Mercur1Mercur intră pe 1 decembrie în semnul de foc al Săgetătorului, pe care îl va tranzita până pe 20 decembrie, perioadă în care gândirea noastră va trece de la analizarea profundă a oricărei situații la dorința de a învăța o gamă cât mai largă de subiecte.

Astrologia lunii decembrie

Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie

Vom fi în căutarea idealurilor, vom deveni mai optimiști și mai încrezători în forțele proprii, iar capacitatea noastră de convingere va fi în creștere.

Ne va preocupa mai mult corectitudinea și dreptatea, dar sub această influență vor deveni mai puțin riguroși în acțiunile noastre, fiind interesați mai mult de ansamblul situațiilor, decât de amănunte.

Mercur în Săgetător ne va face mai corecți, mai cinstiți, mai generoși și mai sinceri, mai interesați de educația superioară. De aceea, în următoarea perioadă vor fi favorizate studiile superioare și domeniile asociate acestora.

Activitațile noastre mintale vor fi intense, dar uneori schimbătoare, vom studia probabil mai multe subiecte în același timp și vom trece rapid de la unul la altul.

Ce efect are tranzitul lui Mercur în Săgetător pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Mercur în Săgetător va susține activitățile educaționale, schimburile rapide de informații, inclusiv cu străinătatea, domeniile legate de justiție. Vă veți transmite mesajele în mod deschis, direct, clar și la obiect.

Taur

Acest tranzit va crește interesul pentru aspectele spirituale ale relațiilor intime și va ajuta la discutarea și înțelegerea unor emoții profunde, atenuând eventualele tensiuni. De asemenea, va susține negocierile financiare, legate de moșteniri sau de fondurile comune. Proiectele financiare vor fi curajoase dar și riscante.

Gemeni

Comunicare mai bună în cuplu, viața socială mai intensă, dorința de a ieși în lume și a cunoaște oameni noi sau de a forma parteneriate de afaceri, inclusiv cu străinătatea, sunt câteva dintre efectele tranzitului lui Mercus în Săgetător.

Rac

Sociabilitate și capacitate mai mare de comunicare la serviciu, în contactele profesionale. Negocierile vor decurge mai bine, prin toate mijloacele de comunicare. Gândirea va fi rapidă, etică, bazată pe idei, viziunea va fi pe termen lung.

Leu

Capacitatea de învățare și creativitatea vor fi în creștere. Ideile se vor succeda rapid și vor avea la bază idealuri, nu interese materiale imediate. În dragoste veți fi idealiști, romantici, dar veți ține la libertatea personală.

Fecioară

Crește nevoiea de libertate de mișcare, de spații deschise. Poate simțiți că vă trebuie o locuință mai mare sau că aveți nevoie de o vacanță în străinătate. În familie, atmosfera se va destinde, discuțiile vor deveni mai plăcute, mai puțin investigative și mai spirituale.

Balanța

Viața socială se va intensifica, schimburile de mesaje vor deveni intense. Veți fi mobili, energici și veți atrage în jurul vostru persoane de acest tip. Această intensificare a activităților se va resimți și în mod concret, prin multe drumuri pe distanțe scurte. Veți face promisiuni cu ușurință, dar nu le veți putea onora pe toate.

Scorpion

Veți începe să faceți planuri financiare pe termen lung, dar veți avea tendința să vă pripiți, să vă bazați pe impulsuri de moment. De asemenea, veți fi tentați să cheltuiți mai mult decât ar trebui. Cu toate acestea, s-ar putea să aveți și un noroc neașteptat!

Săgetător

Prezența lui Mercur în acest semn vă va intensifica gândirea și convingerile și veți atrage oamenii prin optimismul vostru. Veți avea capacitatea să găsiți soluții în cazul unor situații dificile, pentru că vă va ajuta și norocul.

Capricorn

Vă veți gândi mai mult de de obicei la credințele voastre spirituale și la idealurile voastre de viață. Energia mintală va fi orientată mai mult spre viața voastră interioară, nefiind o perioadă activă din punct de vedere social.

Vărsător

Vor ieși la iveală calitățile de lider datorită capacității bune de comunicare și de influențare a grupurilor de oameni. Veți învăța, veți călători sau veți face schimb de idei cu o plăcere mai mare. Ideile vor fi atât de multe, încât va fi dificil să o alegeți pe cea mai bună.

Pești

Veți munci mult, veți avea viziune pe termen lung, gîndirea va fi clară, iar comunicarea va fi rapidă, directă și eficiență. Posibile contacte cu străinătatea, online sau în persoană. Cu toate acestea, veți putea face o distincție clară între activitatea profesională și viața personală.

Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie

Astrologia lunii decembrie

Ce spune Tarotul despre luna decembrie

Neptun revine în mers direct în semnul Peștilor, pe 28 noiembrie

Venus tranzitează Scorpionul între 21 noiembrie și 15 decembrie