Venus 3Venus intră în Scorpion pe 21 noiembrie, semn pe care îl va tranzita până pe 15 decembrie, perioadă care va fi caracterizată de loialitate, sentimente profunde și puternice, dragoste pasională, dar și de nevoia de control, putere și uneori chiar obsesie.

Mercur tranzitează Scorpionul între 10 noiembrie și 1 decembrie

Guvernatoare a Taurului și a Balanței, Venus reprezintă frumusețea, dragostea, dar și banii, lucruri pe care cu toții ni le dorim.

Scorpionul respinge superficialitatea și frivolitatea, având nevoie de relații apropiate, profunde, puternice.

Venus în Scorpion va face dragostea mai discretă, mai profundă și mai pasională, iar misterele vor deveni mai interesante ca oricând. Dacă în viața voastră există secrete, perioada va fi propice pentru descoperirea adevărului.

Tranzitul lui Venus în Scorpion ne va îndemna totodată să ne analizăm cu onestitate situația financiară, să eliminăm risipa și dezechilibrele existente în administrarea banilor, resurselor și în activitățile comune.

Influența tranzitului lui Venus în semnul Scorpionului pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Dragostea și relațiile intime vor deveni mai pasionale. Posibile contacte, negocieri, relații contractuale cu instituții financiare. Pot ieși la iveală adevăruri legate de viața intimă sau relații secrete. Discuții, rezolvări sau lupte pentru putere în privința resurselor comune în cuplu sau parteneriate.

Taur

O perioadă în care crește atracția fizică în cuplurile deja formate, există șansă rezolvării unor dezechilibre în cazul persoanelor căsătorite sau al parteneriatelor profesionale. Pot fi elimitate obiceiuri, situații distructive împământenite, sau să fie descoperite secrete sau probleme adânc îngropate.

Gemeni

Este o perioadă propice să vă folosiți de farmecul, de magnetismul personal pentru a vă pune în valoare competențele profesionale, la serviciu. Veți fi eficienți, creativi, convingători, iar relațiile pe care le veți construi vor fi profitabile. Sunt posibile și atracții fizice puternice la birou.

Rac

Romantismul, atracția fizică va fi în creștere în următoarea perioadă, iar dacă veți cunoaște pe cineva, veți dori o relație de dragoate adevărată, nu doar un simplu flirt. Perioada va fi caracterizată de farmec personal, simț artistic, teatral, creativitate.

Leu

Crește nevoia de frumos în locuință, veți simți nevoia să aruncați din lucrurile vechi și să cumpărați obiecte de artă sau piese de mobilier. Viața de cuplu va fi mai intensă, pot apărea și gelozii, lupte pentru putere, pot ieși la iveală secrete vechi de familie.

Fecioară

Posibile relații romantice cu colegi, cunoștințe, vecini. Sau pur și simplu vă veți folosi de puterea de influență în creștere pentru a intermedia rezolvarea unor conflicte în anturajul sau vecinătatea voastră, între frați, sau veri, de exemplu. De asemenea, s-ar putea să cumpărați un telefon nou, sau accesorii pentru mașină.

Balanță

Posibile investiții, contracte de muncă plătite mai bine, sau achiziții de obiecte de valoare prin care veți putea ieși în evidență. La polul opus, este posibil să analizați cu atenție și să eliminați cheltuielile inutile.

Scorpion

Venus în semnul vostru poate face minuni, sporind magnetismul personal, fizic și mintal. Este o șansă pentru a cere ceea ce vă doriți, șansele de reușită vor fi mari. Puteți investi în imaginea proprie, să vă înnoiți garderoba, de exemplu.

Săgetător

Este o perioadă a plăcerilor sau a relațiilor secrete. Pot ieși la suprafață secrete sau dorințe ascunse. Este o perioadă bună să vă concentrați toată atenția pe un singur obiectiv. Dacă sunteți singuri, acest lucru vă va deranja mai puțin ca altă dată, veți folosi următoarele săptămâni pentru a vă relaxa sau medita mai mult.

Capricorn

Venus în Scorpion crește importanța relațiilor de prietenie adevărate. O prietenie poate deveni ceva mai mult, sau veți întâlni un prieten sau un grup de prieteni cu care să aveți o leegătură puternică. În schimb, nu pot fi excluse rivalitățile, geloziile, luptele pentru putere între prieteni.

Vărsător

Vă puteți folosi de farmecul personal, de creativitate și de flerul financiar pentru a avansa în carieră. Ambiția va fi mai mare. Puteți investi în piese de vestimentație care să vă îmbunătățească imaginea profesională. Este posibil să cunoașteți persone bine situate care să vă ajute să avansați.

Pești

Veți visa mai mult la o călătorie sau o vacanță în străinătate. Rămâne de văzut dacă va fi posibil. Posibile relații romantice cu persoane din străinătate. Sunt susținute educația superioară și preocupările spirituale, capacitatea intelectuală și ambiția vor fi în creștere. De asemenea, sunt avantajate activitățile de cercetare, de investigație legate de justiție.

Mercur tranzitează Scorpionul între 10 noiembrie și 1 decembrie

Ceres tranzitează Peștii între 9 noiembrie și 21 februarie 2021