Jupiter in VrstorJupiter, planeta expansiunii, supranumită marele benefic, a intrat pe 19 decembrie 2020 în semnul Vărsătorului, eliberându-ne de teribilul stelium format cu Saturn și Pluton, care a definit energia anului 2020.

Saturn tranzitează Vărsătorul între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023

Jupiter va intra în Pești pe 13 mai, dar, din cauza retrogradării, se va întoarce în Vărsător pe  28 iulie, urmând să părăsească acest semn pe 28 decembrie.

În Vărsător, Jupiter ne va deschide către lume. Vărsătorul este semnul schimbărilor și al viitorului, așa că ne putem aștepta la evenimente care ne vor schimba optica.

Vărsătorul guvernează prieteniile, grupurile, masele, care au fost constrânse în 2020 de restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de Covid-19. Acestea au fost impuse inițial atunci când Saturn a intrat în Vărsător în luna martie a anului trecut. Odată cu intrarea lui Jupiter în acest semn, am putea simți că există lumină la capătul tunelului!

Să sperăm că acest lucru ar putea însemna politici mai bune din partea guvernelor, servicii medicale mai bune și descoperiri științifice, având în vedere că Vărsătorul guvernează știința, alături de Scorpion.

Vărsătorul este un semn inteligent și social și susține cauzele, așa că ne putem aștepta să fim mai caritabili și să luăm în considerare binele colectiv, nu doar pe cel personal. Vom fi independenți, inovatori, inventivi și personali, vom dori să ne eliberăm și să fim mîndri de excentricitățile noastre.

În Capricorn, Jupiter ne-a făcut să ne simțim restricționați, dar intrarea sa în Vărsător ne va ajuta să respirăm mai ușor!

Saturn a intrat în Vărsător cu două zile înaintea lui Jupiter, iar pe 21 decembrie cele două planete au format o mare conjuncție, care a marcat intrarea în Era Vărsătorului.

Un alt aspect major a fost pe 17 ianuarie, când Jupiter a format o cuadratură perfectă cu Uranus, guvernatoarea Vărsătorului, aflată în semnul Taurului. Saturn se va afla în cuadratură cu Uranus pe tot parcursul anului 2021.

Chiar dacă tranzitul lui Jupiter în Vărsător ar putea părea mult mai ușor față de cel în Capricorn, 2021 va fi o perioadă de schimbări care s-ar putea prelungi în anii care vor urma.

Saturn va traversa Vărsătorul până în martie 2023, lună în care Pluton va intra în acest semn, pentru mai mulți ani, așa că influența energiei acestui semn se află doar la început și își va pune o amprentă durabilă la ivelul mentalității personale și colective!

Astrologia anului 2021

Luna martie are energia puternică a numărului universal 8

Tarotul lunii martie

Astrologia lunii martie

Venus tranzitează Peștii între 25 februarie și 21 martie