Mercur2Mercur va tranzita semnul conservator al Capricornului între 20 decembrie și 8 ianuarie, perioadă în care gândirea noastră va deveni metodică, practică, poate chiar austeră.

Jupiter tranzitează Vărsătorul între 19 decembrie și cea mai mare parte a anului 2021

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023

Sub această influență, ne va fi mai ușor să ne concentrăm pe sarcinile concrete, palpabile. Conversațiile vor deveni realiste, stilul de comunicare va fi logic și organizat și vom fi capabili să selectăm ceea ce este relevant.

Toate acestea ne vor face viața mai simplă, dar trebuie să avem grijă ca gândirea noastră să nu devină prea rigidă. De asemenea, am putea afișa o atutudine rece sau prea dură. Pentru unii dintre noi, granița dintre realism și pesimism va fi una foarte fină.

Cum influențează tranzitul lui Mercur în Capricorn toate semnele zodiacale:

Berbec

Pentru voi, Mercur în Capricorn susține sectorul carierei, conferindu-vă o gândire limpede, pragmatică, Veți ști să vă exprimați opiniile în mod logic și corect. Etica în afaceri va fi importantă pentru voi, precum și asumarea responsabilităților. S-ar putea în schimb să adoptați o atitudine rece, uneori glaciară.

Taur

În domeniile legate de educație, justiție, autoritățile de aplicare a legii, veți adopta o atitudine etică, corectă, bazată pe date concrete, și veți pretinde să beneficiați de același tratament. Veți trece totul prin filtrul minții și veți accepta doar argumentele logice.

Gemeni

Acest tranzit susține negocierile și plasamentele financiare, relațiile cu băncile și alte instituții. În relațiile intime veți fi cam reci, iar acest lucru poate provoca probleme. Veți dori să administrații banii și proprietățile comune, să averți ultimul cuvânt, atenție la încăpățânare.

Rac

Poate apărea o anumită distanțare în relațiile de cuplu, veți părea mai detașați, iar discuțiile se vor axa mai mult pe problemele concrete decât pe cele de suflet. Veți accepta doar argumentele logice, concrete.

Leu

Mercur în Capricorn este un plasament care favorizează activitățile profesionale și cele pe care le desfășurați în mod curent. Vă veți transmite ideile cu claritate, veți fi ambițioși și vă veți urma cu tenacitate obiectivele. Nu veți accepta neglijențe din partea colegilor.

Fecioară

În relațiile romantice veți dori stabilitate, predictibilitate, iar planurile vor fi pe termen lung. Nu veți fi interesați de flirturi. Activitățile intelectuale vor fi susținute de o gândire clară, creativitatea va fi înlocuită de perseverență.

Balanța

Veți adopta o atitudine conservatoare în relațiile de familie, fiind înclinați să vă impuneți opiniile. Crticile ar putea părea ceva cam dure. Veți face planuri concrete, activitățile vor fi preponderent practice. Partea bună este că veți avea grijă să vă dovediți dragostea prin fapte, nu prin vorbe.

Scorpion

Relațiile publice vor avea ca scop atingerea unor obiective clare, pe care le veți urmări cu tenacitate. Veți fi organizați, veți face planuri pe le veți respecta. Vă veți exprima cu claritate, dar discursul vostru ar putea părea lipsit de empatie.

Săgetător

Capricornul este afaceristul zodiacului, așa că prezența lui Mercur în acest semn este un lucru bun pentru proiectele financiare. Veți fi capabili să profitați de eventualele oportunități financiare. Veți evita să aruncați cu banii și, dacă veți face achiziții, acestea vor avea în vedere utilitatea practică.

Capricorn

Veți fi în elementul vostru în următoarele săptămâni, pentru că veți reuși să vorbiți pe limba voastră și să vă faceți înțeleși. Va exista un echilibru în stilul vostru de comunicare și în acțiunile pe care le veți întreprinde.

Vărsător

Veți deveni mai taciturni, sobri, interiorizați, contrar naturii voastre obișnuite. Veți folosi cuvinte mai puține, veți vorbi doar atunci când veți considera că este important. Planurile voastre vor avea obiective concrete.

Pești

În cercul de prieteni sau în societate în general veți afișa o atitudine rece, unii ar putea spune chiar distantă. Întâlnirile vor avea scopuri concrete, discuțiile se vor baza pe argumente. Cinstea și corectitudinea vor fi calitățile pe care le veți aprecia cel mai mult la prietenii voștri.

Cum sunt Capricornii

Jupiter tranzitează Vărsătorul între 19 decembrie și cea mai mare parte a anului 2021

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023

Venus tranzitează Săgetătorul între 15 decembrie și 8 ianuarie