Luna Plina8Luna Plină din dimineața zilei de 30 decembrie are loc în semnul Racului, aducând un val de emoții care, multiplicate de implicarea lui Uranus, vor stimula apariția unor evenimente neașteptate, incitante, în viața personală.

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Scăderea inhibițiilor și nevoia unei libertăți personale mai mari, amplificate de un sextil format între Luna Plină și Uranus, măresc probabilitatea unor întâlniri și a unor întâmplări incitante. Este un moment bun pentru a aduce ceva nou în rutina de acasă și în relațiile de familie.

Intuiția va fi la cote maxime și ne va ghida să luăm decizii rapide legate de drumul pe care dorim să mergem. Va trebui să ne urmăm instinctele și să profităm de oportunitățile care se vor ivi. Astfel, întâlnirile întâmplătoare ar putea duce la o atracție nebănuită și la prietenii noi.

Dispoziția noastră ar putea fi mai schimbătoare ca de obicei și ne-am putea comporta ciudat, dar asta nu trebuie să ne împiedice să ne exprimăm personalitatea. În același timp, va fi un moment bun să renunțăm la obiceiuri vechi, pentru a le înlocui cu unele noi.

Luna Plină în Rac este un moment excelent să ieșim din zona noastră de confort și să încercăm ceva diferit, mai ales în cercul nostru familial. Energia acestei lunații poate aduce un aer proaspăt în relațiile care stagnează și să rezolve problemele cu partenerul de viață sau cu un membru al familiei.

Efectul Lunii Pline în Rac, din 30 decembrie, se va face simțit în următoarele două săptămâni, până la Luna Nouă care se va produce pe 13 ianuarie, în Capricorn, și va lucra în combinație cu energia eclipsei solare din 14 decembrie. Această eclipsă ne va oferi în continuare energia și inițiativa pentru a stabili obiective noi și a ne pune în aplicare planurile cu încredere.

Influența Lunii Pline în Rac pentru toate semnele zodiacale:

Berbec

Luna Plină se va produce chiar în sectorul familiei voastre, venind cu o energie proaspătă care va avea capacitatea să creeze o atmosferă efervescentă chiar în preajma Anului Nou.

Taur

Relațiile cu familia extinsă, cu frații, verii, unchii, precum și cu membrii anturajului apropiat vor fi dinamizate de Luna Plină. Pot apărea idei noi, interesante, bazate pe intuiție, comunicarea va fi în creștere, inclusiv cu oameni noi, atmosfera va fi plăcută.

Gemeni

Această lunație se va produce în sectorul banilor și va favoriza o raportare nouă, inovatoare, față de modul în care câștigați banii, mai ales dacă o faceți împreună cu membri ai familiei, dar nu numai.

Rac

Va urma o perioadă extrem de emoțională pentru voi, având în vedere că Luna Plină va avea loc chiar în semnul vostru. Veți avea mai mult ca oricând disponibilitatea de a ajunge la noi forme de relaționare în cadrul familiei și al anturajului apropiat vouă.

Leu

Emoțiile aduse de Luna Plină în Rac vor fi în mare parte interiorizate, va fi o perioadă în care vă veți gândi noi la modalități de comunicare în familie. Empatia voastră va fi în creștere și vă veți dovedi dragostea oferind sprijin emoțional și practic celor care au nevoie de voi. Vor fi susținute toate activitățile care au legătură cu îngrijirea persoanelor.

Fecioară

Va urma o perioadă de comunicare intensă, atât cu prietenii cât și în cadrul unor organizații sau grupuri. Vor apărea idei sau proiecte caritabile, cu caracter social, iar empația voastră va fi la cote ridicate.

Balanță

Poziția socială sau cariera voastră vor primi un impuls de energie creativă, proaspătă. Veți descoperi noi modalități de exprimare a personalității voastre, în care sentimentele și capacitatea voastră de relaționare vor avea un rol important.

Scorpion

Preocupările voastre se vor orienta mai mult spre lumea spiritualității, iar intuiția va fi în creștere. Veți dori să vă extindeți orizonturile prin intermediul cunoașterii, iar această cautare va avea un caracter preponderent emoțional.

Săgetător

Emoțiile crescute aduse de această Lună Plină în Rac vor avea legătură în mod special cu relațiile intime, în care vor aduce o nevoie sporită de apropiere sufletească. În cazul existenței unor probleme în acest domeniu, Luna Plină și Uranus vor avea puterea să producă niște transformări profunde.

Capricorn

Luna Plină în Rac luminează în cazul vostru parteneriatele de lungă durată, respectiv căsătoriile și relațiile profesionale, aducând un suflu proaspăt, evenimente interesante sau abordări noi. Intuiția va juca un rol important.

Vărsător

Această lunație va influența activitățile de rutină și pe cele de serviciu, fiind posibil să aducă surprize, întâmplări neașteptate, cel mai probabil fericite, idei noi, interesante. Va exista o tendință să vă lăsați dominați de emoții.

Pești

Pentru voi, Luna Plină în Rac va aduce mai mult ca orice dragoste romantică, posibilitatea de a spulbera plictiseala într-o relația de iubire mai veche sau de a vă scoate în cale o persoană atragătoare. Ideile voastre vor fi creative, intuitive. În relațiile cu copiii veți fi mai iubitori ca de obicei.

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5

Soarele tranzitează Capricornul între 21 decembrie și 19 ianuarie

Relațiile de dragoste ale Capricornilor cu celelalte semne zodiacale