Mercur2Mercur revine pe 10 noiembrie în semnul Scorpionului, pe care l-a părăsit în timpul perioadei de retrogradare, când s-a întors în Balanță.

Ceres tranzitează Peștii între 9 noiembrie și 21 februarie 2021

În timp ce Mercur în Balanță ne-a cerut să găsim un echilibru și să ajungem la soluții corecte, în Scorpion vom ști în mod instinctiv că viața nu este întotdeauna corectă.

Cu  Mercur în Scorpion, căutăm adevărurile ascunse, care se află dincolo de aparențe. Vom dori să cercetăm, să investigăm, să descoperim, să ne concentrăm pe gândurile proprii și pe lucrurile care contează.

Vom dori să aflăm motivațiile, cu cât mai ascunse cu atât mai bine, pentru că acest lucru ne va satisface din punct de vedere intelectual.

Comunicarea superficială nu ne va interesa, vom prefera conversațiile profunde.

Scorpionul este extrem de perspicace, profund și analitic, iar gîndurile noastre vor fi concentrate, chiar obsesive uneori, atunci când vom dori să facem sau să obținem ceva.

Influența revenirii lui Mercur în semnul Scorpionului:

Berbec

Relațiile vor deveni mai profunde, intime, pasiunile mai puternice. În domeniul financiar vă veți urmări cu tenacitate obiectivele. Nu vă veți etala public intențiile în relațiile intime sau în cele financiare. Posibile secrete legate de viața intimă sau de situația financiară.

Taur

În relațiile parteneriale sau de căsătorie veți fi mai serioși, mai profunzi, dar și mai dominatori, mai puternici. Pot apărea tendințe de manipulare a partenerilor și veți fi mai puternici decât ei din unct de vedere mintal.

Gemeni

Multă ambiție la serviciu, putere de muncă, orgolii, atitudini de superioritate sau de influențare prin puterea minții. Atunci când vă veți stabili un obiectiv, îl veți urmări cu toată forța de care veți dispune.

Rac

S-ar putea să deveniți obsedați de anumite hobby-uri pe care le aveți, în dragoste a-ți putea fi emoționali din cauza sentimentelor profunde, pasionale. Cu copiii veți fi protectori, poate chiar posesivi.

Leu

Veți fi personali, hotărâți, puternici și veți adopta o atitudine conservatoare în relațiile de familie. În privința sentimentelor veți fi destul de închiși, cei dragi nu vor ști prea mult din ce gândiți.

Fecioară

Vă veți concentra pe fapte, pe date concrete, științifice, sentimentele, romantismul vor trece în plan secund. Veți fi atrași de compania oamenilor inteligenți, interesanți, plini de viață, dar îi veți evita pe cei interesați să profite material de voi.

Balanță

Situația voastră financiară o veți ține departe de alți ochi, poate chiar și de partenerul de viață. Veți munci din greu pentru bani și veți avea șansa să obțineți contracte de muncă avantajoase, dacă veți dori un nou loc de muncă.

Scorpion

Perioada va fi caracterizată de forță mintală, ambiție, putere de muncă. În dragoste veți fi interiorizați, pasionali, uneori geloși. Discuțiile superficiale nu își vor găsi rostul, veți dori să ajungeți la baza problemelor.

Săgetător

Spiritul vostru va fi cercetător, analitic, orientat către interior. Veți dori să aflați secrete, dar la rândul vostru veți fi secretoși, nu vă veți etala puterea și nici emoțiile puternice. Posibile relații secrete, fapte secrete sau persoane ostile de care nu aveți cunoștință.

Capricorn

Veți fi motivați, dar individualiști. Interacțiunile publice vor fi destul de restrânse, puterea o veți căuta în interior, nu prin intermediul relațiilor sociale. Simțul critic va fi ridicat și veți păstra relații doar cu prietenii cei mai apropiați, cu care aveți o legătură apropiată.

Vărsător

Sunt posibile succese în carieră, imaginea voastră publică va avea de câștigat pentru că vă veți remarca prin personalitate, autoritate. Forța voastră interioară se va reflecta într-o atitudine de seriozitate, competență și ambiție.

Pești

În următoarele săptămâni veți fi interesați mai mult de aspectele spirituale, chiar religioase, care să vă ofere o mulțumire sufletească profundă. Veți fi avizi să învățați, să acumulați cunoștințe despre orice subiect care vă pasionează.

Ceres tranzitează Peștii între 9 noiembrie și 21 februarie 2021

Ce spune Tarotul despre 9-15 noiembrie

Astrologia lunii noiembrie

Ce spune Tarotul despre luna noiembrie