astro17Luna noiembrie debutează cu mult așteptata revenire a lui Mercur în mers direct, în Balanță, pe data de 3, iar efectele inversării tranzitului se vor face simțite în câteva zile. Treptat, asperitățile din comunicare se vor atenua, vor reuși să depășim unele blocaje, iar viața ni se va părea mai frumoasă.

Venus tranzitează Balanța între 28 octombrie-21 noiembrie

Mercur revine în Scorpion pe 10 noiembrie

Mercur revine în semnul Scorpionului, pe care l-a părăsit pe 27 octombrie, reintrând în Balanță, pentru a rezolva probleme lăsate neterminate sau a îmbunătăți planurile concepute în timpul primului tranzit în acest semn.

Marte iese din retrogradare pe 13 noiembrie

Atmosfera se va îmbunătăți și mai mult, iar ritmul vieții se va intensifica odată cu ieșirea din retrogradare a planetei acțiunii, Marte, aflată în semnul Berbecului, pe 13 noiembrie.

Zilele din jurul datelor de 3 și 13 noiembrie vor fi mai complicate, tensionate, pentru că vom avea nevoie de o perioadă de adaptare. Din acest motiv, în zilele respective am putea fi mai nerăbdători, mai puțin concilianți, mai irascibili, fiind posibile neînțelegeri, conflicte la nivel personal sau social.

Ceres revine în Pești pe 9 noiembrie

Asteroidul Ceres intră pentru a doua oară în acest an în semnul Peștilor, după ce a retrogradat în această toamnă în Vărsător. Ceres reprezintă anotimpurile, agricultura, dar și femeile, maternitatea și dragostea necondiționată. În Pești, semnul emoțional și spiritual pe care îl va tranzita până pe 21 februarie 2021, Ceres va susține îngrijirea copiilor și a tuturor celor dragi, dar și disponibilitatea noastră de a visa mai mult. Ne vom bucura mai mult de viață și de micile plăceri pe care ni le oferă.

Conjuncție exactă Jupiter-Pluton pe 12 noiembrie, în Capricorn

Jupiter formează pe 12 noiembrie, în Capricorn, a treia și ultima lor conjuncție exactă din acest an. Acest aspect de lungă durată crește nevoia dezvoltării personale în domeniile pe care acest aspect major le activează în harta natală a fiecăruia. Este un aspect care stimulează ambiția și nevoia de succes și care susține în special marile afaceri, justiția, fiscalitatea, educația și comerțul.

Lună Nouă în Scorpion pe 15 noiembrie

Luna Nouă în Scorpion va crea o dorință puternică de a ne analiza sentimentele cât mai profund posibil. Dorința pentru schimburi emoționale va fi mai mare ca oricând, chiar dacă am putea fi obligați să facem schimbări. Relațiile superficiale vor fi de domeniul trecutului, vom fi în căutarea unor relații pe termen lung.

Soarele intră în Săgetător pe 21 noiembrie, seara

Acest tranzit ne va încuraja să ne deschidem inima pentru oportunitățile pe care lumea largă le are de oferit. Săgetătorul este un semn de foc căruia îi place să călătorească, să se distreze, dar și să afle lucruri noi, interesante, care îi deschid orizontul. Următoarea lună va fi o perioadă excelentă să adoptăm filozofia de viață a Săgetătorului și să ne concentrăm nu pe ceea ce nu putem face, ci pe ceea ce putem face, pentru că aceest semn ne impulsionează să fim deschiși la tot ceea ce ni se oferă.

Venus intră în Scorpion pe 21 noiembrie

Venus va tranzita Scorpionul între 21 noiembrie și 15 decembrie, acesta fiind considerată o perioadă dificilă pentru reprezenta dragostei și a frumuseții, pentru că vom lăsa de o parte activitățile sociale superficiale pentru a afla înțelesuri ascunse. Vom fi în căutarea unor experiențe intense, transformatoare, iar dragostea va deveni un pic obsesivă. Va fi o perioadă în care vom dori să scoatem la lumină părțile întunecate ale relațiilor noastre. Vor exista și discuții legate de bani și modul în care sunt folosite și împărțite resursele comune.

Neptun revine în mers direct pe 28 noiembrie

Energia lui Neptun ne poate complica gândirea sau judecata, făcând dificil să ne dăm seama care este adevărul. Neptun a fost în retrogradare în ultimele luni, amplificând această energie complicată, care a fost orientată mai ales către noi înșine și trăirile noastre. Pe 28 noiembrie, Neptun revine însă în mers direct, ceea ce ne va ajuta să ne revărsăm bunătatea și compasiunea către restul lumii.

Lună Plină și Eclipsă Lunară pe 30 noiembrie, în Gemeni

Luna noiembrie se va încheia cu o Lună Plină în Gemeni, pe 30 noiembrie, care va fi și o Eclipsă Lunară. De obicei, o Lună Plină în Gemeni provoacă vise ciudate, energie nervoasă și o lipsă de încredere în forțele proprii. Eclipsele Lunare au tendința să scoată la iveală adevăruri. Combinația dintre Soarele în Săgetător și Luna în Gemeni ne va face să lăsăm în urmă nesiguranța și să căutăm siguranța de sine, încrederea în forțele proprii și independența.

Venus tranzitează Balanța între 28 octombrie-21 noiembrie

Soarele tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 21 noiembrie