MarteMarte, planeta acțiunii, ambiției, energiei, aducătoare de pasiune, dar și de mânie și de violență, revine în mers direct pe 13 noiembrie, în semnul Berbecului.

Conjuncție majoră între Jupiter și Pluton pe 12 noiembrie

Mercur tranzitează Scorpionul între 10 noiembrie și 1 decembrie

Ceres tranzitează Peștii între 9 noiembrie și 21 februarie 2021

Când Marte este în retrogradare, ambiția și capacitatea noastră de a urmări un obiectiv sunt diminuate și întoarse către interior, lăsându-ne fără energie, frustrați și iritabili.

Din 9 septembrie, când a început retroradarea, a fost mai dificil să ne punem în aplicare planurile și ambițiile, iar mulți dintre noi ne-am simțit lipsiți de energie sau blocați.

Partea bună este că în aceste săptămâni am putut să procesăm probleme sau traume din trecut.

Odată cu revenirea în mers a lui Marte se vor schimba tipul și nivelul de energie. Marte fiind în Berbec, semn pe care îl guvernează, puterea planetei va fi considerabilă. Marte ne va impulsiona cu toată forța de care este capabilă, conferindu-ne ambiție, curaj și determinare, calități caracteristice Berbecului.

Partea negativă a acestui tranzit este egoismul, nevoia de a pune pe primul loc propria persoană. Marte va rămâne în Berbec până pe 7 ianuarie 2021!

Ce influență are revenirea lui Marte în semn direct pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec

Este momentul să vă treziți din letargie și să treceți la acțiune. Retrogradarea lui Marte v-a ținut în loc, v-a întârziat planurile, dar de acum energia lui Marte va funcționa la capacitate maximă. Dacă vă veți simți agitați, este indicat să faceți sport pentru a consuma excesul de energie.

Taur

Odată cu revenirea în mers direct a lui Marte vă veți simți mult mai stabili și capabili să dețineți controlul asupra ceea ce vi se întâmplă. Retrogradarea planetei acțiunii a provocat o stare de neclaritate, de plutire, dar în următoarea perioadă vă veți putea ocupa de problemele de natură spirituală având o idee mai clară referitoare la direcția spre care doriți să vă îndreptați.

Gemeni

Veți înțelege mai bine importanța de a colabora, de a lucra într-un colectiv, într-o echipă. Veți fi dispuși să socializați mai mult, să faceți parte dintr-un grup, să găsiți soluții comune, benefice pentru toată lumea. Nivelul vostru de optimism și de deschidere față de societate va fi mai mare.

Rac

În ultimele săptămâni ați avut senzația că bateți pasul pe loc în carieră, dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Vă veți etala calitățile și competențele cu încredere, veți putea să vă prezentați ca niște profesioniști adevărați, independenți și personali.

Leu

Retrogradarea lui Marte a fost o ocazie pentru voi de a vă gândi și regândi nevoile spirituale și a găsi calea voastră spirituală, iar acum aveți o idee mai clară. Dacă ați întâmpinat piedici în calea unor proiecte educaționale, în domeniul justiție sau dacă anumite călătorii pe distanțe luni au fost amînate, sunt șanse acum ca aceste probleme să înceapă să fie rezolvate.

Fecioară

Pasiunea va fi în creștere odată cu revenirea în mers direct a lui Marte, dar cu ea poate veni și mânia. În jurul vostru pot avea lor relații ascunse sau ați putea fi implicați chiar voi, în mod direct. Au loc deblocaje în problemele legate de gestionarea bunurilor și finațelor comune sau în relațiile cu instituțiile financiare.

Balanța

Veți avea un mare sentiment de ușurare, pentru că pentru mulți dintre voi retrogradarea lui Marte a adus probleme în relațiile parteneriale sau de căsătorie. Veți scăpa de atitudinile pasiv-agresive în dragoste, revenind la înțelegerea reciprocă. La fel și în cazul parteneriatelor profesionale.

Scorpion

Marte în mers direct vă va oferi un surplus de energie în activitățile curente, la serviciu, dar și în privința sănătății. Veți avea mai multă energie, veți fi mai puternici și mai optimiști, pofta de viață și de muncă va fi mai mare.

Săgetător

Inspirația și creativitatea se vor debloca, ideile vă vor veni rapid, parcă de nicăieri. Marte în mers direct va debloca și dragostea de risc a Săgetătorului. Este bine să nu vă jucați cu siguranța voastră și a celor dragi vouă. Dragostea romantică va fi mai pasională, iar relațiile cu copii mai dinamice și mai amuzante.

Capricorn

Relațiile de familie se vor desfășura mai bine, activitățile vor beneficia de un plus de energie. Vă puteți aștepta la mai puține fricțiuni. Este momentul să faceți îmbunătățiri în locuințe, să vă mutați sau să cumpărați o casă nouă.

Vărsător

Ritmul vieții sociale se va intensifica, relațiile publice vor decurge mai bine, vor fi mai dinamice. Urmează o perioadă de activități intense, de comunicare sub toate formele, verbală și scrisă. Sunt posibile și tot felul de drumuri pe distanțe scurte.

Pești

Marte în mers direct va activa zona banilor, care ar trebui să curgă din nou în direcția voastră. Este o perioadă bună să începeți un serviciu nou, să semnați contracte, să începeți un proiect. Ambiția voastră legată de câștigurile bănești va fi în creștere, urmând să fie direct proporțională cu energia și încrederea în forțele proprii.

Conjuncție majoră între Jupiter și Pluton pe 12 noiembrie

Mercur tranzitează Scorpionul între 10 noiembrie și 1 decembrie

Ceres tranzitează Peștii între 9 noiembrie și 21 februarie 2021

Ce spune Tarotul despre 9-15 noiembrie