astro20Influențele planetare din 2021 vor pune accentul pe venituri, munca grea și acumularea de bunuri. Planetele Saturn și Jupiter vor contribui la apariția unor idei inovatoare, care ar putea intra în conflict cu structurile și ideile tradiționale. Jupiter ne va ajuta însă să ne adaptăm la situațiile și ideile noi. Mai multe despre tendințele generale ale anului 2021 aflați în articolul dedicat.

Astrologia generală a anului 2021

Berbec

Dragoste și relații

Marte activează atât sectorul dragostei romantice cât și pe cel al relațiilor pe termen lung. Pentru început, Marte va traversa sectorul dragostei de la jumătatea lunii iunie și pe parcursul lunii iulie, făcând ca perioada să fie favorabilă afecțiunii, întâlnirilor și romantismului. Cei singuri vor avea șansa de a întâlni pe cineva. Pentru cei aflați într-o relație, pasiunea va fi în creștere.

De la jumătatea luni septembrie și pe parcursul lunii octombrie, Marte va fi prezent în sectorul relațiilor pe termen lung, cărora le veți dedica mai multă atenție și mai mult timp. Cei singuri vor dori și vor căuta o relație pe termen lung.

Din noiembrie și până la jumătatea lunii decembrie, Marte va intra în sectorul intimității, iar energia pasională va fi în creștere. Cei singuri nu vor avea răbdare cu legăturile superficiale, vor dori ceva de durată.

Mercur va retrograda în sectorul relațiilor de lungă durată de la sfârșitul lui septembrie și până la jumătatea lui octombrie, unde se va întâlni cu Marte. Este posibilă revenirea în viața voastră a unor persoane din trecut, dar veți putea gestiona acest lucru.

Casă și familie

Marte va traversa sectorul casei și familiei de la sfârșitul lui aprilie și până la jumătatea lui iunie, când veți da mai multă atenție acestui domeniu. Poate veți plănui o mutare, o renovare sau alte schimbări aduse condițiilor de locuit. Veți petrece mai mult timp cu familia.

Pentru cei cu copii, Marte va traversa acest sector de la jumătatea lui iulie și pe parcursul lunii iulie, perioadă în care le veți acorda mai multă atenție, timp și bucurie.

Carieră și bani

Marte se va deplasa prin sectorul banilor în ianuarie și februarie și veți avea mai multă energie și spirit de inițiativă pentru a câștiga bani, dar și pentru a cheltui bani. Încercați să luați decizii financiare inteligente, astfel încât să puteți ieși pe câștig.

Planeta acțiunii va tranzita sectorul muncii din august până la mijlocul lunii septembrie, iar acest lucru vă poate aduce mai multă energie pentru a vă concretiza acțiunile.

Pluto rămâne în sectorul carierei, iar Uranus în cel al banilor banilor, așa că aceste două planete vor aduce o energie bună pentru a face transformări benefice obiectivelor și ambițiilor voastre, utilizând soluții inovatoare.

O eclipsă de Lună va avea loc în sectorul banilor pe 19 noiembrie, eveniment care vă poate ajuta să faceți progrese în planurile financiare, să încheiați acorduri financiare sau parteneriate.

Venus retrogradează începând cu mijlocul lunii decembrie, în sectorul carierei, și va face posibilă reanalizarea unor obiective și evaluarea direcției spre care vă îndreptați. (asta va dura până în ianuarie 2022).

Taur

Dragoste și relații

Marte va trece prin sectorul dragostei din august până la mijlocul lunii septembrie, iar acest lucru poate aduce energie și mai multă dragoste în viața voastră. Poate veți doriți să petreceți mai mult timp cu cei dragi. Cei singuri vor fi mai deschiși relațiilor de dragoste și întâlnirilor.

În noiembrie și până la jumătatea lunii decembrie, Marte va tranzita sectorul relațiilor pe termen lung, iar acest lucru vă va face să vă dedicați mai mult acestora. Cei singuri vor dori o relație serioasă.

Planeta acțiunii va intra în sectorul relaților intime la mijlocul lunii decembrie, iar acest lucru v-ar putea ajuta să vă concentrați asupra îmbunătățirii legăturii pe care o aveți cu partenerul dvs. Cei singuri vor lua relațiile mult mai în serios și se vor concentra pe cineva cu care vor simți o legătură pasională și intensă.

O eclipsă de Lună va avea loc în acest sector pe 26 mai și aceasta va scoate la iveală unele probleme și blocaje care vor trebui rezolvate. Ulterior, o eclipsă de Soare, pe 4 decembrie, poate aduce ocazia îmbunătățirii relațiilor intime.

Casă și familie

Marte se va afla în sectorul casei și familiei dvs. de la mijlocul lunii iunie până în iulie, iar acest lucru poate aduce multă energie. Poate veți dori să petreceți mai mult timp acasă sau cu familia și veți putea lucra la îmbunătățirea legăturilor cu familia sau cu oamenii pe care îi considerați ca fiind familia voastră.

Dacă aveți copii, Marte se va afla în sectorul copiilor din august până la mijlocul lunii septembrie și s-ar putea să descoperiți că aceștia au mult mai multă energie și ambiție decât de obicei. Acest lucru i-ar putea face mai rebeli, dar încercați să aveți mai multă răbdare cu ei. Oferiți-le spațiu pentru a fi ei înșiși. S-ar putea să doriți să petreceți mai mult timp cu copiii, iar ei ar putea avea nevoie de mai multă atenție din partea voastră.

Carieră și bani

Jupiter și Saturn intră în sectorul carierei voastre la jumătatea lunii decembrie 2020. Saturn va rămâne în acest sector pe tot parcursul anului 2021, ca și Jupiter, care va lua o pauză de la mijlocul lunii mai până în iulie, când se va afla în Pești. Acest lucru vă poate oferi o oportunitate excelentă pentru obiectivele și ambițiile voastre. Dacă ați pus deja lucrurile în mișcare, rezultatele se vor vedea chiar în 2021. Dacă nu ați făcut-o sau dacă aveți nevoie de o nouă direcție, atunci pot apărea piedici și va trebui să evaluați ce trebuie să se schimbe.

Mercur retrogradează în acest sector cea mai mare parte a lunii februarie, deci eventualele piedici ar putea veni în această perioadă. În caz contrar, perioada respectivă poate fi una bună pentru reluarea obiectivelor vechi, revizuirea și modificarea planurilor și reconectarea cu mentorii.

Marte se va afla în sectorul banilor din martie până la sfârșitul lunii aprilie, aceasta putând fi o perioadă bună pentru a vă îmbunătăți situația financiară și a aduna informații financiare, a elabora acorduri financiare sau parteneriate și a face planuri financiare pe termen lung.

Mercur va retrograda în sectorul banilor în cea mai mare parte a lunii iunie și o Eclipsă de Soare va avea loc în acest sector pe 10 iunie. Cu alegeri inteligente, aceasta poate fi o perioadă bună pentru a vă evalua planurile și deciziile financiare, s-ar putea să câștigați bani în moduri pe care le-ați mai folosit sau ați dorit să o faceți anterior.

Marte se va afla în sectorul muncii de la mijlocul lunii septembrie și până în octombrie, cu Mercur retrograd în acest sector de la sfârșitul lui septembrie și până la mijlocul lunii octombrie. S-ar putea să petreceți un timp suplimentar revizuind și editând lucrări, recuperând proiecte și planuri vechi de muncă sau reconectându-vă cu persoanele cu care ați lucrat sau pentru care ați lucrat.

Gemeni

Dragoste și relații

Marte va traversa sectorului iubirii de la mijlocul lunii septembrie până în octombrie, cu Mercur retrograd în sectorul iubirii de la sfârșitul lunii septembrie până la mijlocul lunii octombrie. Această perioadă ar putea fi un moment în care vă veți concentra pe readucerea iubirii în viața voastră, așa că, dacă sunteți singur, s-ar putea să vă gândiți la un fost iubit sau la modalități prin care v-ați putea reconecta cu cei dragi.

Cei aflați într-o relație ar putea dori să readucă mai multă iubire în relația lor,  ca atunci când s-au cunoscut.

Marte va intra în sectorul relațiilor pe termen lung  de la mijlocul lunii decembrie până la sfârșitul anului. Dacă aveți o relație, poate veți dori să faceți următorul pas logic și să arătați cât de dedicați sunteți față de relație și de partenerul dvs. Dacă sunteți singuri, poate doriți să vă stabiliți într-un fel cu cineva serios, dorind un angajament real din partea cuiva.

O eclipsă de Lună va avea loc loc în acest sector pe 26 mai, când veți puteți aborda problemele legate  de relații și de blocajele existente. Pe 4 decembrie va fi o eclipsă de Soare, ajutându-vă cu energia ei și oferindu-vă niște oportunități.

Casă și familie

Marte va tranzita sectorul casei și familiei din august și până la jumătatea lunii septembrie și va aduce mai multă energie și acțiune în problemele legate de căminul vostru. Veți dori să petreceți mai mult timp cu familie. S-ar putea să luați conducerea, să vă impuneți cu autoritate în viața de familie.

Pentru cei care au copii, Marte va traversa sectorul acestora de la jumătatea lui septembrie și pe parcursul lunii octombrie, în timp ce Mercur va fi în retrogradare aici de la sfârșitul lui septembrie  și pânî la jumătatea lui octombrie. Spiritul de frondă al copiilor ar putea crește în această perioadă, din diferite motive, dar unul dintre acestea ar putea fi nevoia unei atenții mai mari din partea voastră.

Carieră și bani

Neptun va rămâne în sectorul carierei pe tot parcursul anului, iar acest lucru poate aduce neclarități în privința obiectivelor și direcției spre care trebuie să vă îndreptați. Este posibil să vă simțiți nesiguri uneori, dacă luați sau nu deciziile corecte și dacă sunteți pe calea cea mai potrivită pentru voi. Intuiția va deveni însă tot mai puternică și vă va susține, dacă veți ține seama de ea.

Jupiter va ajuta, intrând în acest sector pentru o scurtă ședere, de la mijlocul lunii mai până în iulie, când ar putea apărea noi oportunități în carieră.

Marte se va afla în sectorul banilor de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie, când veți fi mai motivați să câștigați mai mulți bani și când s-ar putea să încercați să vă ocupați un al doilea loc de muncă sau să obțineți o colaborare.

Planeta acțiunii se va afla în sectorul muncii din noiembrie până la mijlocul lunii decembrie, perioadă în care vă veți concentra asupra muncii și a vieții profesionale.

Rac

Dragoste și relații

Pluton va rămâne în sectorul relațiilor de lungă durată în 2021, acesta fiind domeniul care a atras cea mai mare atenție în viața voastră în 2020. Cu Saturn și Jupiter în Vărsător, doar Pluton vă va mai da de furcă.

Veți continua să fiți pasionați de relațiile în care sunteți implicați cu adevărat și veți fi atrași de oameni puternici și pasionali. Intimitatea va fi foarte importantă pentru voi, mai ales că Saturn și Jupiter se vor afla în acest an în sectorul relațiilor intime. De altfel,  problemele de intimitate vor fi scoase la suprafață de Mercur retrograd în acest sector, în cea mai mare parte a lunii februarie, când veți putea elimina blocajele.

Marte se va afla în sectorul romantismului din noiembrie până la mijlocul lunii decembrie, când veți avea ocazia să atrageți mai multă iubire în viața voastră și să consolidați relațiile de dragoste existente. Cei singuri vor fi deschiși la întâlnirea cu cineva nou. Cei aflați într-o relație, vor dori să aducă mai multă prospețime în aceasta.

Cu ajutorul lui Jupiter, Saturn și Pluton veți lua în serios dragostea și veți aprofunda iubirea pe care o simțiți.

Casă și familie

Marte va vizita sectorul casei și familiei voastre de la mijlocul lunii septembrie până în octombrie, iar Mercur va retrograda în acest sector în același timp, de la sfârșitul lunii septembrie până la mijlocul lunii octombrie. Acest lucru vă va atrage atenția asupra problemelor legate de casă și familie și este posibil să trebuiască să vă ocupați de unele probleme familiale vechi, să vă reconciliați cu rudele sau să încercați să jucați rolul de mediator pentru alții din familia voastră. Puteți încerca să vă reluați legătura cu o familie pe care nu ați mai văzut-o de ceva timp.

De asemenea, s-ar putea să faceți schimbări în casă prin renovări sau redecorări. Ați mai putea să vizitați din nou un loc în care ați locuit sau să vă ântâlniți cu oameni cu care ați locuit înainte. Probleme mici pot apărea acasă, cum ar fi defecțiuni la țevi sau la prize, așa că încercați să fiți flexibili și să vă adaptați rapid ori la situații.

Carieră și bani

Marte traversează sectorul banilor de la mijlocul lunii iunie până în iulie, aceasta putând fi o perioadă în care veți doriți să încercați să câștigați cât mai mulți bani. S-ar putea să fiți tentați să cheltuiți cât de mult puteți, dar, dacă vă veți abține, veți putea profita din plin de energia marțiană.

Luați în considerare asumarea unui al doilea loc de muncă sau o colaborare pentru bani în plus sau încercați să transformați un hobby în ceva profitabil.

Dacă veți avea pobleme cu banii s-ar putea să vă simțiți descurajați, așa că încercați să evitați acest lucru. Trebuie să vă încurajați singuri, pentru că încrederea vă va folosi mai târziu.

Marte intră în sectorul muncii la mijlocul lunii decembrie, pentru a încheia anul, iar acest lucru vă poate spori foarte mult atenția la detalii, productivitatea și dorința de a respecta un program. Asigurați-vă însă că nu cedați tentației de a munci peste măsură.

O eclipsă de Lună va avea loc în acest sector pe 26 mai și vă veți puteți concentra pe ceea ce aveți nevoie să renunțați, pe ceea ce vă stresează la serviciu. Vă veți da seama și cum să vă descurcați mai bine în viața de zi cu zi.

O eclipsă de soare are loc în acest sector pe 4 decembrie, chiar înainte de intrarea lui Marte, astfel încât acest lucru poate stimula concentrarea asupra muncii care vă pasionează și vă poate oferi noi oportunități interesante.

Leu

Dragoste și relații

Cu Saturn în sectorul relațiilor pe tot parcursul anului și cu Jupiter în acest sector în cea mai mare parte a acestuia, veți privi relațiile cu seriozitate. Vă veți dedica mai mult relațiilor sănătoase și pozitive din viața voastră și veți putea să îmbunătăți relațiile, pentru a le face mai puternice. S-ar putea ca unii oameni să iasă din viața voastră în următorul an sau doi, dintre cei care nu aveau un rol benefic. Veți avea mai mult discernământ față de oamenii noi care vor veni în viața voastră, iar acest lucru va crea conexiuni mai durabile.

Mercur retrogradează în sectorul dragostei pentru cea mai mare parte a lunii februarie, iar acesta ar putea fi momentul din 2021 în care veți traversa cele mai multe suișuri și coborâșuri în relațiile cu oamenii din viața voastră. Luați-vă timp pentru a dobândi o imagine clară asupra problemelor din relații.

Marte se va afla în sectorul dragostei în a doua jumătate a lunii decembrie, iar acest tranzit este asociat cu o eclipsă de Soare în sectorul dragostei, pe 4 decembrie. Vă veți concentra pe modalitățile prin care puteți aduce mai multă dragoste în viața voastră și puteți exprima iubirea față de cei dragi.

O eclipsă de Lună va avea loc în acest sector la jumătatea anului, pe 26 mai, când vă veți axa pe eliminarea problemelor de dragoste. Vedori să aflați dacă doriți sau nu să continuați o relație de iubire.

Neptun rămâne în sectorul intimității tot anul, iar acest tranzit continuă să facă din conexiunea spirituală și emoțională un aspect important al relațiilor fizice.

Jupiter este pentru scurt timp în același sector cu Neptun, de la mijlocul lunii mai până în iulie, facilitând noi experiențe intime și consolidarea legăturilor emoționale și spirituale pe care le aveți cu ceilalți.

Casă și familie

Marte va fi în sectorul casei și familiei din noiembrie până la mijlocul lunii decembrie, oferindu-vă mai multă energie pentru a vă concentra asupra problemelor de acasă sau de familie. S-ar putea să alocați mai mult timp pentru a fi acasă, pentru a îmbunătăți locuința sau pentru a vă întoarce acasă, dacă sunteți plecat. O viață de familie împlinită vă va da un sentiment de siguranță.

Marte va fi în sectorul copiiior în a doua jumătate a lunii decembrie, deci, dacă aveți copii, aceștia vă vor atrage mai mult atenția, mai ales cu cclipsa de Soare din decembrie care va avea loc în acest sector. Este posibil să li se ofere o oportunitate și le veți oferi sprijin.

Pe 26 mai, în acest sector va avea loc o eclipsă de Lună și s-ar putea să observați o atitudine mai rebelă a copiilor, poate pentru că de fapt au nevoie de mai mult sprijin emoțional din partea voastră.

Carieră și bani

Uranus va rămâne în sectorul carierei voastre tot anul, fiind posibil să vă perturbe direcția spre care vă îndreptați. Poate veți simțiți nevoia să schimbați lucrurile, să creați obiective noi. Veți putea găsi modalități noi, neconvenționale, de a aborda ceea ce doriți să realizați, iar calea către succes ar putea fi una la care nu v-ați fi gândit.

Marte se alătură lui Uranus în acest sector de la începutul lunii ianuarie până în februarie, oferindu-vă multă energie și ambiție.

O eclipsă de Lună va avea loc aici pe 19 noiembrie, contribuind la finalizarea unui proiect, atingerea unui nivel maxim sau perfectarea planurilor la care ați lucrat de mult timp.

Pluto va rămâne în sectorul muncii tot anul 2021 și vă veți concentra în continuare pe munca care vă pasionează.

Venus va retrograda aici începând cu mijlocul lunii decembrie, astfel încât s-ar putea să simțiți nevoia unei pauze pe măsură ce se va apropia sfârșitul anului.

Fecioară

Dragoste și relații          

Pluto rămâne în sectorul dragostei tot anul 2021, cînd veți continua să luați dragostea în serios. Veți  fi pasionați și dedicați în dragoste și nu veți fi dispuși să vă încurcați cu oricine. S-ar putea să atrageți o iubire intensă, e bine să vă și relaxați. Cei aflați într-o relație vor dori o apropiere totală. Dacă sunteți singuri veți fi atrași de parteneri misterioși și magnetici.

Venus retrogradează în acest sector în a doua jumătate a lunii decembrie, până la sfârșitul anului 2021, iar acest lucru poate scoate la iveală problemele de dragoste care nu au fost încă rezolvate.

Neptun rămâne în sectorul relațiilor voastre tot anul, conferind relațiilor o componentă spirituală importantă.

Jupiter se alătură lui Neptun în acest sector pentru scurt timp, de la mijlocul lunii mai până în iulie, oferindu-vă disponibilitatea să arătați cât de angajați sunteți, să primiți noi relații în viața voastră și să fiți mai empatici cu ceilalți.

Casă și familie

Marte se va afla în sectorul casei și familiei din a doua jumătate a lunii decembrie până la sfârșitul anului 2021, iar o eclipsă de Soare va avea loc în acest sector pe 4 decembrie. Acest lucru poate acorda o atenție sporită vieții de acasă și de familie, iar odată cu eclipsa poate veți doriți să începeți un nou proiect de îmbunătățire a locuinței. Puteți să vă mutați sau să faceți renovări.

O eclipsă de Lună va avea loc în acest sector pe 26 mai și poate va fi un moment bun să vă concentrați asupra problemelor de familie pe care trebuie să le rezolvați. Problemele pot deveni mai grave și mai greu de tratat, ceea ce face importantă soluționarea acestora.

Înfruntarea problemelor ar putea ajuta la îmbunătățirea relației, în timp ce evitarea lor le-ar putea agrava.

Carieră și bani

Mercur va fi în retrogradare cea mai mare parte a lunii februarie în sectorul muncii, cea mai mare parte a lunii iunie în sectorul carierei și cea mai mare parte a lunii octombrie în sectorul banilor.

Prima retrogradare a lui Mercur în sectorul muncii ar putea amplifica o anumită nemulțumire față de munca pe care o faceți. Probabil că va trebui să vă concentrați asupra muncii care vă pasionează și în care credeți cu adevărat.

Saturn se va afla în sectorul muncii tot anul, iar Jupiter la fel, așa că acesta va fi cu siguranță un an în care va trebui să luați serios activității profesionale și proiectele pe termen lung.

A doua retrogradare a lui Mercur, în sectorul carierei, vă va face probabil să puneți la îndoială direcția spre care vă îndreptați, să nu fiți siguri de planurile pe termen lung sau să vă confruntați cu un obstacol.

Marte se va afla în sectorul carierei din  martie și până spre sfârșitul lunii aprilie, iar aceasta poate fi o oportunitate pentru a fi pregătiți pentru retrogradarea lui Mercur.

În timpul retrogradării va avea loc o eclipsă de Soare în acest sector și poate fi o energie bună pentru a vă concentra asupra unui obiectiv vechi, a profita de o a doua șansă.

Ultima retrogradare a lui Mercur va fi în sectorul banilor, iar Marte se va afla aici în același timp, de la mijlocul lunii septembrie până în octombrie. Acest lucru poate aduce cheltuieli neașteptate sau, în general, vă poate face să vă simțiți mai nesigur în privința banilor, chiar dacă nu aveți probleme reale.

Balanță

Dragoste și relații

Saturn petrece tot anul 2021 în sectorul iubirii și va fi împreună cu Jupiter în majoritatea timpului. Acesta poate fi o perioadă în care să deveniți mai serioși în legătură cu relațiile de dragoste. Ați putea renunța la unele relații care nu pot fi salvate, în timp ce altele vor beneficia de mai mult devotament din partea voastră, pentru că au un efect benefic.

Cei singuri vor fi mai puțin disponibili pentru întâlniri aleatorii. Cei aflați într-o relație vor dori să își consolideze legăturile.

Mercur va retrograda aici în cea mai mare parte a lunii februarie, putând scoate la iveală unele probleme de dragoste pe care nu le-ați conștientizat pe deplin și care trebuie rezolvate.  De asemenea, retrogradarea vă poate scoate în cale o iubire mai veche.

Uranus petrece tot anul 2021 în sectorul relațiilor intime, iar Marte va fi alături de Uranus în acest sector de la începutul lunii ianuarie până în februarie. Aceste tranzite vă pot deschide ochii către noi modalități de îmbunătățire a relațiilor intime, inclusiv prin abordări neconvenționale.

Casă și familie

Pluto va rămâne în sectorul casei și al familiei voastre în 2021, unde veți continua să faceți transformări majore. S-ar putea să încercați să preluați mai mult control și să dobândiți mai multă putere personală pe măsură ce veți rezolva vechile probleme emoționale legate de casă și familie.

Retrogradarea lui Venus în acest sector, în a doua jumătate a lunii decembrie până la sfârșitul anului, va amplifica problemele deja existente, putând ieși la iveală probleme de care nu ați fost conștienți.

Cu cât veți face eforturi mai mari pentru a le rezolva, cu atât relațiile vor deveni mai bune și cu atât mai mult veți avea o stare emoțională mai bună.

Carieră și bani

Marte se va afla în sectorul carierei de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie, perioadă în care veți fi  ambițioși și hotărâți să reușiți.

Neptun va rămâne în sectorul muncii tot anul 2021, iar acest lucru va face să aveți nevoie de o activitate care să vă împlinească spiritual.

Jupiter i se alătură lui Neptun în acest sector pentru scurt timp, de la mijlocul lunii mai până în iulie, oferindu-vă mai multe oportunități pentru a continua munca pe care doriți să o faceți. Asta nu înseamnă că nu veți dori să vă și distrați.

Marte se va afla în sectorul banilor din noiembrie până la mijlocul lunii decembrie, perioadă în care vă veți concentra asupra situației financiare. Poate fi un moment în care veți decide să vă asumați o muncă suplimentară pentru a câștiga mai mulți bani.

Scorpion

Dragoste și relații

Uranus va petrece tot anul în sectorul relațiilor, astfel încât este posibil să aibă loc schimbări sau să apară oameni noi în viața voastră. Veți fi deschiși față de oameni sau parteneriate neconvenționale și veți dori mai multă libertate.

Marte se va afla în acest sector alături de Uranus, de la începutul lunii ianuarie până în februarie. Acest lucru vă poate oferi un plus de inițiativă pentru un angajament mai mare față de persoanele de care vă pasă. Nu vă veți mulțumiți cu puțin.

O eclipsă de Lună va avea loc în acest sector pe 19 noiembrie, care vă va influența să renunțați la cineva care nu este bun pentru voi sau la un parteneriat nepotrivit, favorizând în schimb apropierea de oameni care pot avea un efect benefic.

Marte va traversa sectorul relațiilor intime din martie până la mijlocul lunii aprilie, dându-vă un impuls puternic să vă conectați la un nivel emoțional, spiritual și fizic.

Mercur va retrograda aici în cea mai mare parte a lunii iunie, cu o eclipsă de Soare în acest sector pe 10 iunie, astfel încât în viața voastră ar putea reveni iubiri mai vechi. În relațiile existente ați putea analiza și rezolva probleme mai vechi.

Casă și familie

Saturn va petrece anul în sectorul casei și familiei, iar Jupiter se va afla la rândul său aici cea mai mare parte a anului. Vă veți asuma mai multe responsabilități acasă sau în familie, fiind posibil să vă simțiți restricționați în anumite privințe.

Mercur va retrograda în sectorul casei și al familiei cea mai mare parte a lunii februarie, iar acesta poate fi un moment în care va trebui să faceți un pas înapoi, și să vă evaluați situația de acasă. Ar putea apărea mici probleme legate de casă și familie, care vor necesita răbdare.

Carieră și bani

De la mijlocul lunii iunie până în iulie, Marte se va afla în sectorul carierei, mărind ambiția și dorința de a reuși. Veți acorda o atenție mai mare planurilor pe termen lung.

O eclipsă de Lună va avea loc în sectorul banilor pe 26 mai, iar aceasta ar putea contribui la încheierea unei situații financiare, a unui aranjament sau a unui parteneriat.

O eclipsă de Soare se va produse în sectorul banilor pe 4 decembrie, fiind un moment excelent pentru a căuta o nouă oportunitate financiară, pentru a câștiga bani prin modalități noi și pentru a lua decizii financiare solide.

Marte se va afla în acest sector de la mijlocul lunii decembrie, oferindu-vă multă energie și determinare pentru a face mai mult. Atenție la cheltuieli!

Săgetător

Dragoste și relații

Marte se va afla în sectorul relațiilor din martie până la mijlocul lunii aprilie, iar acest lucru poate aduce energie și un angajament mai mare față de persoanele la care țineți. Veți dori să eliminați ce nu merge bine, să stabiliți ce merită salvat și ce nu. Cei singuri se vor concentra mai mult pe găsirea unei persoane disponibile pentru o relație pe termen lung.

Mercur va retrograda cea mai mare parte a lunii iunie în sectorul relațiilor, iar o Eclipsă de Soare va avea loc în acest sector pe 10 iunie, fiind posibil să trebuiască să rezolvați problemele din relații.

Marte se va afla în sectorul relațiilor intime de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie, iar acest lucru poate crește intensitatea și pasiunea în relațiile voastre.

Casă și familie

Neptun va rămâne în sectorul casei și al familiei tot anul și veți continua să lucrați pentru stabilirea unor legături spirituale mai puternice în familie.

Jupiter se va alătura pentru scurt timp lui Neptun în acest sector, de la mijlocul lunii mai până în iulie, când vă veți concentra pe modernizareaa casei sau a mediului de viață.

Carieră și bani

Uranus va rămâne în sectorul muncii tot anul 2021 și vă poate determina să faceți schimbări în privința mediului de lucru, a oamenilor pentru care lucrați sau cu care colaborați, sau a activității voastre.

Marte se va alătura lui Uranus în acest sector de la începutul anului și până în februarie, aducînd un plus de energie în activitățile profesionale.

O rclipsă de Lună va avea loc în acest sector pe 19 noiembrie, care vă va susține să rezolvați problemele de serviciu și să finalizați proiectele.

Pluto va rămâne în sectorul banilor pe tot parcursul anului 2021, stimulându-vă să vă transformați atitudinea față de bani, modul în care gestionați și câștigați banii, atitudinea față de bani și ceea ce simțiți că are valoare în viața voastră.

Venus va retrograda în acest sector de la mijlocul lunii decembrie și până la sfârșitul anului 2021 , astfel încât orice problemă financiară s-ar putea amplificata.

Marte se va afla în sectorul carierei din august până la mijlocul lunii septembrie, când veți fi mai ambițioși și mai hotărâți să aveți succes.

Capricorn

Dragoste și relații

Uranus rămâne în sectorul dragostei tot anul 2021, unde veți continua să faceți schimbări. Puteți găsi noi modalități de conectare cu cei dragi și noi modalități de exprimare a iubirii pe care o simțiți. Cei singuri vor atrage tipuri de persoane neobișnuite pentru voi. Cei aflați într-o relație vor dori să experimenteze un pic.

Marte se va afla alături de Uranus de la începutul anului până în februarie, iar acest lucru vă va da o energie mai mare și spirit de inițiativă în dragoste.

O eclipsă de Lună va avea loc în acest sector pe 19 noiembrie și va spori romantismul.

Marte se va afla în sectorul relațiilor de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie, când veți fi interesați mai mult de o relație durabilă.

Planeta acțiunii se va muta în sectorul relațiilor intime la mijlocul lunii iunie, până în iulie, când veți deveni mai pasionali și dedicați relațiilor.

Casă și familie

Marte părăsește în cele din urmă sectorul casei și al familiei pe 6 ianuarie 2021 și veți intra în 2021 cu o presiune mai mică asupra problemelor legate de familie.

Dacă aveți copii, Uranus va fi în sectorul copiiilor pe tot parcursul anului, Marte traversând acest sector la începutul lunii ianuarie până în februarie. Acest lucru îi poate face să fie mai rebeli, mai independenți și s-ar putea să vi se opună mai mult, pentru a vă testa limitele.

O eclipsă de Lună va avea loc în acest sector pe 19 noiembrie, emoțiile vor fi în creștere, iar nevoia mai mare de atenție și de sprijin din partea copiilor vă va pune puțin la încercare.

Carieră și bani

2021 poate fi un an important pentru viața  voastră profesională. În primul rând, retrogradările lui Mercur vor avea un impact asupra domeniului profesional.

Mercur va retrograda în sectorul banilor în cea mai mare parte a lunii februarie, fiind posibil să fie nevoie să vă ocupați de probleme financiare și să încercați să luați decizii financiare mai bune. Este posibil să vă simțiți nesiguri din punct de vedere financiar

Mercur va retrograda în sectorul muncii cea mai mare parte a lunii iunie, când vă veți lupta cu piedici și cu respectarea termenelor limită.

O eclipsă de Soare în acest sector se va produce pe 10 iunie, oferindu-vă o a doua șansă în viața profesională.

Mercur va retrograda și în sectorul carierei, cea mai mare parte a lunii octombrie,  când s-ar putea să vă simți copleșiți de un obiectiv, ați putea întâmpina un obstacol sau veți avea nevoie de o pauză.

Cu atâtea retrogradări, ați putea reveni la o ocupație mai veche sau veți lucra cu cineva cu care ați mai colaborat în trecut.

Saturn se va afla în sectorul banilor pe tot parcursul anului, iar Jupiter se va afla aici pentru cea mai mare parte a anului, astfel încât vă veți descurca financiar în 2021. Veți putea urmări oportunități pentru a vă îmbunătăți situația financiară, cu ajutorul lui Jupiter, și veți putea face planuri financiare și lua decizii responsabile cu ajutorul lui Saturn.

Marte se va afla în sectorul carierei de la mijlocul lunii septembrie până în octombrie, iar acest lucru va coincide cu retrogradarea lui Mercur în acest sector. Veți avea mai multă energie și ambiție pentru a face față problemelor care apar și poate veți dori să reveniți la obiective vechi, să aveți o a doua șansă.

Marte se va afla în sectorul muncii din martie până la mijlocul lunii aprilie, mărind productivitatea și eficiența. Acest lucru se va întâmpla înainte de retrogradarea lui Mercur în acest sector, astfel încât veți putea folosi energia lui Marte pentru ca retrogradarea lui Mercur să nu vă afecteze prea mult.

Vărsător

Dragoste și relații

Marte se va afla în sectorul dragostei din martie până la mijlocul lunii aprilie, oferindu-vă o energie suplimentară și impulsul necesar pentru a da atenția cuvenită iubirii din viața voastră.

Mercur va retrograda în sectorul iubirii cea mai mare parte a lunii iunie, iar acest lucru va veni cu o eclipsă de Soare în sectorul iubirii, pe 10 iunie. Ar putea fi expuse problemele de dragoste și ați putea întâmpina dificultăți în relațiile de dragoste. Pot reveni iubirile vechi în viața voastră. Cei singuri vor simți nevoia unei reconectări, iar eclipsa ar putea să o faciliteze.

Marte va traversa sectorul relațiilor de la mijlocul lunii iunie până în iulie, perioadă în care veți fi mai dedicați relațiilor voastre. Poate veți dori să faceți următorul pas în relația voastră sau să arătați cât de serioși sunteți cu privire la partenerul vostru. Cei singuri vor fi interesați de parteneri dornici de o relație pe termen lung.

Marte va traversa sectorul relațiilor intime din august până la mijlocul lunii septembrie, ajutându-vă să vă îmbunătățiți legăturile emoționale.

Casă și familie

Uranus va rămâne în sectorul casei și al familiei tot anul, facilitând lucrările de modernizare, de exemplu. S-ar putea să doriți să vă mutați, să renovați, să redecorați, sau veți avea reuniuni de familie neașteptate. S-ar putea să doriți mai multă libertate și mai multă spontaneitate în viața de familie.

Marte se va alătura lui Uranus în acest sector la începutul anului, din ianuarie până în februarie, când veți avea mai multă energie și dorință să vă concentrați pe probleme legate de casă și familie.

O eclipsă de Lună va avea loc aici pe 19 noiembrie, care vă va ajuta să puteți termina un proiect acasă sau să rezolvați o problemă de familie, care va îmbunătăți stabilitatea voastră emoțională.

Carieră și bani

Neptun va rămâne în sectorul banilor pe tot parcursul anului 2021, când veți  avea tendința să vă folosiți banii pentru a-i ajuta pe ceilalți sau pentru a vă dezvolta spiritual. Este posibil să simțiți un atașament mai mic față de obiectele fizice și, în schimb, să vă concentrați asupra experienței spirituale.

Jupiter se alătură lui Neptun în acest sector pentru scurt timp, de la mijlocul lunii mai până în iulie, ajutându-vă să urmăriți mai multe oportunități financiare, să profitați de proiecte și de sfaturi  și să lucrați la îmbunătățirea situației voastre materiale în general.

Marte se va afla în sectorul muncii de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie, când veți munci mai mult ca de obicei. Aceasta poate fi o perioadă extrem de productivă, când veți putea să vă organizați, să faceți liste, să respectați un program.

Marte se va afla în sectorul carierei din noiembrie până la mijlocul lunii decembrie, când veți fi mai ambițioși și dornici de succes.

Pești

Dragoste și relații

Marte se va afla în sectorul iubirii de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie, tranzit care va spori dorința de a oferi dragoste.

Marte va traversa sectorul relațiilor din august până la mijlocul lunii septembrie, amplificând nevoia pentru un angajament pe termen lung. Cei aflați într-o relație vor dori să o consolideze, iar cei singuri vor căuta o persoană dornică de un angajament serios.

 Marte se va afla în sectorul relațiilor intime de la mijlocul lunii septembrie până în octombrie, perioadă în care Mercur va retrograda aici cea mai mare parte a lunii octombrie. Pot apărea probleme legate de intimitate care vor necesita o rezolvare. S-ar putea să vă luptați pentru a vă simți mai aproape de alții.

Casă și familie

Marte se va afla în sectorul casei și familiei voastre din martie până la mijlocul lunii aprilie, perioadă în care va evidenția sau va amplifica problemele. Poate veți dori să petreceți mai mult timp cu familia sau cu oamenii pe care îi considerați ca fiind familie, fiind un moment bun pentru a fi împreună.

Mercur va retrograda în sectorul casei și al familiei cea mai mare parte a lunii iunie, fiind posibil să aveți unele probleme, cum ar fi stricarea prizelor și spargerea unor țevi.

O eclipsă de Soare se va produce în acest sector pe 10 iunie, aducând energia potrivită pentru a vă întoarce într-un loc unde ați locuit înainte, sau pentru revenirea unei persoane cu care ați locuit în trecut, reconectarea cu familia și reamenajarea casei.

Carieră și bani

Marte se va afla în sectorul muncii de la mijlocul lunii iunie până în iulie, aducând energie, dinamism și ambiție.

O eclipsă de Lună va avea loc în sectorul carierei pe 26 mai, facilitând progrese mari și atingerea obiectivelor care vă pasionează și la care ați lucrat din greu. Pot veni ecompensele și recunoașterea pentru ceea ce ați făcut. Dacă nu ați făcut lucrurile corect, este posibil să vă confruntați cu piedici și să analizați ce trebuie să sxchimbați.

Marte se va afla în sectorul carierei în a doua jumătate a lunii decembrie și până la sfârșitul anului, iar o eclipsă de Soare va avea loc în acest sector pe 4 decembrie. Aceasta poate fi o energie excelentă pentru a lucra la noi planuri pe termen lung, stabilirea unor obiective și urmărirea oportunităților pentru noi proiecte. Veți fi ambițioși și energici, gata să faceți primii pași.

Astrologia generală a anului 2021