

Acest tranzit va influența cel mai mult sectorul financiar, modul în care vă raportați la bani și modul în care îi câștigați. Este posibil să fiți dispuși să vă asumați riscuri mai mari pentru câștiguri mai mari și să găsiți soluțiii neașteptate sau neobișnuite. Și cheltuielile ar putea fi mai mari, pentru că acestea vă vor da un sentiment de libertate.

Vărsător

Veți face dovadă de inteligență și de spirit inovator, capacitatea voastră de a rezolva problemele va impresiona. Veți dori să ieșiți în evidență, iar pentru aceasta a-ți putea apela la soluții neconvenționale, cum ar fi o vestimentație mai deosebită, grsturi sau vorbe care vor lua oamenii prin surprindere.

Pești

Nevoia voastră de a vă simți liberi, fără constrângeri, de a face parte din comunitate,  va fi mai mare ca oricând. Această nevoie ar putea fi atât fizică, cât și psihică. Veți avea tendința să vă îngrijorați mai mult decât este cazul.