PallasPallas, asteoridul numit după zeița Pallas Atena, înțeleapta fiică a lui Jupiter, intră pe 7 decembrie în semnul vizionar al Vărsătorului, pe care îl va traversa până pe 7 martie 2021.

Luna decembrie are energia spirituală a numărului universal 7

Pallas este al doilea asteriod descoperit, după Ceres, și unul dintre cei mai mari din sistemul nostru solar.

Potrivit legendelor, zeița care s-ar fi născut din capul lui Jupiter (Zeus în mitologia elenă) l-a ucis pe prietenul ei Pallas, iar ulterior i-a preluat numele, în semn de regret și de cinstire a acestuia.

În astrologie, asteroidul Pallas reprezintă deseori creativitatea intelectuală și indică inteligența, înțelepciunea și puterea vindecătoare a minții.

Pallas arată cum ne controlăm instinctele primare și agresive folosindu-ne de inteligență și înțelepciune. Pallas mai indică dorința de a lupta pentru dreptate și se concentrează pe binele universal, nu doar pe cel personal.

Asteroidul mai simbolizează în astrologie relația cu tatăl, iar în cazul femeilor și cu bărbații din viața lor.

În cazul unor aspecte negative în harta natală, Pallas poate indica lipsa talentului diplomatic și agresivitatea.

Vărsătorul este inventatorul, inovatorul și visătorul și nu îi place să își trăiască viața în mod tradițional. În schimb, acesta lucrează pentru crearea unor noi tradiții și găsirea unor noi surse de informații.

În Vărsător, energia lui Pallas se va concentra pe soluțiile creative, originale. Gândirea va fi eliberată, deschisă față de strategiile inovatoare. Vor fi puse în evidență strategiile care implică societatea în ansamblul ei sau anumite grupuri de oameni.

Acest tranzit poate fi folositor pentru a ne deschide ochii asupra unor idei sau strategii care anterior păreau de neimaginat. Răspunsurile pot veni din locuri la care nu ne-am așteptat, ar putea veni de la fiecare dintre noi, cei care vom decide să fim responsabili de noi înșine și de impactul pe care îl producem. De asemenea, Pallas în Vărsător arată folosirea în mai mare măsuri a științei și a tehnologiei pentru binele oamenilor.

La nivel global, ne putem imagina că Pallas ne cere fiecăruia dintre noi să apărăm binele general, în loc să ne gândim doar la binele personal.

Acest tranzit al lui Pallas prin semnul Vărsătorului ne vorbește despre curaj, adevăr și acțiunile corecte. Este vorba despre o bătălie între lumină și întuneric, între informație și ignoranță, despre încredere în forțele proprii și intuiție.

Luna decembrie are energia spirituală a numărului universal 7

Ce spune Tarotul despre săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie

Mercur tranzitează Săgetătorul între 1 și 20 decembrie

Astrologia lunii decembrie

Ce spune Tarotul despre luna decembrie

Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie