Mercur1Mercur, planeta comunicării, staționează și revine în mers direct astăzi, după trei săptămâni de retrogradare, timp în care s-a întors din Scorpion în Balanță.

Luna noiembrie are energia vindecătoare a numărului universal 6

În următoarele săptămâni, problemele din ultima perioadă legate de comunicare, luarea deciziilor sau amânarea/întârzierea unor activități se vor atenua sau vor dispărea. Vor veni răspunsuri mult-așteptate, iar proiectele blocate vor putea fi reluate.

Pe moment, această schimbare de direcție a lui Mercur ne va bulversa, fiind mai bine ca în următoarele câteva zile să evităm deciziile importante, pentru că nu vom gândi prea limpede și vom fi vulnerabili să facem erori. În timpul acestei schimbări, există riscul amplificării poblemelor și al unor dificultăți de înțelegere a direcției către care se îndreaptă lucrurile.

Mercur, care a intrat în retrogradare în Scorpion, a revenit pe 27 octombrie în Balanță, semn pe care îl va tranzita din nou până pe 10 noiembrie. Când Mercur este în Balanță, ne ajută să fim diplomați și prietenoși, astfel că în următoarea perioadă vom aborda relațiile parteneriale într-o manieră mai rațională.

Ajutați de ieșirea din retrogradare a lui Mercur, ne vom putea gândim la modalități noi de îmbunătățire a tehnicilor noastre de negociere, indiferent de domeniul vieții.

Luna noiembrie are energia vindecătoare a numărului universal 6

Ce spune Tarotul despre luna noiembrie

Astrologia lunii noiembrie