Saturn in VarsatorSaturn iese pe 17 decembrie din semnul Capricornului pentru a intra în progresistul și revoluționarul Vărsător, pe care îl va tranzita timp de trei ani, până pe 7 martie 2023.

Luna decembrie are energia spirituală a numărului universal 7

Astrologia anului 2021

Ce poate ieși din această combinație, între o planetă care simbolizează legea și ordinea, munca, restricțiile, dar și karma, și semnul de aer al Vărsătorului, care susține umanitatea, drepturile omului și progresele științifice și tehnologice?

Saturn a mai intrat în acest an, pentru scurt timp, în semnul Vărsătorului, în perioada martie-iulie, care a coincis cu prima perioadă de carantină în care s-a aflat mare parte din lume din cauza noului coronavirus. Iar în luna decembrie, chiar înainte de revenirea lui Saturn în Vărsător autoritățile multor țări au înăsprit restricțiile impuse din cauza revenirii la creșetere a numărului de cazuri de Covid-19!

Ne putem aștepta ca Saturn în Vărsător să reia temele din luna martie, dar de această dată vom avea mai mult informații la dispoziție.

Saturn este Lordul karmei, ne obligă să evoluăm spiritual, să ne dezvoltăm, să devenim mai înțelepți.

Vărsătorul este un semn fix, de aer, care reprezintă conștiința colectivă, concentrându-se pe umanitate și pe binele colectiv, pe revoluții sociale și tehnologice.

Combinația dintre Saturn și Vărsător poate aduce progrese în domeniul științei, tehnologiei, inteligenței artificiale. Progresele pot avea loc și la nivel social, aducând mai multă echitate și recunoașterea unor categorii marginalizate.

La nivel personal, acest tranzit ne încurajează să ne înțelegem mai bine identitatea personală și factorii care ne motivează. Ne vom simți mai liberi să ne exprimăm ideile și să încercăm lucruri noi.

Jupiter i se va alătura lui Saturn în Vărsător pe 19 decembrie, iar pe data de 21 vor forma Marea Conjuncție, care va marca intrarea în Era Vărsătorului. Jupiter va petrece în Vărsător cea mai mare parte a anului 2021.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 14-20 decembrie

Astrologia anului 2021

Venus tranzitează Săgetătorul între 15 decembrie și 8 ianuarie

Luna decembrie are energia spirituală a numărului universal 7

Astrologia lunii decembrie

Ce spune Tarotul despre luna decembrie

Google ads