astro15Luna ianuarie va debuta cu un ritm mai lent, care ne vor permite să ne adaptăm după schimbările majore care au avut loc în decembrie, cea mai importantă dintre acestea fiind marea conjuncție dintre Jupiter și Saturn în Vărsător, produsă pe 21 decembrie, chiar de solstițiul de iarnă.

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale

Lună Plină în Rac, pe 30 decembrie

Marte va părăsi în sfârșit semnul agitat și impulsiv al Berbecului, pe 6 ianuarie, urmând să traverseze Taurul până pe 3 martie. Pe parcursul următoarelor trei luni vom fi mai stabili, mai hotărâți, dar și mai conservatori în gândire.

Marea deosebire față de tranzitul prin semnul Berbecului este că Marte în Taur ne face să ne urmărim obiectivele cu răbdare, vom dori longevitate și satisfacții pe termen lung.

Pe 8 ianuarie, Mercur va intra în Vărsător, facilitând comunicarea pe toate nivelurile, inclusiv la nivel social.

Venus va intra în aceeași zi în Capricorn. Ce se va întâmpla este că ne vom ocupa mai serios de problemele financiare și de relațiile cu colaboratorii noștri profesionali. Vom aprecia mai mult cinstea, corectitudinea, relațiile de colaborare pe termen lung.

Luna Nouă care va avea loc pe 13 ianuarie, în Capricorn, va lumina domeniile guvernate de Capricorn, și anume cariera și prestigiul nostru social, fără senzația de greutate dată de Saturn, care a avansat în sfârșit, intrând în decembrie în semnul vizionar al Vărsătorului.

Soarele va intra în revoluționarul Vărsător pe 19 ianuarie, alimentând dorința noastră de cunoaștere, de a experimenta abordări noi în relațiile interumane și în activitățile profesionale. Inovațiile vor deveni mai importante în următoarele săptămâni.

Pe 28 ianuarie va avea loc o Lună Plină în Leu, conectându-ne și contribuind la finalizarea a ceea ce am început în august 2020.

În sfârșit, Mercur va intra în retrogradare pe 30 ianuarie, în Vărsător, un semn social prin excelență, punând la încercare relațiile. De asemenea, ar putea avea loc mic defecțiuni ale aparatelor electrice, disfuncționalități legate de internet și de comunicare, întârzieri și amânări de planuri.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 28 decembrie-3 ianuarie

Lună Plină în Rac, pe 30 decembrie

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Soarele tranzitează Capricornul între 21 decembrie și 19 ianuarie