Luna NouLuna Nouă care are loc pe 25 noiembrie, în semnul Scorpionului, formează un aspect pozitiv cu conjuncția dintre Jupiter și Pluton, semnificația acestuia având legătură cu moralitatea și succesul.

Conjuncție majoră între Jupiter și Pluton pe 12 noiembrie

Ceres tranzitează Peștii între 9 noiembrie și 21 februarie 2021

O Lună Nouă reprezintă întotdeauna sfârșitul unui ciclu și începerea unuia nou, de 28 de zile. Soarele în conjuncție cu Luna ne conferă un plus de energie și de inițiativă, fiind o perioadă foarte bună pentru un nou început. De asemenea, pot fi puse sub semnul întrebării obiceiuri, comportamente sau convingeri vechi, în timp ce căutăm noi mijloace inovatoare de progres.

Sextilul dintre Lună și Jupiter aduce încrederea, optimismul și succesul caracteristice lui Jupiter, supranumit și marele benefic. Acest aspect ne va ajuta să ne atingem mai ușor obiectivele și să eliminăm obstacolele întâlnite în calea noastră. Va fi o perioadă foarte potrivită să stabilim obiective noi sau să începem activități noi.

Luna Nouă formează un sextil și cu Pluton, care ne va conferi dorința și ambiția de a ne atinge obiectivele și a ne îmbunătăți viața. Acest sextil ne va ajuta să fim concentrați și ambițioși pentru a reuși, motivația fiind foarte puternică.

Forța interioară caracteristică acestui aspect ne va oferi motivația necesară să ne transformăm și să ne regenerăm. Putem lăsa în urmă lucrurile vechi, relațiile deteriorate și obiceiurile nepotrivite sau nesănătoase, iar acest fel vor dobândi o nouă perspectivă asupra viitorului.

Conjuncția exactă formată de Jupiter și Pluton pe 12 noiembrie, a treia și ultima din acest an, înseamnă că ne vom putea folosi de întregul său potențial în această fază lunară, ceea ce ne poate aduce noroc și succes.

Influența Lunii Noi în Scorpion pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec

Aveți șansa să renunțați la obiceiuri, convingeri, atitudini, dependențe dăunătoare sau care nu vă mai reprezintă. Puteți să aduceți ceva nou în relațiile intime, în problemele legate de banii și bunurile comune, să începeți o relație nouă sau să încheiați un contract cu o instituție financiară.

Taur

Evenimentele care pot fi declanșate de Luna Nouă în Scorpion au legătură cu parteneriatele personale, profesionale sau cu căsătoria. Pot avea loc deblocări, clarificări, eliminarea eventualelor probleme în cuplu. În unele cazuri poate fi vorba despre o despărțire benefică pe termen lung, sau, dimpotrivă, despre  începerea unei căsătorii sau o decizie în acest sens.

Gemeni

Faceți ”curățenie” la serviciu și în relațiile de muncă, eliminând atitudini, convingeri care vă țin în loc. Este cazul să priviți în perspectivă, va fi nevoie de proiecte noi, iar acestea vor avea șanse de succes.

Rac

În următoarea perioadă vor apărea o multitudine de idei și planuri noi, creative, care vor fi aducătoare de succes. Vă veți da seama ce anume vă ține în loc, veți fi dispuși să renunțați la vechi în favoarea noului. În relațiile romantice, fie veți privi o relație dintr-o perspectivă nouă, fie veți renunța la ea în favoarea unui început nou. Cei singuri vor avea deschiderea pentru începerea unei relații.

Leu

Este momentul să renunțați la convingerile sau atitudinile învechite, rigide din familie. Luna Nouă în Scorpion aduce șansa de împrospătare a atmosferei în familie, o atitudine nouă poate aduce optimism, speranță, perspective de dezvoltare pe termen lung.

Fecioară

Veți privi relațiile de comunicare dintr-o nouă perspectivă. Schimbarea voastră de atitudine, deschiderea față cei din jurul vostru nu va trece neremarcată, iar acest lucru vă va oferi noi oportunități de progres și recunoaștere.

Balanța

Luna Nouă în Scorpion aduce noroc și succes în domeniul financiar. Veți conștientiza care sunt factorii care vă împiedică dezvoltarea, iar schimbarea de atitudine va crea oportunități pe care în caz contrar nu le-ați fi remarcat. Sunt posibile noi contacte profesionale, semnarea unor contracte de muncă, șanse de câștiguri financiare.

Scorpion

Conștientizările aduse de Luna Nouă în Scorpion și relația bună a acesteia cu Jupiter și Pluton aduce o încredere sporită în forțele proprii, în capacitatea de a vă face remarcați, de a vă pune în valoare calitățile personale. Energia voastră fizică și cea mintală vor fi la cote maxime și veți transmite această încredere în jurul vostru.

Săgetător

Schimbările și înnoirea susținute de Luna Nouă în Scorpion vor avea loc mai ales pe plan interior. Este vorba de mentalități, de convingeri interioare care au rămas în urma evenimentelor și care vă țin în loc. Aceste schimbări vor duce la o viziune nouă asupra vieții. În plan concret, vor fi avantajate domeniile legate de sănătate, autorități și instituții cu rol restrictiv.

Capricorn

Luna Nouă în Scorpion, în colaborare cu Jupiter și Pluton, va avea un rol pozitiv în relațiile voastre sociale. Veți renunța poate la persoane care vă țin în loc, fie nu mai aveți nimic în comun, fie vă influențează în sens negativ. Deschiderea față de oameni și optimismul vor fi în creștere.

Vărsător

Cariera și prestigiul vostru social vor avea de câștigat sub influența aceste lunații. Atitudinea voastră optimistă, deschisă față de nou, vă va deschide noi perspective, nebănuite. Combinația dintre energia proaspătă a Lunii Noi în Scorpion, optimismul și norocul adus de Jupiter și ambiția și forța conferite de Pluton reprezintă rețeta necesară pentru succesul planurilor voastre.

Pești

Următorul ciclu lunar care începe pe 15 noiembrie este benefic educației superioare, justiției și relațiilor cu străinătatea, în interes personal sau profesional. Poate avea loc și o schimbare de viziune în domeniul spiritual, al convingerilor voastre profunde referitoare la sensul vieții.

Conjuncție majoră între Jupiter și Pluton pe 12 noiembrie

Marte a  revenit în mers direct în Berbec, pe 13 noiembrie

Mercur tranzitează Scorpionul între 10 noiembrie și 1 decembrie

Ceres tranzitează Peștii între 9 noiembrie și 21 februarie 2021