JunonaJunona, cunoscută ca fiind asteroidul căsătoriei, va tranzita semnul lidealist și iubitor de libertate al Săgetătorului din 18 decembrie și până pe 14 noiembrie 2021, influențându-ne în special atitudinea față de dragoste, relațiile personale, dar și față de cele sociale și profesionale.

Marea conjuncție dintre Saturn și Jupiter în Vărsător, pe 21 decembrie, prima în semn de aer în ultimii 200 de ani

În mitologie, Junona (Hera în mitologia greacă) este fiica lui Saturn, soția lui Jupiter și mama zeilor Marte, Vulcan, a Bellonei (Enio), zeița războiului violent, și a lui Juventas (Hebe), zeița tinereții. În afară de rolul avut în relațiile de dragoste adevărată și de căsătorie, Junona este considerată și o protectoare a statului.

În timpul tranzitului Junonei în semnul Săgetătorului, vom avea nevoie de mai multă libertate, vom dori mai multă corectitudine și egalitate în relațiile romantice și în cele de căsătorie.

Persoanele singure vor dori un partener intelingent, cu care să aibă o comunicare la nivel spiritual și intelectual. Este posibil să întâlnească un partener care călătorește mult sau care lucrează în străinătate. De asemenea, posibilul partener poate urma cursuri de educație superioasă, sau să lucreze în învățământul superior, în meserii umaniste sau legate de justiție.

La nivel general, vom dori mai mult ca interocutorii noștri să ne recunoască și să ne respecte opiniile, idealurile și convingerile și ne va deranja destul de mult dacă nu vom fi lăsați să spunem ceea ce avem de spus. Nevoia de dreptate și de echitate va fi în creștere.

Tranzitul Junonei în semnul Săgetătorului va fi mai lung ca de obicei, în condițiile în care asteroidul va intra in retrogradare pe 12 aprilie, urmând să revină în mers direct pe data de 2 august.

Junona are o influență destul de mare asupra relațiilor noastre personale și, atunci când evoluția ei este stabilă, simbolizează relațiile ideale, bazate pe dragoste, moralitate și corectitudine.

Retrogradarea Junonei are capacitatea să expună dezechilibrele din relații, cum ar fi luptele pentru putere, comportamentul manipulator, minciunile și infidelitatea.

Relațiile nepotrivite și toxice au tendința să se destrame în timpul retrogradării Junonei, mai ales când este vorba despre tranzitul în semnul Săgetătorului, care este în căutarea relațiilor ideale și iubește libertatea.

La nivel general, vom da mai multă importanță dreptății, echității sociale, libertății de gândire și de mișcare.

Marea conjuncție dintre Saturn și Jupiter în Vărsător, pe 21 decembrie, prima în semn de aer în ultimii 200 de ani

Cum sunt Capricornii

Cariera și banii Capricornilor

Mercur tranzitează Capricornul între 20 decembrie și 8 ianuarie

Venus tranzitează Săgetătorul între 15 decembrie și 8 ianuarie

Astrologia anului 2021